• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

insallah olur.aslinda umidimi hic yitirmedim.evet doktorlar cok alayci..yurtdisinda sex cok normal bisey oldugu icin onlara cok tuaf ve komik geliyor. basindan okumaya calisiyorum..o emla kremide alicam en kisa zamanda..insallah basaririm. cok sagolun cevap yazdiginiz icin.

İnşallah, inşallah :Saruboceq:

Bu arada ona karışmak belki bana düşmez ama her gün her gün deneme yapıp olmayınca üzülmektense biraz ara verip egzersiz yapmak daha iyi sonuç verebilir diye düşündüm, sen bilirsin.

Parmaklarımla çok rahat oluyor, ama ilişkide zorlanıyorum dersen bence o da normal. Ben tek parmakla iki parmakla açmadan üç parmakla zırt diye içeri girebiliyordum, o kadar rahattı ama denemede zor olmuştu. Ben de baktım artık parmakla olacak iş değil mumla denemiştim, sonra deneme çok rahat olmuştu. Hâttâ o seferinde kayganlaştırıcımız yoktu, bebe yağı da olmasın demiştik, katkı maddesiz olmuştu hihoyyyt

Parmaklarınla rahatsan bir de daha uzun bir şeyle denemeni çok şiddetle tavsiye ederim.

Umarım bunu çabucak atlatırsın, emlalar da epilasyon için kalırsositososito
canım mumla denemek istıyorum ama cesaret edemıyorum inşallah dedığin gıbı kurtulurum offfffff offffffff

canım mumla denemek istıyorum ama cesaret edemıyorum inşallah dedığin gıbı kurtulurum offfffff offffffff

Şöyle söyleyeyim, en azından benim için parmaktan sonra muma geçmek çok kolay olmadı. Neticede katı bir şey. Ama kayganlaştırıcıyı boca edip döndüre döndüre, yavaş yavaş yapınca oldu işte. ıkincide bayağı bayağı git gel yaptım hâttâ. Yanlış anlama, korkutmak için yazmıyorum. Ne yaşayacağını bil ki olmuyor bu diye vazgeçme. Ben iki kere mumla egzersiz yaptıktan sonra denedim ve tâbiri câizse "fırt" diye girdi. Çünkü muma alışan bünye için penis çok çok basit kalıyor. Hâttâ aslında penis parmaktan bile kolay, ben bunu sonra anladım.

Sen hele bir cesaret et, bak nasıl düzelecek. Çünkü gerçekten parmaklarla bir yere kadar ilerleme sağlayabiliyorsun. Uzun ve kalın bir şey gerekiyor bir yerden sonra. Parmak dediğin içeri kaç santim giriyor ki? Sonra denemede penis de o kadar giriyor ama gerisi gelmiyor, canımız acıyor, zorlanıyoruz. O yüzden penis benzeri bir şeyle egzersiz yapmak çok çok önemli.

Mum kalın diyorsan ince bir şeye kağıt havlu dola bolca, hijyenik eldiven geçir yap derim.

Mumla egzersiz yapıyorum diye şaka yollu "istersen dildo alalım sana?" diye takılan komikçi sevgilim gelişme karşısında şaşıp kalmıştı. Ben de aslında o kadar gelişme beklemiyordum. Valla dene de gör bacım diyorum :hooray:

insallah olur.aslinda umidimi hic yitirmedim.evet doktorlar cok alayci..yurtdisinda sex cok normal bisey oldugu icin onlara cok tuaf ve komik geliyor. basindan okumaya calisiyorum..o emla kremide alicam en kisa zamanda..insallah basaririm. cok sagolun cevap yazdiginiz icin.

Ricâ ederim. Birilerine bir faydamız dokunabiliyorsa ne mutlu bize.

Yalnız, emla kremden önce kayganlaştırıcı almanı öneririm. Sakın kayganlaştırıcısız yapmaya kalkma. Ve de sakın krem, bebe yağı falan kullanma. Emla alırken onu da eczaneden al. Allah korusun mantar olur, başka şey olur, bir de onunla uğraşma.

ya bilemiyorum olabilir bulaşıcımıdır böyle denemeye devam etsek bi zararı olurmu? eşime bulaşırmı bilginiz varmı ayrıca ilgilendiğin için çok saolkafamçokkarıştı

ya bilemiyorum olabilir bulaşıcımıdır böyle denemeye devam etsek bi zararı olurmu? eşime bulaşırmı bilginiz varmı ayrıca ilgilendiğin için çok saolkafamçokkarıştı

Tedavi olmak varken neden öyle devam edesiniz ki? Gidin bir eczaneye, anlatın derdinizi, kreminizi versinler kullanın. Kaşınıp durmayın yani. Artı daha içeriye de sıçrayabiliyor Allah korusun.

Sağlıkla ilgili şeyleri lütfen ihmâl etmeyin. Özellikle de biz kadınlar ürolojik/jinekolojik sağlığımıza çok çok dikkat etmeliyiz. Biraz bilinçli olmak lazım.

Geçmiş olsun şimdiden.

ben bu foruma ilk geldiğimde bebe yağını çok okumuştum. Tavsiye eden doktorlar varmış falan. Ben de eczaneye gitmeye üşenip marketten bebe yağı almıştım. Bir süre kullandım, mantar olayını öğrenince bıraktım, bende bir şey yapmadı çok şükür, ama herkesin bünyesi bir değil. O yüzden mantara yakalananlar var. En güzeli bilinçli davranıp vajina için üretilmiş bir ürün almak. Insanlara ne bakıyorsun, ben sıvı yağla yapan bile duydum :roflol:
evet ben yagla yaptım ....bence komık yada guluncek bır duurm degıl..ınsan cagresızlıkten ne olursa denıyor ..

arkadaslar ben 3 senedir evliyim ve vajinismus hastasiyim.hic iliskiye giremedik..bu benim psikolojimi cok etkiliyor.esim gayet rahat ve anlayisli ama onun bukadar rahat olmasi benim psikolojimi dahada bozuyor. bana bu hastaligi yeenen biri yardimci olabilirmi lutfen artik cok caresiz hissediyorum kendimi.
HOSGELDIN ARAMIZAa.s.
ARTIK UZULME HEPSI BIITCEK EGERKI GERCEKTEN KURTULMAK ISTIYORSAN ZATEN BASARICAKSINDIR ...EGZERSIZ YAPABILIYORMUUSN

Arkadaşlar merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum.Daha hiç eşimle birlikte olamadık.Şu an psikologa gidiyorum.5 kere gittim.5 kere daha gidicem.Ama pakmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum.Cesaret edemiyorum.Arpa boyu kadar yol alamadık.Çok çaresizim yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Lütfen!!!!!

selam canım çok kötü bir durum bende bu sorunu yaşadım 15 yıllık evliyim ama daha yeni yeni birşeyler hisetmeye başladım bu arada yaşım küçük evlenmiştim bilgisizlik ve tecrübe sizlik vardı bir erkeğin organından bile haberdardeğildim ama evliliğimizin 8. yılında eşimin uğraşı ve dr.lerin tavsiyesiyle atlattım çok şükür bu nedenle sabırlı olmanı isterim ve dr.tavsiyelerini dikate alıp parmaktan ziyade eşinin kendini daha farklı şekillerde eğitmeside çok önemli çünkü en büyük görev ona düşüyo bu konuda

eşim askerlikten yeni gelmişti evlendiğimizde bende lise 1 deydim yani daha yeni 16 yaşıma girmiştim çok acı bir gerçekki gerdek gecemiz dokuzuncu gece zorlan yaparak tamamlattık :( dolayısıyla bilinçli bir flört dönemi çok önemli yaşamımızda eşinle flört ettinmi bilmem ama şimdilerde ruhunu okşayarak ve hasas noktalarını keşfederek bazı şeyleri başarabilirsiniz beraberce.

merhaba arkadaşlar ben 3 aylık evliyim vajinusmus değilim ama hala her seferinde korkuyorum ve kendimi kasıyorum psikolojik diyor doktor zamanla geçer diyor ama canımın acımasından nefret ediyorum eşim anlayışlı ama herzaman olmuyo ne yazıkki nasıl kendimi düzelticeğim bilmiyorum :(((

Arkadaşlar merhaba.Ben siteye yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim ve malesef vajinusmusum.Daha hiç eşimle birlikte olamadık.Şu an psikologa gidiyorum.5 kere gittim.5 kere daha gidicem.Ama pakmak egzersizlerini bir türlü yapamıyorum.Cesaret edemiyorum.Arpa boyu kadar yol alamadık.Çok çaresizim yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.Lütfen!!!!!
hosgeldın aramızaa.s.
merak etm burda herkez bırbırırne yardımcı oluyor sende kurtuluckısn ...hepımız hazırız sana destek olmaya ...

Gerçekten buna ihtiyacım var.Bu site ışık tuttu bana.Bazen gülüyor bazen ağlıyorum ama en önemlisi bende başarmak istiyorumm.Artık kararttm gözümü.
ben tam bır bucuk yıl bu skeıdle ugrastım ..ve sonra bu sıteyle tanıstım burdakı arkadaslar bana hayatımı yenıden verdıelr aa dedııgn gııb bende gozumu karartmıstım yeterrrr dedım ve gectım basına her gun burdakı absaran kızları okuudm hırs yaptım dedım onlar yapıyo eeeee bende yapabılrıırm ve basardım parmak egzersızlerındne korkma rahat ol ınan su an beynınnde canlandırdııgn hıc bır sey olmuyor..acıya gelınce acı yk ...hemen egzersıze basla

Back