Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım mutlu oldugunu cok ii bılıyorummm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bıkac gune bende yenıcem demen de benı nasıl mutlu ettı bılemezsın ınsallah yaaaaaaa Rabbım cuumlemızı huzura erdırsın egzersız yapamayan arkadaslara seslenıyorum ben cok korkak olmama ragmen suan pe..s denemes bıle yapacak duruma geldım(ama aceleye gerek yok husrana ugramamak ıcın bıraz daha ertelıcem :) lutfen sızler egzersızlerınızı ertelemeyın yavas yavas yol katettıgınızı goreceksınız gercekten cook kolay yaptıkta cesaet gelecek ve daha cok yapmak ıstıceksınız benım aklımda bu gece 1 kat peceteyle egzersız yapma fıkrı varken 4 kat peceteyle egzersız yaptım hemde sıfır acısız lutfen kendnızı toplayın ve korkmayınnn:79::79::79::79::79::79::79:

evet aynen katılıyorum sana.. insan egzersiz yaptıkça daha çok yapmak istiyor.. inanması güç ama bu gerçek.. bana da aynen öyle oluyor abartmıyorum çok sevdiğim bişeyi yapıyormuşum gibi oluyor.. evet tatlım çok yakında yeneceğime çok inanıyorum ben de:nazar:

evet aynen katılıyorum sana.. insan egzersiz yaptıkça daha çok yapmak istiyor.. inanması güç ama bu gerçek.. bana da aynen öyle oluyor abartmıyorum çok sevdiğim bişeyi yapıyormuşum gibi oluyor.. evet tatlım çok yakında yeneceğime çok inanıyorum ben de:nazar:

cnm ben cıkıyorum banyo yapıp sahurluk bısıler hazırlamam gerek kendıne cook ıyı bak umarım yarın reglın son gunudur:KK1::KK1::KK1::KK1: Allaha emanetsın yarın gorusmek uzere cokk optm cnm bb

cnm ben cıkıyorum banyo yapıp sahurluk bısıler hazırlamam gerek kendıne cook ıyı bak umarım yarın reglın son gunudur:KK1::KK1::KK1::KK1: Allaha emanetsın yarın gorusmek uzere cokk optm cnm bb

yok canım daha son günü değil:KK43: ben de çıkıyorum zaten, çevrimdışı oldun seni bekledim iyi geceler demek için.:KK70:sen de Allaha emanet ol canım öpüyorum :90:

Herkese hayırlı sahurlar kızlar Allaha emanet olun hepiniz... :KK3:

Merhaba herkese, ben de aynı dertten muzdaribim. Düne kadar çok çaresizdim, şimdi öyle umutluyum ki en yakın zamanda çözücem bu problemi diyorum. Tecrübelerini paylaşıp bana da umut veren bütün arkadaşlara teşekkürler. Ben de aylar önce 'işe yaramaz, yapamam, pis bişey' dediğim egzersizlere hemen başlıyorum :KK66: Allahın izniyle ben de başarıcam bu işi :)

saçmalama ne demek boşanmak hem eşimi seviorm diorsun hem boşanırım artık diorsun olacak iş mi:KK20::KK20:
olumsuz laf yok başaracam var yenecem var aşacam olacak var
çile değil canm bi imtihan %100 çözümü olan basit bi imtihan bu kadar.
Allah dermanı olmayan sıkıntı vermesin

valla sadece kendim yenebilicem bunu biliyorum. malesef benim eşim bu konuda kara cahil böyle bir sıkıntıyı çoğu bayanın yaşadığını bilmiyor. vajinusmus ona göre saçmalık doktora bile zor ikna ettim ama öle çalışma falan yapmaz kesinlikle yok ucu girsin yok parmak ya da aparat çalışmaz benle. zaten son 6 aydır çok kırdık birbirimizi sürekli ne varmış bu kadar sıkacak die kızıyor. şuanda da tartıştık telefonda o yüzden biraz enerjimi çaldı ama başaracağım eşime rağmen :)

Merhaba herkese, ben de aynı dertten muzdaribim. Düne kadar çok çaresizdim, şimdi öyle umutluyum ki en yakın zamanda çözücem bu problemi diyorum. Tecrübelerini paylaşıp bana da umut veren bütün arkadaşlara teşekkürler. Ben de aylar önce 'işe yaramaz, yapamam, pis bişey' dediğim egzersizlere hemen başlıyorum :KK66: Allahın izniyle ben de başarıcam bu işi :)

canım inşallah inan önce kendine ben parmakla yapamadım kendime güvenemedim dr. saygın bey e gittim. o da aparat kullanıyor sanki aparatla daha kolay elimle o bölgeyi hissedince yapamıyordum. aprat dediğim şey maskara yada mum kalınlığında ama ilk önce kalem inceliğinde başladım. kendine güvenince oluyormuş. sadece tek sıkıntımız rahatlık inan. rahat bıraksak kendimizi çok kolay. inş ben de son kez haftaya doktora gidicem ve çifte bayram yapıcam inş sen de.

slm kızlar geçmişi okim dedim gözlerim ağırdı valla bugün giremedim nete hastaydım ya karnım çok ağrıyoduu 1 saat önceside çok şiddetli ağırdı hastaneye gitcektim nerdeyse sonra eşim ağrı kesici verdi geçti neden böle oldu anlamadım yaa bugün egzersizde yapamıycmm ya hiç halim yokk çünküüü şuandada yatıyorum ztn :KK43:

geçmiş olsun canım.. ben de 1 saat önce girdm, okumktn gözlerm yoruldu artık.. atladım bir kısmını..

canım inşallah inan önce kendine ben parmakla yapamadım kendime güvenemedim dr. saygın bey e gittim. o da aparat kullanıyor sanki aparatla daha kolay elimle o bölgeyi hissedince yapamıyordum. aprat dediğim şey maskara yada mum kalınlığında ama ilk önce kalem inceliğinde başladım. kendine güvenince oluyormuş. sadece tek sıkıntımız rahatlık inan. rahat bıraksak kendimizi çok kolay. inş ben de son kez haftaya doktora gidicem ve çifte bayram yapıcam inş sen de.

teşekkür ederim, parmak bana da zor geliyor, aparatlar da açıkçası pahalı geldi :) ben ilk denediğimde tek parmak tek boğumu rahatlıkla yapabiliyordum, 2 boğumu da bir kez başarmıştım :) ama 2 parmak şuan imkansız görünüyor. Dediğin gibi kasları hissetmek de hoş değil ama alışıcam 10 aylık evliyim 10 aydır ilk defa umutlu ve kararlıyım.

teşekkür ederim, parmak bana da zor geliyor, aparatlar da açıkçası pahalı geldi :) ben ilk denediğimde tek parmak tek boğumu rahatlıkla yapabiliyordum, 2 boğumu da bir kez başarmıştım :) ama 2 parmak şuan imkansız görünüyor. Dediğin gibi kasları hissetmek de hoş değil ama alışıcam 10 aylık evliyim 10 aydır ilk defa umutlu ve kararlıyım.

zaten bu işin sırrı güven ve rahatlık. o aletleri almak zorunda değisin kendinde yapabilirsin. basit bir şey. buradaki arkadaşlar da yazmış. mum,kalem ya da maskaranın dışına jelatin geçir. dr. bana fito krem ,bebek yağı ve bepanten aldırdı. ben bolca fito sürdüm o alete ilk başlarda olmuyordu.2 gün uğraşıp yapamayıp ağladığımı biliyorum ama inatla çalış oluyor aparatı kendin yapabilirsin yani. bolca fito sürdüm. fito hücre yenileyici özelliğe sahipmiş çok pahalı da değil eczanelerde bulabilirsin. arkadaşım benimde 1 yıl oldu tam. evliliğimin ilk yılları bu yüzden sıkıntılıydı ama artık çözüme yakınım. bak lütfen pes etme yapamadığın anlarda bende tuhaflık var deme açını değiştir rahatla bi de ödül koy kendine en küçük boyla başa mesela klemme jelatin sar doktorun bana verdiği öyle bi şeydi ona alış ve kalınlaştır sakın pes etme farkın yok kimseden yapacağız. umarım bayramda çifte bayram yapıcaz.

yaparsın.. regline var mı daha?
ben sabırsızlıkla sona gelmk istyrm.. geçen 1 seneme acıyrmmm..

var 2 hafta var daha .. aynen bende 2 yılıma acıyorum sondayım ya şimdi heyecan yapıyodum egzersiz yapcam diye çok istekliydim yani ama bugün kötü olduğum için yapamadım inşallah yarında iyi olurum yaparımm ve bitiririm bu işi :KK66:

var 2 hafta var daha .. aynen bende 2 yılıma acıyorum sondayım ya şimdi heyecan yapıyodum egzersiz yapcam diye çok istekliydim yani ama bugün kötü olduğum için yapamadım inşallah yarında iyi olurum yaparımm ve bitiririm bu işi :KK66:

inşallah canım.... şu mübarek ayda dualarımız kabul olur ve yüzümüz güler.. kendimi çok şartlandırdım en kısa zamnda olmasına..
bir de canım, sen apart mı kullanıyrdn?

X