Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar başaran arkadaşlara bişey sormak istiyorum.başardıktan sonraki ilk regl olmalarında bir değişiklik varmıydı yani renk miktar filan?

VERYDREAM nıcklı arkadas sıze ozel mesaj yollayamadıgım için bahsettıgınız doktorun tedavı seklı hakkında bılgı verırmısınız?ankaradayım uzun suredır vajınısmusum.eger özel mesj yazabılırsenız o sekılde de bılgı alabılırım.

Arkadaşlar bişi sorucam emla diye bi kremden bahsediyorsunuz Bu sabah aldım bende akşama denicem.Yan etkisi yada onunla birlikte kullanmam gereken bişi varmı? Biraz tedirginim açıkcası.

allahım inşallah bende birgün buraya başardım yazabilirim,ben dün üç parmağımı bir boğuma kadar soktum ama bir boğumdan fazla sokmadım hiç bir parmağımı,yinede ben kan gelir falan diye korkuyorum eşimle ilerlemeye çalışmalıyım parmağımı çok sokmuyoru ileri, ilk girişi açmak istiyorum,girişi atlatsak gerisini yavaş yavaş onla yaparız diye düşünüyorum inşallah öyle olur,çünkü ben girerken çok korkuyorum:1no2:
birde hep kafamda 2 yıl 3 yıl devam ederse eşim başka birileriyle birlikte olmaya başlarsa diye korkum var,seda sayanda bir çift vardı 4 yıl birlikte olamamışlar ve kadın diyorduki başkalarıyla birlikte oluyor ve bana söylüyor üzülüyorum diyordu onları sonra haydar dümen çözmüştü sorunlarını,acaba sizinde aklınıza böyle şeyler geliyormu:gitme:

kızlar birde emla kreminin sağlık ocağında yazdırabiliyormuyuz ben bilmiyordum,normalde 25 milyon verip alıyordum ben,ağda için kullanıyorum:bbo:

insan sevdiğiyle nasıl yatamaz korkacak ne varki bunun yanında bazı erkekler zorlar kadını o zaman yapmıycaksınız işte kımse tahta değil hersey istekle olur ama sevip evlendiysen yada berabersen seks tamamlanmalı bence erkeklere guven olmaz bu sorun anca konuşarak ve alkolle aşılır yanlış anlaşılmasında alkol almıyanlarda rahatlatıcı hap alabilir çevrede çok deneyen ve olumlu sonuç alan var kızlar

keske hersey senın dedııgn gıbı basıt olabılseydı ...ınan senın duusnduugnden daha zor duurmdayız ...alkolle duusnduugn gıbı bız gııb ınsanlar basaramıyorlar bende cevremdekı ınsnalara su kelımelerı duymamak ıcın hep oldu derdım ..cunku su NE VAR BUNDA HERKEZ YAPIYOR...kelımesı benı maf edıyodu..hersey dedııgn gıbı alkolle hallolsaydı ınan su an bu ınsnalar burda olmazdı ...senın duusnudgun kadar basıt degıl yasadıklarımız ...

öylede ama denenmeli evliysen bu böyle nereye varıcak demezmi eşin bence aslında hiç cinsellik yaşanmasa daha iyi çünkü olan kadına oluyor bak ben sistitim ve ilişki yasak bana o kadarda temiz biriyim doktor hanım erkekler çok şanslı dedi hersey kadına oluyor mantar sistit vajinit yumurtalık sorunları şimdiki aklım olsa kız kalırdım inan en guzel temizlik bekaret çünkü

yasakkelime
sakın arkadaslar ben denemediğim yol kalmadı gitmediğim tedavide sakın eğer alkolle olsaydı benim olurdu

hayrunnisa-eminaşanlar aşmayanlar lütfen yardıma çok ihtiyacım var desteğinize bende bu sorunu olanlara tecrübelerimle destek olmak istiyorum lütfen ekleyin konuşalım

rahatsız deilsen neden yorum yapıyosunki anlamadım herşey denenmeli demekle olmuyo nerden biliyosun denemediğimizi vajinismus deilsen yorum yapma bilmediğin yanlış yöntemleride tavsiye etme

Canım bende senin gibiydim önceleri.... Çok az egzersiz yapıp hemen p..se geçmeye çalışıyor sonra da korkup kendimi kasıyordum yine. Ama bi akşam işten geldim ve dedim bu akşam uzun uzun egzersiz yapıcam ve bu olayı bu akşam bitiricem. Önce ince sonrada daha kalın bi aletle bol kayganlaştırıcı ve bol emla kremle 1 saat kadar egzersiz yaptım. Yaklaşık 12-14 cm arasına kadar girdim aletle ve hiç bişi hissetmedim. Sonra p...si denedik. Kendimi çok rahat bıraktım. Rahat olmak çok önemli. Sırtüstü yattım ve bacaklarımı kırıp açabildiğim kadar açtım. Sonra elimle krndim yerlerştirdim p---si oaraya. Sanki başka bi aletle deneme yapıyormuşum gibi. Hemen giriverdi. Şok oldum hiç bişi hissetmedim. Bu şekilde 4 kere farklı zamanlarda denemeyaptım ve her defasında daha kolay geldi bana. Tabi yöntem yine aynı. Önce emla ve kayganlaştırıcı ile biraz deneme sonra p...s. Korkma hiç ama hiç acı yok. Zaten krem sayesinde hiç bişi hissetmiyorsun. Umarım sen de başarırsın...

Canım öncelikle hoşgeldin. Bende senin gibiydim ve tam 2,5 yıllık ta evliyim. Bende bu illeti yeneli 1 hafta kadar oldu. Ama önceleri yenmek için hiç çaba sarfetmedim. Yaklaşık 1 ay önce bu siteyi keşfettim ve arkadaşların sayesinde yendim. Bende hiç parmak egzersizi yapamadım. Kendi parmağımı sokamadım hiç, ürktüm. Sen de ölesin sanırım. Önce oraya bi kayganlaştırıcı sür ve eşin kendi parmağıyla deneme yapsın. Sen bakma. Daha sonra biraz daha kalın ve uzun bi aletle dene, sonra biraz daha kalın. Tabi emla krem dediğimiz uyuşturucu bi krem var.Eşin onu parmağına sürsün ve oraya iyice içeriye sürsün. Ne kadar içeriye sürebilirsen okadar rahat olur. Önce vajinanın girişi ok hafif yakıyo ama sonra geçiyo. Sonra egzersizleri yap. Kendini hazır hissettiğinde kolayca lacak bak göreceksin. Bol sanşlar sana...Sakın korkma...

Arkadaşlar bişi sorucam emla diye bi kremden bahsediyorsunuz Bu sabah aldım bende akşama denicem.Yan etkisi yada onunla birlikte kullanmam gereken bişi varmı? Biraz tedirginim açıkcası.

Yan etkisi yok diye biliyorum. Bende onunla başardım zaten. Önce biraz , çok hafif bir yanma oluyo ama sonra geçiyo hemen. Sürebildiğin kadar içeri sür.Parmağını yada daha uzun bişi kullan sürerken. Ben allık fırçasının sapını kullanmıştım. Zaten 5 dakikada etkisini gösteriyo. Başarılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…