Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersizler nasıl gidiyor..????* ablamın bebeği olucak cinsiyeti belli oldu kız şuan yoğun bir isim arayaşı içindey,z önerileriniz varmı kuranda geçmesine öncelik gösteriyoruz.

meraba zeynepyaso
ben eski isim sevenledenim öyle acayip, ilginç, kimsede olmasın diye insanların söyleyemeyeceği isimler koyanlar garip geliyo
tabii ki anlamı çok önemlierkek desen hemen söylicem de kızzz:44:
düşünelim bakalımm

valla bende de aynı düşünceler vardı....... eee o kız yapmışmı peki :)

kız 1 haftalık evliydiii anlattı biraz olup olmadını anlamadım dahaa dedii yavaş yavaş yapıoz felan demişttii....benim anladım kadarıyla olmadıı bende ilk 1 hafta yapıodum bişiler ama olmuodu onun gibi.....
bbg evimi:KK60::KK60::KK60:ney anlamadım

hee 07 belinay bbg evinde kalmaya hak kazandın gibi :KK60::KK60::KK60: yok burası bbg evi değik vbg evi ( vaji bizi gözetlio evi) :KK60::KK60::KK60::KK60: şey diom kıss yazıyı renklendircektin yaa olmadımı onu diom.....

masallah kızlar:nazar::nazar::nazar:topık uzun zamandır hıc bu kadar kalabalık olmamıstı bu kalabalık egzersız yapanların kısa zamanda basarı lıstesınde sıralanacagını gosterır hadı bakem pamuk eller vajılere:KK66::KK66:

canım cinsel işlev bozuklukları bölümü üniversite hastanelerinde var ama sadece büyük şehirlerde bence daha iyi olur çünkü bunun üzerine sonradan sertifika eğitimi alıyorlarmış galiba

kızlar bulunduğunuz şehirdeki devlet hastanesi vs. yerde bulunan psikiyatrist vb. bir doktorun vajinismus terapisi yapıp yapmadıgı ögrenmek için, dpoktorun adını alıp, CETAD - Cinsel Eitim Tedavi ve Aratrma Dernei adresinde aratın. Ya da bulunduğunuz şehir için bu siteden yardım alabilirsiniz.

canım cinsel işlev bozuklukları bölümü üniversite hastanelerinde var ama sadece büyük şehirlerde bence daha iyi olur çünkü bunun üzerine sonradan sertifika eğitimi alıyorlarmış galiba

Ben istanbuldayım ve marmara ünv hastanesi bize çok yakın hemen oradan randevu alayım o zaman.Gerçi önce bu akşam eşime izin verip denemek istiyorum burada okuduklarımdan sonra bi heyecan geldi sanki başarabilirmişim gibime geliyor :)

nursena06
buseumut
lemlem07
fairymm
nurulebrar
Yaslandim+
Albuneaa
ozum34+
Seestar
akayyy+
16450+
elmasekeri35
clara35
15beyonce
Liva_beyda
zeynepyaso
07beLinAy
Bendiyom
esra_ogt

herkese selam nasılsınız arkadaslar:KK3:

Bana da psikolojik gibi geliyor.O anda bir şey olamayacağını bildiğim için rahat oluyorum rahat olunca eşime karşı duygularım değişiyor.
Neyse mübarek ayda bol bol dua ediyorum Allah bu dertten muzdarip herkese yardım etsin.
Sorularımı yanıtlayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

canım hani her pazartesi rejime başlayanlar var ya biz de onlar gibiyiz şu regl bir bitsin hemen yapacam diyorum ben de her seferinde hem kafa olarak rahatız galiba hem de sanırım hormonsal birşey aşırı istek oluyor..

kız 1 haftalık evliydiii anlattı biraz olup olmadını anlamadım dahaa dedii yavaş yavaş yapıoz felan demişttii....benim anladım kadarıyla olmadıı bende ilk 1 hafta yapıodum bişiler ama olmuodu onun gibi.....

hee 07 belinay bbg evinde kalmaya hak kazandın gibi :KK60::KK60::KK60: yok burası bbg evi değik vbg evi ( vaji bizi gözetlio evi) :KK60::KK60::KK60::KK60: şey diom kıss yazıyı renklendircektin yaa olmadımı onu diom.....

:KK60::KK60::KK60: hım yaptım sanyodum olmamış:KK60::KK60:teldeydim kı:KK1:bbg evi ne alaka anlayamadım:44::44:köşeliyim galiba:KK60::KK60:

nursena06
buseumut
lemlem07
fairymm
nurulebrar
Yaslandim+
Albuneaa
ozum34+
Seestar
akayyy+
16450+
elmasekeri35
clara35
15beyonce
Liva_beyda
zeynepyaso
07beLinAy
Bendiyom
esra_ogt

herkese selam nasılsınız arkadaslar:KK3:

Oyy midyem sağo lcanım iyiyiz sen nasılsın? B uarada senin adını gördükçe canım acayip midye çekiyo, pek severim kendisini:KK66::KK66::KK56::KK56:

bende 3 haftalık ewliyiimm.bizde hala tam bi ilişki yaşayamadık.bende çok müthiş bi gerginlik war.napıcam bilmiyrm..tam bu sefer olucak diyrm yine olmuyo.bu parmak egzersizleri bakireysek sorun olmazzmı?

olmaz canım sen başla hemen zaman kaybetme gerçi oruçluyuz ama ramazan bizimfırsatımız bende hep ramazanda yeniicem dedim yendim dua edin bol bol iftardan sonra çalışın oluyor inanaın buna

X