- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #64.041
albunea mima50 yarın sizden hayırlı haberler bekliyoruz ona göre ne yapacağınızı siz daha ii bilirsiniz
inşallah hayırlı haber verebiliriz ama ben albunea dan çok umutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
albunea mima50 yarın sizden hayırlı haberler bekliyoruz ona göre ne yapacağınızı siz daha ii bilirsiniz
Kızlar bende sizin gibi egsersizlere başlamak istiyorum.İlk olarak neyle başlamalıyım egsersiz yapmaktan bile çok korkuyorum lütfen bi akıl verin.
Birde doktorada gitmek istiyorum jinekolaga mı yoksa psikolaga mı gitmeliyim?
evet canım uğraşıyordum artık burdakilerinde moralini bozmamak için hiçyazmim dedim ama busefer girmem başka YENDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM YENDİM YENDİM nasılki okuyordum ya bumuymuş iştebende diyorum bumuymuş yani bu kadar kolay basit hiç bir şekildeacısızı olmayanbişe sakın pes etmeyin inatlaşın vaji vazgeçiyor artık hiç korkmuyorum çünkü o dediğimiz düşündüğümüz şeyler olmuyor herkese yardım etmek istiyorum çok zor atlattım her aşamasını yaşadımzor 4 ayda yendim ama olsunYENDİM ÇOK :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:MUTLUYUM
ne kadarlık evlisin hiçmi jinekologa gitmedinn....ya kızlar nasıl gitmeden duruonuz ben evlendimin 1. haftasında sorun varmı die gittiö yok dedikçe ondan sonra 3 tane daha jinekologa gitim en son psikologaa ilk bence bi jınekolaga gitt sonrada mevkindeki en uygun bayan psikologa gidebilirsin para göz olmayan......egsersize ilk vajınayı tanımayla dokunmayla başlıyabilirsin sonrada kulak çubuğunu sokarak.....
Kızlar bende sizin gibi egsersizlere başlamak istiyorum.İlk olarak neyle başlamalıyım egsersiz yapmaktan bile çok korkuyorum lütfen bi akıl verin.
pat diye söyleyince eşin naptı özüm duramamışsındır ama yaaa ne güzel bi heyecan :))
ne kadarlık evlisin hiçmi jinekologa gitmedinn....ya kızlar nasıl gitmeden duruonuz ben evlendimin 1. haftasında sorun varmı die gittiö yok dedikçe ondan sonra 3 tane daha jinekologa gitim en son psikologaa ilk bence bi jınekolaga gitt sonrada mevkindeki en uygun bayan psikologa gidebilirsin para göz olmayan......egsersize ilk vajınayı tanımayla dokunmayla başlıyabilirsin sonrada kulak çubuğunu sokarak.....
4 aylık evliyim.2 defa jinekolaga gittim ışık yardımıyla baktı eliyle açarak elini içeri sokmadan bir sorun yok dedi ancak etli bir yapısı var kendinide kasınca canın yanıyordu dedi.Sakinleştirici verdi kullandım ama yine bir araya gelemedik.Normal bir psikolaga mı gitmeliyim yoksa cinsel işlev bozuklukları bölümüne mi?
4 aylık evliyim.Gittim tabi gitmez miyim 2 defa gittim.Eliyle müdahale etmeden elini içeri sokmadan yani ışık yardımıyla açarak muayene etti.Herhangi bir sorun olmadığını söyledi.Yalnızca etli bir yapısı var kendinide kasınca canın acıyordur dedi.
Sakinleştirici verdi kullandım ama yine bir araya gelemedik.Normal bildiğimiz psikologlarda ilgileniyor mu bu konuyla yoksa cinsel işlev bozuklukları bölümüne mi gitmemiz gerekiyor?
bişi yapmadık eşimde sanki 4 . çocuğa hamile kalmısım gibi tepki vermediii kuzum biz çok zor günler geçirdik artık bebekde olmuo sanıodukkk çalışmalarıda umududa bırakmıştık... inanamadıkkk oda bendeee inanamadık sanki yokmus gibi hayatımıza devam ettikkk muaneye gidioruz ben ultrasona dahi bakmıordum çünkü baksamda daha küçük oldu için gözükmüodu iananamıoduk...5 ay ben hala inanmadım o derece bende eşimdeee....şimdi şimdiiii bişiler hazırlıklaraa başladık artık tekmelio ediooo şimdii şimdii kendimizdeyizkiii genede ilk çocumuz gibi bi heyecan telaş heves yok yaniii bizde var anormallikkkk sanki 4. doğuruom böle normaliz yaniiiii
bebeğim hiç biyere gitme sorun orda değil emin ol beynindeki kötü düşünleri bul ve bu işi neden yapamadığını kendince anlamlandıryani bir olay mı duyduğun bir hikayemi ne hangisi bul veonu çöz sonra egzersizlere başla ordaki sorundeğildirdoktorda demiş zaten
inşallah hayırlı haber verebiliriz ama ben albunea dan çok umutluyum
canım birincisi korku yok. Ikincisi de; jinekolog ya da psikiyatriste gitmelisin, psikologlar doğru adres değil. Bununla ilgili geriye dönük bir yazım var onu okuyabilirsin.
ayyyyyyy kıyamam canım benim evet okumuştum geçmişi yazmışsın zor yollardan geçmişsin ama mutlu son canım allah hayırlı doğumlar versin bebişinin güçlü bi annesi olacak anlayışlı bi babası bundan güzel şey mi var allahım bebişinede sizede sağlık versin aminnnnnnnnnnnn
canım fizyolojik bir sorun var mı diye jinekologa gitmen gerek ama ben devlet hastanesinde gitmiştim bayan jinekologdu normal mi diye baksın istedim bi cesaret gelmişti bakireysen alttan bakamam git zarın patlasın öyle gel dedi zaten korkuyorum bu laf da beni iyice tiksindirdi bi daha da gitmedim doktor seçimi de önemli insanı geri de götürebiliyorlar, psikologa da gittim o da bütün kadınlar yapıyor travma geçirmiyor sen de yaparsın dedi yani çok ilgilenmiyorlar özeller de genelde paragöz hasta değil de müşteriymişsin gibi davranıyorlar demem o ki doktoru araştır öyle git, egzersizlere de önce kendini tanımakla başla yapısını incele nette resimleri var., nefes egzersizleriyle başla
canım fizyolojik bir sorun var mı diye jinekologa gitmen gerek ama ben devlet hastanesinde gitmiştim bayan jinekologdu normal mi diye baksın istedim bi cesaret gelmişti bakireysen alttan bakamam git zarın patlasın öyle gel dedi zaten korkuyorum bu laf da beni iyice tiksindirdi bi daha da gitmedim doktor seçimi de önemli insanı geri de götürebiliyorlar, psikologa da gittim o da bütün kadınlar yapıyor travma geçirmiyor sen de yaparsın dedi yani çok ilgilenmiyorlar özeller de genelde paragöz hasta değil de müşteriymişsin gibi davranıyorlar demem o ki doktoru araştır öyle git, egzersizlere de önce kendini tanımakla başla yapısını incele nette resimleri var., nefes egzersizleriyle başla
Gittiğim özel bir hastahaneydi ama haklısınız banada korkma sadece eşine izin ver bu herkesin yaşadığı bir şey demişti.Yani doktorlarda çözüm değil.Aslında iş bizde bitiyor.Acıyacak kanayacak olmayacak yapamayacağım diye diye hayatı kendimize zehir ediyoruz.