Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bozdum valla :KK17::KK1::KK1: kurtulmak istiyorum artıkımmm:))))

albuna senin tae gelin olman hepimizi cok fazla mutlu edecek yeni kızlarada moral olacak hadi bakalım unutma bu iş tamamen psikolojik kesinlikle ooyle siddetli denecek bi agrı vs yok ilk basta korkuyoz ya hani oraya bişi degio diye bile korkuyoz ama aslında tamamen acısız zaten dusunsene milelt hergun yapıo buradakileri unutma aklından gecir pes etmek yok had bakalım

napsamda akşam benim adamı gaza getirsem yaaaaaa benim bu ii yapmam lazım çünkü egzersiz yapamıyorum:KK43:((((((

canikom sen işini bilirsin soyle sexi seyler giy ben vajiliyken hep ole yapıodum valla :KK69: smdi yenince hiç yapmadım hehehe :KK1::KK1::KK1: sonra gor bak nası kosuo bide ortamı romantikleştir. sen bilirsin işini bilirsin hadi bakalım canım :KK70::KK71:

albuna senin tae gelin olman hepimizi cok fazla mutlu edecek yeni kızlarada moral olacak hadi bakalım unutma bu iş tamamen psikolojik kesinlikle ooyle siddetli denecek bi agrı vs yok ilk basta korkuyoz ya hani oraya bişi degio diye bile korkuyoz ama aslında tamamen acısız zaten dusunsene milelt hergun yapıo buradakileri unutma aklından gecir pes etmek yok had bakalım

Datlum, benim tek derdim giriş kısmı:)) İçeriye kayganlaştırıcı sürünce hiçbir acı vs hissetmeyeceğimi biliyorum. aparatla denerken aparat sonuta daha sert ama baskı hissi hala oluyor. Tek derdim o baskı hissi ama vazgeçmek yok :21::21::21::21:

Bozdum valla :KK17::KK1::KK1: kurtulmak istiyorum artıkımmm:))))

haklısın bitanemmm ya
geçen bizimki de demişti noldu yawww sana bu ne istek diye :KK60::KK60:
eeee dedim artık son noktadayımm :KK66:
12 gün falan var benimde reglime ondan önce olsun istiyorum
gerçi artık olacağına eminim inşallah ama ne zaman ne zaman
az kalmış olsun nolurrrr
içimden bi ses sayfalar bu ara patlama yaşayacak diyoo sizcee
hem gelinler halaylarr :KK64::KK64: hem de bebişlerr:KK49:

canikom sen işini bilirsin soyle sexi seyler giy ben vajiliyken hep ole yapıodum valla :KK69: smdi yenince hiç yapmadım hehehe :KK1::KK1::KK1: sonra gor bak nası kosuo bide ortamı romantikleştir. sen bilirsin işini bilirsin hadi bakalım canım :KK70::KK71:

sınırlarımı zorliyim bakim bu akşam :)))))))))) şimdide yapsana yaaa en güzel zamanların şimdi kafanda rahat tadını çıkart :))))))) ayyyhhhh slogan gibi oldu :KK62:

canlar eger dediginiz gibi hamileysem ne yapmalıyım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

benim gibi pat dieeee sölemede ne yaparsan yap:KK9: ben adet olamyıncaaa eşim belki vardırr dedi ama gnede pek umutlu değilizzzz eşm dikkat et dioo...neysee 3 gün geçti ben eşime sölemeden polikinliğe gittim kan testi yaptırdım 1 saat dolaştım almaya gittim ama nasıl titriorumm heyecanlanıorum bi yanım yok dio bi yanım var dio aldım sonucu ilkten anlamadım.....hemen sordum kadına varmı yokmu dedim var dediii.....şok oldum hemen muane sırası aldım muane oldum ultrasondan da baktı tabi eşimin haberi yok.....ben eve geldimmm eşime telde sölediö:KK37: sonradan tühhh dedimm keşkeee süpriz felan yapsaydım gibisinden......sen 1 patik bi ayakkabı gibi bişi al paket yap hediye paketii sana hediye aldım de ver açsın şok olsunn:KK52::KK52::KK52:

Kızlar bende sizin gibi egsersizlere başlamak istiyorum.İlk olarak neyle başlamalıyım egsersiz yapmaktan bile çok korkuyorum :KK43: lütfen bi akıl verin.
Birde doktorada gitmek istiyorum jinekolaga mı yoksa psikolaga mı gitmeliyim?

ozum avatarını gorunce iş yerinde bile aynısını yapasım gelio 1 ki 1ki 1 ki kız indanı harekete geciriyo resmen :KK52:En Büyük KK:KK52::KK60::KK60::KK60:

kızımmm sende beim gibi 76 kilo olursan böle 1 ki 1ki 1kii durmak yok 1 ki 1 ki 1ki dersin tabiiii:KK9: eşim dalga geçip duruoooooooo benle ahhhhh ben şu kiloları bi verim doğumdan sonra ozamanda ben seni tanımıcam diom dalga geçip duruo benleee öle oluncada kavaga edip duruozzzz:KK57::KK57::KK57:

benim gibi pat dieeee sölemede ne yaparsan yap:KK9: ben adet olamyıncaaa eşim belki vardırr dedi ama gnede pek umutlu değilizzzz eşm dikkat et dioo...neysee 3 gün geçti ben eşime sölemeden polikinliğe gittim kan testi yaptırdım 1 saat dolaştım almaya gittim ama nasıl titriorumm heyecanlanıorum bi yanım yok dio bi yanım var dio aldım sonucu ilkten anlamadım.....hemen sordum kadına varmı yokmu dedim var dediii.....şok oldum hemen muane sırası aldım muane oldum ultrasondan da baktı tabi eşimin haberi yok.....ben eve geldimmm eşime telde sölediö:KK37: sonradan tühhh dedimm keşkeee süpriz felan yapsaydım gibisinden......sen 1 patik bi ayakkabı gibi bişi al paket yap hediye paketii sana hediye aldım de ver açsın şok olsunn:KK52::KK52::KK52:

pat diye söyleyince eşin naptı özüm duramamışsındır ama yaaa ne güzel bi heyecan :))

X