• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet aynı seyı bende yasadım o jel hemen kuuryor evet vazlın kullan ben o sekılde yapıyrum su an ...evet cubukla ıcerı sık ıslaklık ck onemlı unutma ve dedııgm gııb sakın korkma ınan hıc zor degıl..

inşallah canım ya hepimiz tamamen kurtulalım şu iletten
baharcım bebiş falan yok mu senim?:emir_bebek:

slm arkadaşlar...yazılanları okuyunca epey ürktüm ben de...temmuzda düğünüm var.hiç böyle bir şeyi yaşayacağımı sanmıyordum ama bende de ilk gece korkusu başladı.ama bu korku acıdan çok ya kasılırsam falan filan işte...hatta bu yüzden nişanlımla ilk zamanlarda hiçbir şey yaşayamadım ayrı illerde olduğumuz için çok sık yanyana gelemiyoruz ve ben de ona karşı çok rahat olamıyorum.ilk geceyi düşününce psikolojikmen ağrı bile hissediyorum.yakın zamnda nişanlımla yanyana geldik.kendimi ona karşı rahat izlenimi verdirmek için olsa gerek olduğundan da fazla sıktım heralde.beraber olmadığımız halde lekelenmeler geldi.tuhaf bişy bu ya.kendini kasan evli bayanlarda bile kanama oluyomş(ilişki yaşamış bayanlar diyelim).off ya inşallah vajinismus yaşamam ben de şimdi bile karnıma kramplar girdi..........

slm arkadaşlar...yazılanları okuyunca epey ürktüm ben de...temmuzda düğünüm var.hiç böyle bir şeyi yaşayacağımı sanmıyordum ama bende de ilk gece korkusu başladı.ama bu korku acıdan çok ya kasılırsam falan filan işte...hatta bu yüzden nişanlımla ilk zamanlarda hiçbir şey yaşayamadım ayrı illerde olduğumuz için çok sık yanyana gelemiyoruz ve ben de ona karşı çok rahat olamıyorum.ilk geceyi düşününce psikolojikmen ağrı bile hissediyorum.yakın zamnda nişanlımla yanyana geldik.kendimi ona karşı rahat izlenimi verdirmek için olsa gerek olduğundan da fazla sıktım heralde.beraber olmadığımız halde lekelenmeler geldi.tuhaf bişy bu ya.kendini kasan evli bayanlarda bile kanama oluyomş(ilişki yaşamış bayanlar diyelim).off ya inşallah vajinismus yaşamam ben de şimdi bile karnıma kramplar girdi..........

oooooooooooo guzelim bunları dusunme sakın yanarsın yoksa rahat ol hıc acımıyoooo

bencede güzelim şimdiden kendini kasma.o gün gelir birde bakarsın herşey kendiliğinden oluvermiş.herkes bu sorunu yaşayacak diye bişey yok.

ay kızlar 3gundur adetimi beklıyom gelmedı ıns. gelmez. gecen ay basarmıstım vajınısmusu acaba hormonlarmı degısıyo ondanmı gecıktıki korunmuyodum zaten.

Canım ya, rejim demişken bende bebek istiyorum şöyle 2-3 ay sonra.Ama evlendikten sonra tam 8 kilo aldım. Rejim ile ilgili tavsiyen varmı? Çok makbule geçer

valla günde 30dk bısıklet ve yıyeceklerıme dıkkat etmeyı dusunuyom tabi azaltmam lazım bıraz, bende evlendıkten sonra 8kg aldım 78kgyun suan .. benım bebiş ıns yakın zamanda gelir cok ıstıyorum bu aralar bebek takıntım var hihoyyyt

ay kızlar 3gundur adetimi beklıyom gelmedı ıns. gelmez. gecen ay basarmıstım vajınısmusu acaba hormonlarmı degısıyo ondanmı gecıktıki korunmuyodum zaten.
canım ılk ay benımde aynı olmustu ama hormanlardanda kaynaklanıyo ama ıhsallh sneınkı hormonla alakalı degıldır bır kac gun bekel pazarteıs yap tekrar olamzsa bı belırtı varmı yanı sısme falan..

canım ılk ay benımde aynı olmustu ama hormanlardanda kaynaklanıyo ama ıhsallh sneınkı hormonla alakalı degıldır bır kac gun bekel pazarteıs yap tekrar olamzsa bı belırtı varmı yanı sısme falan..

valla bılmıyomkı belırtıler pıskolojıkte olabılır o yuzden beklemedeyım :lepi:

aloooooooooooo başaran yenı arkadaslar yokmuuu.... nası gıdıyo kızlar egzersızler hıc ugramaz oldunuz yaaa :olmaz:

evet aynı seyı bende yasadım o jel hemen kuuryor evet vazlın kullan ben o sekılde yapıyrum su an ...evet cubukla ıcerı sık ıslaklık ck onemlı unutma ve dedııgm gııb sakın korkma ınan hıc zor degıl..

Lütfen, vajina için üretilmiş ürünlerden başka bir şey kullanmayın, birbirinize tavsiye etmeyin. Mantar olabilir, başka şeyler olabilir. Bir kadın vücudundaki en hassas yerlerden birisi, dikkat edin.

Gleitgelen iyi bir üründür. Kuruyorsa takviye yapın sonradan, veya başka marka deneyin, ama başka bir şey kullanmayın. Pişman olabilirsiniz.

Lütfen, vajina için üretilmiş ürünlerden başka bir şey kullanmayın, birbirinize tavsiye etmeyin. Mantar olabilir, başka şeyler olabilir. Bir kadın vücudundaki en hassas yerlerden birisi, dikkat edin.

Gleitgelen iyi bir üründür. Kuruyorsa takviye yapın sonradan, veya başka marka deneyin, ama başka bir şey kullanmayın. Pişman olabilirsiniz.

senın sistit noldu gectımı

senın sistit noldu gectımı

İyiyim canım çok şükür. Zaten yanma ve idrarda zorlanma dışında öyle çok ağır geçirmedim. Bol su, maydonoz suyu falan toparlandım, ilaca bile gerek kalmadı. Tekrar yaşarsam bir idrar kültürü yaptırırım.

Ama ihmâl ettiğim şeylere çok dikkat edeceğim artık. Gözüm korktu açıkçası. Artık kadın hastalıklarına biraz daha açık kapımız, ne yapalım bilmiyorumkismile

İyiyim canım çok şükür. Zaten yanma ve idrarda zorlanma dışında öyle çok ağır geçirmedim. Bol su, maydonoz suyu falan toparlandım, ilaca bile gerek kalmadı. Tekrar yaşarsam bir idrar kültürü yaptırırım.

Ama ihmâl ettiğim şeylere çok dikkat edeceğim artık. Gözüm korktu açıkçası. Artık kadın hastalıklarına biraz daha açık kapımız, ne yapalım bilmiyorumkismile

dogru canım üsütmemız lazım kafamçokkarıştı

üşütmememizzz yani

Sadece üşümekle ilgili değil. O vücudu dirençsiz bırakıyor ve bakteriler harekete geçiyor.

Ben mesela bayağıdır iç çamaşırlarımı ütülemiyordum, artık ütülerim. Ya da mesela tuvalet sonrası temizliği önden arkaya yapmak en önemli şey. Ama buna dikkat edilse de cinsel ilişki sırasında bakteriler gayet kolay yer değiştirebiliyor. Yanlış anlama olmasın, ters ilişki olmasa bile bu olabiliyor. O yüzden "balayı sistiti" çok fazla yaygın. Öncesinde iki kişinin de temizliğini bilhassa yapması ve ilişkiden sonra yakın zaman içinde birkaç damla da olsa idrara çıkması çok çok önemli.

Ayrıca tuvalet ihtiyacı hissedince beklememek de gerekiyor, ama umumi tuvalete gideceğime patlarım daha iyi o da var. En azından kendi bakterilerim olur sadece kaydirigubbakcemile3

Bir de şehirlerarası dinlenme tesislerinde tuvaletlerde klozet var, deli oluyorum. Ben kendi evimde tuvaleti çamaşır suyuyla ova ova bir hâl oluyorum zaten, gidip nasıl oturayım, iğrenç. İşin yoksa her yere peçete döşe. Zaten evde bile olsa klozetten de nefret ederim, alaturka en güzeli.

Neyse, dağıttım konuyu. Kısacası kadın olmak zor anacım.

aslında kadın olmak cok guzel ama her ış kadına düşüyo o zorlugu var neyse mecbur yapıyoruz artık nekadar sevmesekde :) zaten önden arkaya yapılması lazım temızlık bebeklerdede öyledirya mıkrop kapmamak ıcın. bıraz ozel olcak ama ben mesela ılıskıye gırmeden önce wc gıttıgımde önce bı temızlık yaparım (ön arka) bakterı gırmesın içeri diye.

kızlar merhaba azönce doktorumu aradım yendiğimizi müjdeledim onadahihoyyytbide kullandığımız vazelin ve gliserin kayganlaştırıcı bebeği engellermi diye sordum,engellemediğini söyledia.sçokk sevindimmmsositososito

Back