- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.341
slm kızlar 4 gundur hergun 2 defa denıyorum ama ilk defa dun gece bu kadar yaklaştığımı hıssettım sankı içimde bırşeyler patlayacak gıbı oldu kendımı kasmasaydım belkı olurdu ama inanılmaz bır baskı oldu p... ma doğru acaba neden boyle oluyormu ilk once emla ve vazelınle bıraz egzersız yaptım daha sonrada p... ya geçtık bırazdan yıne deneyecem ama aynı baskı tekrar olurmu dıye korkuyorum
kımse yokmu kızlarrr ???????*
Olacak, olacak. Ama kendini çok sıkma. Gerekirse denemelerine ara ver, egzersiz yap. Kendini baskı asltında hissetme.
Bu arada p.. ma doğru baskı hissettim demişsin, ben anlamadım. Rahme, ya da karına doğru bir baskı olabiliyor git gel yaparken, eğer kastettiğin buysa normal. Geçiyor sonra.
Bir de Allah aşkına, her bulduğunuzu oraya sürmeyin ne olur. Bir kadın vücudunun en hassas yerlerinden biri. Bir mantar oldunuz mu bu sefer onunla cebelleşeceksiniz. Doktorlar bebe yağı önerebiliyor bazen, ama o bile sakıncalı. Daha geçen gün bir arkadaşımız "üşendim, marketten bebe yağı aldım mantar oldum pişmanım" dedi.
Kayganlaştırıcı kullanın.
evet canım bahsettığım bu ben gıletgelen kullanıyordum daha sonra vazelın aldım
Ben neci oluyorum :uhm:
Gleitgelen iyidir, ben de kullanmıştım. Bitince mi onu aldınız?
Gerçi kuruyor diyen de oldu ama azıcık eklersiniz üstüne olur, ne olur başka şeyler kullanmayın.
evet canım bıtınce aldım bırde burda çok okudum vazelındende bahsetmışler
Olacak, olacak. Ama kendini çok sıkma. Gerekirse denemelerine ara ver, egzersiz yap. Kendini baskı asltında hissetme.
Bu arada p.. ma doğru baskı hissettim demişsin, ben anlamadım. Rahme, ya da karına doğru bir baskı olabiliyor git gel yaparken, eğer kastettiğin buysa normal. Geçiyor sonra.
Bir de Allah aşkına, her bulduğunuzu oraya sürmeyin ne olur. Bir kadın vücudunun en hassas yerlerinden biri. Bir mantar oldunuz mu bu sefer onunla cebelleşeceksiniz. Doktorlar bebe yağı önerebiliyor bazen, ama o bile sakıncalı. Daha geçen gün bir arkadaşımız "üşendim, marketten bebe yağı aldım mantar oldum pişmanım" dedi.
Kayganlaştırıcı kullanın.
canım allah sesını duysun inşallah olur
arkadaslar ben 3 senedir evliyim ve vajinismus hastasiyim.hic iliskiye giremedik..bu benim psikolojimi cok etkiliyor.esim gayet rahat ve anlayisli ama onun bukadar rahat olmasi benim psikolojimi dahada bozuyor. bana bu hastaligi yeenen biri yardimci olabilirmi lutfen artik cok caresiz hissediyorum kendimi.
banada birisi bu egzersizlerin nasil yapildigini ozelden yazabilirmi lutfennn
of of bende ne şans varmış ya çıldırcam artık eşimin anlayışıda kayboluyo bide mantar enfeksiyonu çıktı başıma nasıl bi belaymış bumafoldumben
Konuyu biraz başa sarıp okursan biz her şeyi detaylıca anlattık canım. Sen bir dene, sonra eğer istersen anlatır fikrimizi sorarsın gelişmelerle ilgili, senin bileceğin şey.
ilk evlendigimde gecici bi korku sandim ve onemsemedim doktora gitmeye aileme anlatmayada utaniyodum.kendimi eksik hissediyodum ama sonradan durumumun normal olmadigini anladim ve doktora gittim.doktor bana hydrozone adinda bir krem verdi iki agri kesici ic bunu sur yap dedi.tabiki olmadi bende asla olmucak diye uzun bi sure doktora gitmedim daha sonra bi doktora daha gittim oda fanus gibi bisey onerdi ama hic onemsemediler durumumu cok basit biseymis gibi anlatiyolar.tampon kullan,iste jel sur,parmak gibi seyler ama ben hic bisekilde vajinama bisey girmesine izin vermiyorum cok kasiliyorum,titreme geliyor sanki o anda olcemi saniyorum.cok uzattim yani kisacasi doktorlardan bekledigim cevabi bulamiyinca doktora gitme istegim yok oldu. omur boyu boyle kalmak istemiyorum.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?