• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu ay adet olursam hemen rejım e baslıcam 1ay. 5-6kg yük gitsin üstümden.. allah kısmet ederde olursa bebeğe hazırlık yapım bıraz

Canım ya, rejim demişken bende bebek istiyorum şöyle 2-3 ay sonra.Ama evlendikten sonra tam 8 kilo aldım. Rejim ile ilgili tavsiyen varmı? Çok makbule geçer

bence dr.gt canım ben gttim dahiliyeye kan tahlil falan yapıldı demir eksikliği,troid vs.rahatlığın varsa ona göre diyet programı uyguluyrsun.benim 8kilo fazlam var dyrdum dr. boyuna göre 3kilo fazlan var dedi onada 3beyazdan kısacam işte.

yooo.sevecen oldumu düünüyorum o yüzden böle bi nick almak istedim

Anladım. "sevecen" kelimesi İlhan İrem hayranlarının kendilerini ve birbirlerini tanımlama biçimleri gibi bir şey. İlhan İrem de zaten hayranlarına yazdığı mektuplarına bu hitapla başlarmış. Zaten aynı adlı bir şarkısı da var. Görünce merak ettim, sorayım dedim.

Ben de benimkinden dolayı biliyorum. Hâttâ bugün yıldönümleri, toplaşıp kutluyorlar a.s

slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı

canım TEBRRRİKKKKKK EDERİM inşallah darısı herkesın başına olur :)opuyorumnanaktan

ankara da ki vajinismus hastaları: biz 3 yıl sonunda çözdük bu problemi.doktorumuz sağolsun allah razı olsun ondan..hastanenin ismi fatih üniversitesi hastanesi doktorun ismi ömer faruk karataş emek ankara da kendisi.bu işi ticarete döken probleminizi değilde cebini düşünen insanlardan değil.çok cüzü miktarda bu işi çözüyor.yani benim topu topu 750 tl em felan gitti.mutlaka uğramalısınız.tel:0312 2035150

merhaba kızlar,
bugün deneme yapıcam eczaneden xylociaine sprey aldım
nasıl kullanmalıyım yani ne kadar sıkayım spreyden vajinin içine mi ?
bide yanında kayganlaştırıcı da kullanmama gerek varmı?
yardımcı olurmusunuz...

merhaba kızlar,
bugün deneme yapıcam eczaneden xylociaine sprey aldım
nasıl kullanmalıyım yani ne kadar sıkayım spreyden vajinin içine mi ?
bide yanında kayganlaştırıcı da kullanmama gerek varmı?
yardımcı olurmusunuz...
slm ılk oarak ıhsaalh basarırsın ...evet spreyı ıc kısma sıkacaksın yanma yapıyormus bıarz galıba bıde kayganlastıırıcı mutlaka kullan sakın kokrma kendını kasma ve derın derın neefes al ok

slm ılk oarak ıhsaalh basarırsın ...evet spreyı ıc kısma sıkacaksın yanma yapıyormus bıarz galıba bıde kayganlastıırıcı mutlaka kullan sakın kokrma kendını kasma ve derın derın neefes al ok
baharcım,
spreyin ince uzun çubuğu var onunla içine sıkmayı denicem.
ben kayganlaştırıcı olarak gleit gelen kullanmıştım daha önce ama çabuk kurudu yani bi işe yaramadı evde da başka kayganlaştırıcı yok vazelin işe yarar mı?

baharcım,
spreyin ince uzun çubuğu var onunla içine sıkmayı denicem.
ben kayganlaştırıcı olarak gleit gelen kullanmıştım daha önce ama çabuk kurudu yani bi işe yaramadı evde da başka kayganlaştırıcı yok vazelin işe yarar mı?
evet aynı seyı bende yasadım o jel hemen kuuryor evet vazlın kullan ben o sekılde yapıyrum su an ...evet cubukla ıcerı sık ıslaklık ck onemlı unutma ve dedııgm gııb sakın korkma ınan hıc zor degıl..

Back