S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.301
bu ay adet olursam hemen rejım e baslıcam 1ay. 5-6kg yük gitsin üstümden.. allah kısmet ederde olursa bebeğe hazırlık yapım bıraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYLAPINAR sende yenmiştin galiba,tebrikler canım mutluluğun daim olsun
bu ay adet olursam hemen rejım e baslıcam 1ay. 5-6kg yük gitsin üstümden.. allah kısmet ederde olursa bebeğe hazırlık yapım bıraz
Canım ya, rejim demişken bende bebek istiyorum şöyle 2-3 ay sonra.Ama evlendikten sonra tam 8 kilo aldım. Rejim ile ilgili tavsiyen varmı? Çok makbule geçer
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/339774-buyuklukte-kist-hap-kuculur.html
Kızlar bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
kızlarrr hamileyimmmmmm darısı sizin başınıza inş
tebrıkkk edıyorummmm saglıkla ıhsallh kucagına alırsın:))))))))
ya bıgun bızde yazramıyızkı HAMILEYIMMMMM dıye ..ay yazarken bıle ck tuhaf oldum:CüvCüv:
inş yazarsınız içinde bi canlı yaşadını bilmek çok güzel bişey
yooo.sevecen oldumu düünüyorum o yüzden böle bi nick almak istedim
slm kızlar sonunda bende tam anlamıyla BAŞARDIMzemuszemus haftasonu egzersizden sonnra denedim..tabi emla kremle ...bu defa gerçekten hissettim..kremden dolayı zaten acı felanda hissetmedim..az bi kanamam oldu...ama gelin görünki haftasonundan sonraki denemelerimizde krem sürmediğim için sanırım olmadı yapamadım..sanırım önce krem egzersiz sonra ilişki..ya hep kremmi sürücemmmkafamçokkarıştı
kızlarrr hamileyimmmmmm darısı sizin başınıza inş
slm ılk oarak ıhsaalh basarırsın ...evet spreyı ıc kısma sıkacaksın yanma yapıyormus bıarz galıba bıde kayganlastıırıcı mutlaka kullan sakın kokrma kendını kasma ve derın derın neefes al okmerhaba kızlar,
bugün deneme yapıcam eczaneden xylociaine sprey aldım
nasıl kullanmalıyım yani ne kadar sıkayım spreyden vajinin içine mi ?
bide yanında kayganlaştırıcı da kullanmama gerek varmı?
yardımcı olurmusunuz...
baharcım,slm ılk oarak ıhsaalh basarırsın ...evet spreyı ıc kısma sıkacaksın yanma yapıyormus bıarz galıba bıde kayganlastıırıcı mutlaka kullan sakın kokrma kendını kasma ve derın derın neefes al ok
evet aynı seyı bende yasadım o jel hemen kuuryor evet vazlın kullan ben o sekılde yapıyrum su an ...evet cubukla ıcerı sık ıslaklık ck onemlı unutma ve dedııgm gııb sakın korkma ınan hıc zor degıl..baharcım,
spreyin ince uzun çubuğu var onunla içine sıkmayı denicem.
ben kayganlaştırıcı olarak gleit gelen kullanmıştım daha önce ama çabuk kurudu yani bi işe yaramadı evde da başka kayganlaştırıcı yok vazelin işe yarar mı?