Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sende bizde en kalını dediysek gidipte p..sten büyük olanı al demedikkaydirigubbakcemile3 ben prezervatif gecirdimüzerinede bol kayganlastırıcı sürdüm tamamdr

mumun üzerine kagıt havlu onun üzerine ameliyet eldivenimi ne gerek var o kadar ya bakkal mumlar su beyaz olanın kıvrımlı olan dgl düz olanın üzerine condomu giydr tmmdr oda hijyenik

canım tamamda düz olanla yaptım ben penisten inceydi mum.yani sert olmasın diye dedim.havlu sarınca daha yumuşak oluyo.sonuçta penis mum kadar sert değil.acizane fikrim tabi...

hamıle kalan arkadas tbrkler... darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
amaa nezamann boshayallersmile

ya uykum geldı kızlar hıc kafamı kaldıramıyorum artık her dakka uykum gelıyo öfff bıseyler önerinde yapıyım

canım tamamda düz olanla yaptım ben penisten inceydi mum.yani sert olmasın diye dedim.havlu sarınca daha yumuşak oluyo.sonuçta penis mum kadar sert değil.acizane fikrim tabi...

şöle söyliyim ben dışarda wcye bile girsem mantar olabilecek kadar hassasım ama mum denemesini şöle yaptım ve çok rahat oldu diyebilirim ve sonrasında ne bi kaşıntı ne mikrop olmadı ama her denemede mumu iyice temizliyorum
bakkal mumunu al canım temizledikten yıkadıktan sonra bol kayganlaştırıcı sür ve öle dene bişeye sarıp sarmalama bence

benim nacizane fikrim bu..

mrhblar,yha bende dün dediğim gibi 2 parmağı başardım d) ama şu mum neden olmuo die düşünüodum,mumda iki parmağımdan kalında değil hani..ama çok sert hiç girmio bende bari kağıt havluyla sariyim,ööle olur inşşş.. :Saruboceq:

ne kadra guzel 2 parmak tamamdır....mumda olur ck rahat kendını kasma ınan parmaktan daha kolay oluyor bence yanı az kalmıs hadıııııııııvereliniortak

ay iyice yanlış anlaşıldı.ben zaten yaptım.bazı insanların cildi daha hassas olur.sonuçta orası vajina.mumda penisten sert.hani tahriş yapmasın zorlamasın diye dedim. biraz daha penise benzesin diye.

ay iyice yanlış anlaşıldı.ben zaten yaptım.bazı insanların cildi daha hassas olur.sonuçta orası vajina.mumda penisten sert.hani tahriş yapmasın zorlamasın diye dedim. biraz daha penise benzesin diye.

ben seni gayet iyi anladım canım
ama dediğim gibi yaparsan çok rahat oluyor ve p..s denemesinde çok rahat giriyo yani

birde diğer deneyen arkadaşlara söylüyorum.mumu prezervatif yada ameliyat eldiveniyle deneyin.2 de hijyenik.sakın sadece mumu denemeyin .çünkü mumun içinde petrol var.Allah göstermesin başka sorunlar yaşanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…