- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.241
oooo ne guzel gıderken burdan geceksınızz yanı ..ben alanyadayımm:lepi:hihoyyythihoyyytmersin canım sana yakınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo ne guzel gıderken burdan geceksınızz yanı ..ben alanyadayımm:lepi:hihoyyythihoyyytmersin canım sana yakınım
kızlar hamile kalmaktan korkanlar acaba denemelerinde eşiniz prezervatif kullanıyormu,yoksa ilk aşamalarda gerek yokmu:sm_confused:
biz kaç aydır denemiyoruz,ama banada hırs geldi içimde olacak gibi bir hırs var acısada dayanıcam.
ama işte denerken korunmamıza gerek varmı ondan sordum,ben hapa başlamadım daha nezaman olacağı belli olmadığı için,ozaman ilk denemelerdede prezervatifmi kullanmalı,yada tam anlamıyla o iş başardıktan sonramı korunmaya başlasakmirmirmirmir
2gun gecıktı günüm
vajiyi yeni yendiğin için hormonların dengesi ancak oturuyo gecikmesi normal bence sıkma canını bende her ay o psikolojiye giriyorum eşim kızıyo klava:
ama şöle durumda var evde yapılan testler tam kesnin sonuç olmayabiliyor doktorumda söylemişti bekle bakalım şöle 4-5 gün daha eğer halen olmazsan kan testi yaptırmanı öneririm..kesin sonuç.. 1 gün bile gecikse kesin net sonuç veriyo..
evet canım bende dusundum bıkac gun daha beklıcem gelmezse kan testı yaptırcam
vajiyi yeni yendiğin için hormonların dengesi ancak oturuyo gecikmesi normal bence sıkma canını bende her ay o psikolojiye giriyorum eşim kızıyo klava:
ama şöle durumda var evde yapılan testler tam kesnin sonuç olmayabiliyor doktorumda söylemişti bekle bakalım şöle 4-5 gün daha eğer halen olmazsan kan testi yaptırmanı öneririm..kesin sonuç.. 1 gün bile gecikse kesin net sonuç veriyo..
biz kaç aydır denemiyoruz,ama banada hırs geldi içimde olacak gibi bir hırs var acısada dayanıcam.
ama işte denerken korunmamıza gerek varmı ondan sordum,ben hapa başlamadım daha nezaman olacağı belli olmadığı için,ozaman ilk denemelerdede prezervatifmi kullanmalı,yada tam anlamıyla o iş başardıktan sonramı korunmaya başlasakmirmirmirmir
bende ilk yendiğimde hamileyim zannetmiştim ve o psikolojiyle resmen gebelik belirtileri yaşadım,akısına bırakmak lazım canı ne zamn isterse o zmn gelsin
kızlar iki parmağı da yaptım ve oldu hemde çok rahat oldu.orta parmağı daha dün ilk kez alabilmiştim.bugün denerken bir hırsla ikiyi deniyim dedim ve yaptım çok mutluyum.paylaşmak istedim benim için çok önemliydi bu.kızlar hepinize çok teşekkür ederim. sayenizde oldu umarım devamıda gelir.
kızlarrr hamileyimmmmmm darısı sizin başınıza inş