• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biz kaç aydır denemiyoruz,ama banada hırs geldi içimde olacak gibi bir hırs var acısada dayanıcam.
ama işte denerken korunmamıza gerek varmı ondan sordum,ben hapa başlamadım daha nezaman olacağı belli olmadığı için,ozaman ilk denemelerdede prezervatifmi kullanmalı,yada tam anlamıyla o iş başardıktan sonramı korunmaya başlasakmirmirmirmir

biz kaç aydır denemiyoruz,ama banada hırs geldi içimde olacak gibi bir hırs var acısada dayanıcam.
ama işte denerken korunmamıza gerek varmı ondan sordum,ben hapa başlamadım daha nezaman olacağı belli olmadığı için,ozaman ilk denemelerdede prezervatifmi kullanmalı,yada tam anlamıyla o iş başardıktan sonramı korunmaya başlasakmirmirmirmir

canım benden tavsiye yani okuduklarım ve gördüklerim açısından söylüyorum
şimdi bu hastalığı yaşayanlar daha ilk yenmede hamile kalma olasılıkları çok çabuk olabiliyomuş ayrıca binde birde olsa kızlığın bozulmadanda hamile kalabiliyosun
sen bence yaa hap ile kendin korunmaya başla yada eşin korusunsun hiç olmadı başarsan bile korunma yöntemini eşin belirlesin..yani daha açık konuşamıyorum burdan kusura bakma..
ama tedbiri elden bırakma hiç bir zaman biliyosunki doğum kontrol hapları sadece hamile kalmayı değil eşinden herhangi bir mikrop almanıda önler..

2gun gecıktı günüm

vajiyi yeni yendiğin için hormonların dengesi ancak oturuyo gecikmesi normal bence sıkma canını bende her ay o psikolojiye giriyorum eşim kızıyo :oklava:
ama şöle durumda var evde yapılan testler tam kesnin sonuç olmayabiliyor doktorumda söylemişti bekle bakalım şöle 4-5 gün daha eğer halen olmazsan kan testi yaptırmanı öneririm..kesin sonuç.. 1 gün bile gecikse kesin net sonuç veriyo..

vajiyi yeni yendiğin için hormonların dengesi ancak oturuyo gecikmesi normal bence sıkma canını bende her ay o psikolojiye giriyorum eşim kızıyo :oklava:
ama şöle durumda var evde yapılan testler tam kesnin sonuç olmayabiliyor doktorumda söylemişti bekle bakalım şöle 4-5 gün daha eğer halen olmazsan kan testi yaptırmanı öneririm..kesin sonuç.. 1 gün bile gecikse kesin net sonuç veriyo..

evet canım bende dusundum bıkac gun daha beklıcem gelmezse kan testı yaptırcam

bende ilk yendiğimde hamileyim zannetmiştim ve o psikolojiyle resmen gebelik belirtileri yaşadım,akısına bırakmak lazım canı ne zamn isterse o zmn gelsin:emir_bebek:

kızlar iki parmağı da yaptım ve oldu hemde çok rahat oldu.orta parmağı daha dün ilk kez alabilmiştim.bugün denerken bir hırsla ikiyi deniyim dedim ve yaptım çok mutluyum.paylaşmak istedim benim için çok önemliydi bu.kızlar hepinize çok teşekkür ederim. sayenizde oldu umarım devamıda gelir.

ilk basardıgımda eşim vajinaya boşalmıştı gebe kalmadım ama sen istemiyrsan kesinlikle korun ben hapla korunmayı tavsiye etmyrum ya(en iyisi böyle önemli bi sorunu dr. sor canım yne en iyisi onlar bilir),eşin korunsa daha iyi olur gbi.

bende ilk yendiğimde hamileyim zannetmiştim ve o psikolojiyle resmen gebelik belirtileri yaşadım,akısına bırakmak lazım canı ne zamn isterse o zmn gelsin:emir_bebek:

ayy zehracım çok haklısın katılıyorum sana yendiğiden bu yana her ay resmen onun belirtileri oluyor eşime artık söylemek istemiyorum dalga geçmeye başladı bu durumdan :umursamaz:
ama bir gün pat diye hamileyim dediğimz aman ne yapıcak onuda bilemiyorum ohaoldumsmile fareli köyün kavalcısı olcam galiba..

kızlar iki parmağı da yaptım ve oldu hemde çok rahat oldu.orta parmağı daha dün ilk kez alabilmiştim.bugün denerken bir hırsla ikiyi deniyim dedim ve yaptım çok mutluyum.paylaşmak istedim benim için çok önemliydi bu.kızlar hepinize çok teşekkür ederim. sayenizde oldu umarım devamıda gelir.

çok sevindim cnm opuyorumnanaktan 2parmak birden denedysen oda olduysa bence kalın vu uzun bakkal mumu dene artık ondan sonra p...s çok kolay olck

Back