• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bişey sorcam,parmak egzersizlerinde rahatımda p....te aynı rahatlık olmyacak sanırım.size komik gelcek ama p.. denemesinde yaklaşmaya başlayınca bile çok kasılıyorum.sizce kasılmalar azalır mı acaba.gerçi bu ara hiç denemeyi düşünmüyom ama hani daha rahatlayınca...

ayy zehracım çok haklısın katılıyorum sana yendiğiden bu yana her ay resmen onun belirtileri oluyor eşime artık söylemek istemiyorum dalga geçmeye başladı bu durumdan :umursamaz:
ama bir gün pat diye hamileyim dediğimz aman ne yapıcak onuda bilemiyorum ohaoldumsmile fareli köyün kavalcısı olcam galiba..

kaydirigubbakcemile3bu sefer inanmazlar dogru söylesekte. bide şöyle bi durum var anneliğe kendini hazırlamıssan o psikolojiyi kesin yasıyrsun annelik iç güdüsü oluyr ben bir ara karnımı oksuyrdum bebeğimmi var acaba dye belirtiler oldukca 2kere hayal kırıklıgı olunca vazgectim üzülüyrum bu seferde olmuyr

kaydirigubbakcemile3bu sefer inanmazlar dogru söylesekte. bide şöyle bi durum var anneliğe kendini hazırlamıssan o psikolojiyi kesin yasıyrsun annelik iç güdüsü oluyr ben bir ara karnımı oksuyrdum bebeğimmi var acaba dye belirtiler oldukca 2kere hayal kırıklıgı olunca vazgectim üzülüyrum bu seferde olmuyr

AYY EVET YAAA

aynı şeyler..mafoldumben

canım hiç üzme kendini ya herşeyin hayırlısı bak benim yıllar oldu bekleyeli.içimdekileri,yaşadıklarımı bi bilsen içler acısı ama yılmayacam.psikolojim alt üst oldu,yaşımda ilerliyor ama istiyorum.Allah bütün isteyenlere en kısa zamanda verir inş....

arkadaşlar bişey sorcam,parmak egzersizlerinde rahatımda p....te aynı rahatlık olmyacak sanırım.size komik gelcek ama p.. denemesinde yaklaşmaya başlayınca bile çok kasılıyorum.sizce kasılmalar azalır mı acaba.gerçi bu ara hiç denemeyi düşünmüyom ama hani daha rahatlayınca...

p...side parmak egzersizi yapiyrmuş gbi düşün kendin grdrmeye çlş ucu grdktn sonra gerisi geliyr ztn kasılma bizde bile oluyr alısana kadr,kasılıdıkca derin nefes al ver ve rahat ol

canım hiç üzme kendini ya herşeyin hayırlısı bak benim yıllar oldu bekleyeli.içimdekileri,yaşadıklarımı bi bilsen içler acısı ama yılmayacam.psikolojim alt üst oldu,yaşımda ilerliyor ama istiyorum.Allah bütün isteyenlere en kısa zamanda verir inş....

amin cnm duam seninle,senin ne yasadıklarını çok iyi biliyorum 2,5sene de ben yasadım.allah herkese yardım etsin özellilkle vajili olupta yenen arkadslara hemen kucaklarına bebek almayı nasip etsin:Saruboceq:

cara evet mum cok ıse yarıyo dene mutlaka nekadar kalın denersen o kadr hızlı yol alırsın ...kesınlıkle dene az kaldı bır kac gun sonra boyle gıderse basardımmm yazıısnı okuycaz

tebrıkkk edıyorummmm saglıkla ıhsallh kucagına alırsın:))))))))
ya bıgun bızde yazramıyızkı HAMILEYIMMMMM dıye ..ay yazarken bıle ck tuhaf oldum:emir_bebek::CüvCüv:

Back