S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.221
Aşk olsun kızlar, bir yok oldum, neler olmuş ohaoldumsmile
gıtmeseydiin :))
su AN SOK GWECIRDIM INAN ...DIYECEK SOZUM YOK ..ARKADASIM BOSVER ..BIRAK BIZLER ORUMCEK BEYINLI KALALIM ISTEDIIGNIZ SEKILDE KONUSUN OZUR DILERIM...ne diycez arkadasim penis yerine pipi pipis mi diycez? vajina yerine artik sizin sozlugunuzde ne geciyosa minismi diycez? erkeklerin penisi kadinlarin vajinasi var. p... va... diye sey;er yok. utanmayin artik yhu. kic mius popoymus. nelere takiliyorunuz ya. sok geciriyorum gercektyen. ayiptir szin yaptiginiz./1111111111
Herkese günaydınn
Bugün bir sürü "Başardım" "İyi gidiyor" haberi duymak istiyorum, hadi bakalım.
Bebek haberi de olur :sm_cool:
gunaydıın canım.. nasılsın ? ben bunu basardım sıra bebeğe geldı onun ıcın cabalıcam yaa :)
canım çok sevindim inş. bi daha vaji denilen seyi yasamassın alkisalkisalkis[/QUO
işallah canım umarım hepimiz tamamen kurtuluruzz.
kızlar dün ikinci denemeyi yaptık..yine emla sürdümm..önce egzersiz yaptım..sonra eşimle denedim yine oldu:)))) hatta bu defa baya hissettim ama kayganlaştırıcımız bitmiş o yüzden çok zorlandım...kremin etkisi gidince biraz sızlamaya başladı..halada sızlıyor...kızlar ultrason jeli sakıncalı değildir dimi?????????kayganlaştırıcı olarak onu almayı düşünüyorum..sonuçta hassas bir bölgede kullanıcam....
evet evet kurtuldumohaoldumsmilemerhaba kızlar nasıl gdyr bahar soktan kurtuldunmu
nereye tasınıyorsun hangı sehır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?