Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

boshayallersmile su AN SOK GWECIRDIM INAN ...DIYECEK SOZUM YOK ..ARKADASIM BOSVER ..BIRAK BIZLER ORUMCEK BEYINLI KALALIM ISTEDIIGNIZ SEKILDE KONUSUN OZUR DILERIM...

gunaydıın canım.. nasılsın ? ben bunu basardım sıra bebeğe geldı onun ıcın cabalıcam yaa :)

Yanmalarım geçti, iyiyim. Kahve içmekten su içmeyi unutmuştum sistit hatırlattı sağ olsun Zaten maydanoz suyu da o kadar berbat değilmiş, valla bak cokacimcoook

Keyfim gelirse egzersiz yapmak istiyorum bugün, film de hazır kaydirigubbakcemile2
Öncesinde parmakla üç-beş dakika denemeden olaya girişemiyoruz henüz. Sonrasında çeşitli pozisyonlarda deneme olayını aştık da hâlâ "oldu" diyemiyorum.

Senin "oldu" sanırım. Sıra başka şeylerin olmasına gelmiş. Yemin ederim ben bile heyecan yaptım senin adına. Hadi bakalım

krizalit.kristalin bende heycanlıyım bakalım hayırlısı allah nezaman kızmet ederse artık.. çalısmalara basladık

kızlar dün ikinci denemeyi yaptık..yine emla sürdümm..önce egzersiz yaptım..sonra eşimle denedim yine oldu:)))) hatta bu defa baya hissettim ama kayganlaştırıcımız bitmiş o yüzden çok zorlandım...kremin etkisi gidince biraz sızlamaya başladı..halada sızlıyor...kızlar ultrason jeli sakıncalı değildir dimi?????????kayganlaştırıcı olarak onu almayı düşünüyorum..sonuçta hassas bir bölgede kullanıcam....

tebrikler canım farketmyr ultrasyon jelinden memnun olanlar var ama ben kayganlastırıcı aldım oda aynı ultrasyon jeli gbi ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…