- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.201
tamam tatlım yardım için çok sağol burdan yazıcam hergün desteklerinizi bekliyorum iyi geceler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca ben bişey farkettim burda yenenlerin hepsi emla ile yenmiş acaba bende mi alsam korkuyorum emla kullanmaktan lokal anestezik olduğu için kişiden kişiye yan etkisi olabiliyor...
ben onları sonradan gördüm seni uyardıktan sonra onlarıda tek tek uyarmanın anlamsız oldugunu düşündüm.onlarında böyle bi şeyden sonra dikkat edeceklerini düşünerek yazmadım.sana bir garezim yok benim hem neden olsun ki?bembeyazın da dediği gbi kapatalım artık vajili arkadaslara haksızlık oluyr .aklına takılan bi sorun varsa özelden atabilirsin bana.O zaman lütfen bana açıklar mısın, mona_roza, krizalit ve şaziye benden önce "çiş yapmak- şemek" yazmışken neden sen sadece beni uyardın? Madem bana karşı kişisel bir kinin öfken yok neden sadece ben bunu söylersen sevinirim
ya arkadaşlar kavga etmeyin ne olur burda birbirimize destek için toplandık gereksiz tartışmalara gerek yok lütfen sakin olun:teselli: olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
eelifes çok sağol paylaşım için
kızlar burası vajililerin birbirine yardım etmesi için var sizin tartışmanız bana çok saçma geldi,hani kimse sizin tartışmanızı görmek zorunda değil...
ayrıca ben bişey farkettim burda yenenlerin hepsi emla ile yenmiş acaba bende mi alsam korkuyorum emla kullanmaktan lokal anestezik olduğu için kişiden kişiye yan etkisi olabiliyor...
ben mesela hıc emla kullanmadım .. normal kayganlastırıcılarla dene yada ultrason jelıyle oda kolay oluyo
benım dün adet günümdü kızlar hala olmadım .. ıns gelmez. eger gelırsede öbür ay ıcın calısmalara gececem bebiş icin
bir hafta daha bekle kan testi yaptır,vajiden kesin kurtulduysan bebek çalışmalarına başla bence,hayırlısı artık bende istyrum ama biraz daha rahat olayım alışayım öyle
ya ben alıstım rahatım artık ılıskımde rahat oluyo cok sukur her türlü yapabılıyorum... sımdı bu sorunu atlattık geldik bebeğe :)