• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayrıca ben bişey farkettim burda yenenlerin hepsi emla ile yenmiş acaba bende mi alsam korkuyorum emla kullanmaktan lokal anestezik olduğu için kişiden kişiye yan etkisi olabiliyor...

ben mesela hıc emla kullanmadım .. normal kayganlastırıcılarla dene yada ultrason jelıyle oda kolay oluyo

ya arkadaşlar kavga etmeyin ne olur burda birbirimize destek için toplandık gereksiz tartışmalara gerek yok lütfen sakin olun:teselli: olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

O zaman lütfen bana açıklar mısın, mona_roza, krizalit ve şaziye benden önce "çiş yapmak- şemek" yazmışken neden sen sadece beni uyardın? Madem bana karşı kişisel bir kinin öfken yok neden sadece ben bunu söylersen sevinirim
ben onları sonradan gördüm seni uyardıktan sonra onlarıda tek tek uyarmanın anlamsız oldugunu düşündüm.onlarında böyle bi şeyden sonra dikkat edeceklerini düşünerek yazmadım.sana bir garezim yok benim hem neden olsun ki?bembeyazın da dediği gbi kapatalım artık vajili arkadaslara haksızlık oluyr .aklına takılan bi sorun varsa özelden atabilirsin bana.

eelifes afferın egzersızlere devam :) böyle calısırsanız yakın zamanda duyarız guzel haberlerınızı ınsalllahhhhhhhhhh

editlemekten de haberin yok sanırım.

Bembeyaz ev her gece buraya girip sürekli mesajlara cevap yzıorum ben, biraz da gereksiz mesajlarımı okuyun.ç

senin attığın çok gerekli sanki.

emla prospektüs yazıp google dan aratamıyorsun da.

neuse çok sinirliyim hadi bana eyvallah

kızlar burası vajililerin birbirine yardım etmesi için var sizin tartışmanız bana çok saçma geldi,hani kimse sizin tartışmanızı görmek zorunda değil...

ayrıca ben bişey farkettim burda yenenlerin hepsi emla ile yenmiş acaba bende mi alsam korkuyorum emla kullanmaktan lokal anestezik olduğu için kişiden kişiye yan etkisi olabiliyor...

ben emlayla yenmedim ama tabikide yapabilirsin.2parmak birdene kadar emla ile çştm daha sonra bıraktım emlasz devam ettim sende öyle yapabilirsn

ben mesela hıc emla kullanmadım .. normal kayganlastırıcılarla dene yada ultrason jelıyle oda kolay oluyo

kesinlikle kayganlastırıcılarla daha kolay femolub medical lubricant kullanıyrum ben ultrasyon jeline benzyr ve istek uyandırıyr.acısz olması içinde kaygan olması gerekyr ztn

benım dün adet günümdü kızlar hala olmadım .. ıns gelmez. eger gelırsede öbür ay ıcın calısmalara gececem bebiş icin

ece1 bak sinirleniyorum bana ne diyor sen sanki normal soru soruyosun diyor,bak güzelim ben en azından vaji ile ilgili soruyorum sizin kavganızı çekmek zorunda da değilim herkesin binbir türlü sorunu var,burda birbirimize sorup öğreniyoruz herkes herşeyi gidip prospektüsten okumuyor tamammı başkalarına sinirlenip te bana çatma zaten 2 yıl olmuş bütün sinirlerim üstümde ben buraya can havliyle bşeler soruyorum senin cevap yazmanıda istemiyorum sen niye cevap yazıyorsun..senin tartışmanda gerkesiz ayrıca en azından benim sorum vajinismusla ilgili senin tartışman çiş yüzünden çok afedersiniz arkadaşlar çok sinirlendim yarın okulum var hergün bi ton öğrenciyle uğraşıyorum sonra gel burda kim olduğu belli değil birinden azar işit çok zoruma gitti o yüüzden bu derece sinirli yazıyorum diğer arkadaşlarımı tenzih ediyorum..

benım dün adet günümdü kızlar hala olmadım .. ıns gelmez. eger gelırsede öbür ay ıcın calısmalara gececem bebiş icin

bir hafta daha bekle kan testi yaptır,vajiden kesin kurtulduysan bebek çalışmalarına başla bence,hayırlısı artık bende istyrum ama biraz daha rahat olayım alışayım öyle:emir_bebek:

bir hafta daha bekle kan testi yaptır,vajiden kesin kurtulduysan bebek çalışmalarına başla bence,hayırlısı artık bende istyrum ama biraz daha rahat olayım alışayım öyle:emir_bebek:

ya ben alıstım rahatım artık ılıskımde rahat oluyo cok sukur her türlü yapabılıyorum... sımdı bu sorunu atlattık geldik bebeğe :)

Back