Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ömür boyu bakire kalcam sanırım

ayy allah korusun canm öle şeyler düşünme bende bişey sokma fikrine daha alıştıramadım kendimi aslında çaktırma ama bende ömür boyu böle kalmaktan korkuorumanca ağlıorum işte başka bişe yaptığım yok sadece idrarımı tutup bırakıorum walla aynaylada inceledim ama bi halt anlamadım:84:artık bende şu egzersizlere başlamak istiorum ama ancak istiorum işte

aynennnn... bende idrar egzersizi yaptım biraz sonra inceleme fln.. bak bak bak hiçbişey değişmedi.. parmağımı koydum yavaşca sokmak şöle dursun orada parmağım varken bile o kadaer huzursuz oluyorumki biraz iktirir gibi yaptım yok olmuyor... yani bu egzersizi yapailen p.s de rahatlıkla alır sanırım.. ben çok daha vahim durumdayımm

kızlar moral bozmak yok milim milim olacak ilk basta belki ama inanın kendinize gven gelecek baslamaya karar vermek bile yolun yarısı haydı bakaım yarın haber beklicez sizden bu hafta bi taze gelin cıkar belki kim bilir

kızz wallahii aynıı parmağımı oraya dokundurduğum zaman canımdan can gidio nefes nefese kalıorum:18:kesinlikle parmağımı biraz ittirdiğim zaman kesin p.s ide alcam yani garanti veriorumyok yokkkk en vahimi benm kesinnnnnnnnn

aynennnn... bende idrar egzersizi yaptım biraz sonra inceleme fln.. bak bak bak hiçbişey değişmedi.. parmağımı koydum yavaşca sokmak şöle dursun orada parmağım varken bile o kadaer huzursuz oluyorumki biraz iktirir gibi yaptım yok olmuyor... yani bu egzersizi yapailen p.s de rahatlıkla alır sanırım.. ben çok daha vahim durumdayımm

Kızlar bende aynı sizin durumunuzdaydım ancak aynayı alıp bakışıyoduk 4 sene böyle geçti bişey anlamadım.bugun yaparım yarın yaparım ha yapacam bak herkez yapıyo bende yaparım ama sonuç hüsran..olmuyodu işte dokunamıyodum bilee.ama çok şükür 15-20 gün önce eşim tuttuğu gibi doktora götürdü..olurdu olmazdı korktum ürktüm gösteremem ben biyerlerimi dedim doktorun yanında tartıştık..ama tüm korkularımı yendim orada bıraktım çok şükür..her kez yapıyo ölmüyo bende yaparım diyerek girdim o odaya ve olduu..eşim çıktığımda şaşırmıştı bi güven gelmiş sana hayırdır falan diye kafa buluyodu benle..çok şükür ben son aşamalarındayım galiba inşallah buradaki duyumlarımlada atlatacağım...çok iyi anlıyorum sizi yardımcı olmayıda çok isterim..

miss.figocum ben seni kutladimmi canim. hatirlamiyorum, biraz balik hafizam varda. nasilsin canim nasil gidiyor bakalim yeni gelinlik

sahara84 sen nasilsin canim hersey yolundami

peki doktor ne uyguladı sana??

kızlar moral bozmak yok milim milim olacak ilk basta belki ama inanın kendinize gven gelecek baslamaya karar vermek bile yolun yarısı haydı bakaım yarın haber beklicez sizden bu hafta bi taze gelin cıkar belki kim bilir

karamsarlık yok kızlar siz kendinize ne kadar güvenirseniz eşinizde kendinizde yeneceğinize inanırsınız.karamsarlık yok yapıcam demelisiniz üzerine gidin azıcık valla falakaya yatırırız o işe yarıyor yarın güzel haberler getirmeyeni falakaya yatırcaz ona göre

biraz kadın genital yapısıyla ilgili konuştuk geçmişte yaşanmışlık işte korkular falan.daha sonnra 4 boy aleti var en küçüğü orta paramk boyutunda bununla başlıyosun ucuna 2 tür krem sürdü..ve nasıl olduğunu anlamadan o aletin biirini almıştım bile çıkartmadan 30 dk çalıştım.ondan sonrası çok kolay oldu zaten çünkü dokunamıyodum acıyo diye ama acı falan yoktu..4 gün boy boy çalıştık bol kremle eşli çalışmalar yaptık eşimle güven açısından..halad çalışıyoruz kayganlaştırıcı krem falan verdi bunlarla deneme yapıyoruz.bi sefer çok güzel oldu eimle ama dün gece hayal kırıklığı oldu tam olmadı..yorgunluğa bağlıyorum..inşallah daha iyi olacak.işin aslı bol krem ben bunu gördüm yani..

ahhh cnm yaa karamsar olmamaya çalısyrm ama her deneme hüsran olunca bi de aylar yıllara karısınca daha da zorlasıtgını hissediyrm şidi de ramazan hergün de denemek zor bu ayda böye geçer heralde

ahhh cnm yaa karamsar olmamaya çalısyrm ama her deneme hüsran olunca bi de aylar yıllara karısınca daha da zorlasıtgını hissediyrm şidi de ramazan hergün de denemek zor bu ayda böye geçer heralde

evet ramazan da zor olur ama kendinizi egzersizle hazırlayın egzersiz esnasında pe...denemsi yapmayın.çünkü hüzran olunca egzersiz yapasanızda gelmiyor.pe...kalınlığına gelene kadar çalışın aparatlarla ben bu gece hazırım tamamım dediğiniz anda yapın

egzersiz yapamıyrmki zaten sıkıntı orda yapabılsem asmıstım sımdıye kadar

miss.figocum ben seni kutladimmi canim. hatirlamiyorum, biraz balik hafizam varda. nasilsin canim nasil gidiyor bakalim yeni gelinlik

sahara84 sen nasilsin canim hersey yolundami

canım iyi gidiyor cok sukur oructa biraz vuruyor tabi ama simdi diyorum ki ahh ahh keske o balayı gunlerimizi heba etmeseydim ne kadar kolaymıs halnuki esimi dinleseymişim aslında sorun kalmicakmıs simdi ona diyom balayı yeni baslıo daha 8 gunluk gelinim diyom guluyo

burada anlatılanlar aynı bebnde de vardı hatta bi cok kişide vardı..ben biraz azimli davrandım aslında dedimki ramazanda boyle olmak istemiyorum kendi kendime hazır es parmagıda denemişken size bişi solim nasılsa burada ayıp falan yok bas parmak denedik ve dedimki o oluyosa p.s de olur hazırım denedik ve oldu inanın bize acı dedikleri sey varla yok arası bişi ben bunları konusurken bile bacaklarımı kapatan biriydim kızlar hersey tamamen iradede bitiyor aklımıza acı yok herkes yapıo bişi olmicak olum mu var ucunda diye sokun gerisi oluyo.. guzel gunleri dusnunun esininizin ve sizin mutlulugunu dusunun evliliğinizi dusunun ilerde anne baba olacaksınız diyin ben bunlarıda dusunmustum ve sonunda oldu inanamadım bi kere daha denemek istedim agladım bi guldum deli gibi su anda hala soktayım oyle bi korku olmusi içimde sanki her seferinde hiç yasamamısım gibi aklıma gelio o dusunceler ama diyomki bu sefer yemezler itiveriyom hpsini kovuom kıs kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…