- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.181
koymuyorum noktalama rahatsiz olman da beni ilgilendirmiyo, ... koyunca anlamiyor musunuz bes yasinda cocuk muyuz da nokta koycakmisim . doktora gidince napiyosunuz v nokta nokta diye mi basliyosunuz. edemzsin tabi ki burada cise gelene kadar yazilanlara bakilirsa herkesin postlari silinir. cocuk musunuz ya. ben yanlis birsey yapmadim soylemedim. uyarmaya hakkin yok dolayisiyla beni
sinirden cisim geldi gidip isiyim bari
ne diycez arkadasim penis yerine pipi pipis mi diycez? vajina yerine artik sizin sozlugunuzde ne geciyosa minismi diycez? erkeklerin penisi kadinlarin vajinasi var. p... va... diye sey;er yok. utanmayin artik yhu. kic mius popoymus. nelere takiliyorunuz ya. sok geciriyorum gercektyen. ayiptir szin yaptiginiz./1111111111
penis,vajina bunlara bi sey denilmiyor bazı kelimelere dikkat edelim onlarıda söyledim.utanma falan yok sadece uyarı ama sen takılıyrsun canım bence sen takılma hiç de moralini bozma vallahi ne malum bende boş bulunup yazabilirdimde o zmn da sen beni uyarıcksın hepsi bu yni üzülme bende üzüldüm bak bizi yanlış anladığın için.
ya kizim benim salterimi attirma hala idrardi seviyesizdi diyorsun. benim ne seviyesizligimi gordun? sen bana seviyesiz de yazdiklarima nokta koydur. ben dusuncesiz bir insanmisim gibi benim yazdigim postun uzerine ders verir gibi konus. sonra da mantikli sakin ol de. baska bir arzun pasam. bence de kapatalim cunku seviyene daha fazla inmek istemiyorum.
cis ve isemek laflari seni rahatsiz etmis de genel forummus da. git diyorum sikayet et.yok diyorsun.sesini kisacaksin o zaman.
BENI KIMSE BURADAN UYARMASIN GITSIN SIKAYEET ETSIN.
su yazdığın seylere bak ya bencde kapatalım senle konuşulmuyr yazık neyse ılımlı olmayı öğren ancak sana böyle bi tavsiyem olur başka bişey demyrum
şaziye 19 sende tek parmak tek boğumla başlamızsın galiba eski yazılanları okudumda biraz bana yardımcı olurmusun?
yoooo ben tartısmıyorum ben sakinleştirmeye çalışıyorum aksine,ben naif yaklasıyrum ama neyse içindekileri kussun.ben kimseyi kırmaktan yana degilim çünki rahatsız oldugum seyi yazdım ondanda anlayış beklerdim
evet jel kullandım zaten bugün ilk kez denedim ve orta parmak 1 boğum aldım ilk gün için iyimi sence? yarın orta parmak 2 boğum almaya çalışıcam sonra tamamını daha sonrasını merak ediyorum canım ya
evet jel kullandım zaten bugün ilk kez denedim ve orta parmak 1 boğum aldım ilk gün için iyimi sence? yarın orta parmak 2 boğum almaya çalışıcam sonra tamamını daha sonrasını merak ediyorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?