Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jasminim nasılsın?naptın ugün oruç tuttun mu?ben yarın tutmak istiyorum.bu gün kadınlar hastanede son günleri kalmış oruçlulardı.yarın bi denemek istiyorum.sen ne düşünüyon???:26::26:

zeynepne rumuzlu arkadaşım, özelden attığın mesajı henüz yeni gördüm, tatilde olduğum için ancak fırsatım oldu, fakat ben özelden cevap yazamıyorum yazanlara, mesaj sayım 100 olmadığı için...
sana buradan yardımcı olmaya çalışacağım umarım mesajımı görürsün, öncelikle ben ilk önce buradan yardım almaya çalıştım ama kendim yapamadım aksatıyordum, birşeyler çıkarıyordum, erteliyordum, işte en sonunda doktora gitmeye karar verdim, Hattat Klinik, seanslar için ayrı ücret almıyorlar paket ücret alıyorlar, sanırım 7-8 seans olarak bir paket ve 800 TL, birde ayrı bir bayanla görüşüyorsun o da muayene ücreti olarak 150 TL alıyor, muayene derken gözünü korkutmasın, kendini hazır hissettiğinde oluyorsun bu muayeneyi ve inan korkacak birşey değil, sadece vajina ile ilgili olarak herşey normal değilmi diye yüzeysel bir muayene..işe yarayıp yaramadığına gelince, dediğim gibi ben burada iken hep aksatıyordum, yapamıyordum, ama doktora gittiğim zaman ödev düşüncesiyle ve tabi bir de para verdiğimiz düşüncesiyle hep söylediklerini yaptım, parmak egzersizlerini başarabildim ve ben daha önce burada yazıyordum işte ben hayatta yapamam parmağımı oraya sokamam gibi.. ama doktor söyledikleriyle, anlattıklarıyla seni bilgilendiriyor, ben buradan da çok yararlandım, buradaki arkadaşların hakkını yiyemem, onlara ne kadar teşekkür etsem az fakat başka bir doktorun sana karşılıklı olarak net bilgiler verebilmesi, sorularına anında cevaplar alabilmen daha yararlı oluyor elbette. Ben şimdi p....s yarısını alıyorum, işte bu sıralar aksattık malesef, ben bu hafta içinde son randevuma gidicem, bakalım hayırlısı belki o zamana kadar daha da ilerleme olur, inşallah bende yakın zamanda size sevinçli haberi veririm..

jasminim nasılsın?naptın ugün oruç tuttun mu?ben yarın tutmak istiyorum.bu gün kadınlar hastanede son günleri kalmış oruçlulardı.yarın bi denemek istiyorum.sen ne düşünüyon???:26::26:

iyiyim canım sen nasılsın . kız bugün dedim niyetlenmeden deneyim dedim orucu . saat 2buçuğa kadar çok zor durdum benim çok fazla midem bulandı kusacaktım başım döndü ayakta duramaz hale geldim ya :KK59: bıraktım bende bi kaç hocaya sordum hamile kadın kendine veya bebeğine zarar geleceğini düşünüyorsa tutmayabilir diyor bende tutamıcam heralde dayanamıyorum çünkü bünyemmi zayıf bilemedim ama normalde orucumu her zaman tutardım.
sen yarın mı denicen sende istersen niyetlenmeden dene

iyiyim canım sen nasılsın . kız bugün dedim niyetlenmeden deneyim dedim orucu . saat 2buçuğa kadar çok zor durdum benim çok fazla midem bulandı kusacaktım başım döndü ayakta duramaz hale geldim ya :KK59: bıraktım bende bi kaç hocaya sordum hamile kadın kendine veya bebeğine zarar geleceğini düşünüyorsa tutmayabilir diyor bende tutamıcam heralde dayanamıyorum çünkü bünyemmi zayıf bilemedim ama normalde orucumu her zaman tutardım.
sen yarın mı denicen sende istersen niyetlenmeden dene

bende iyiyim canım sağolasın.ayyy tutma o zaman boşver belki bünyen zayıftır.benimde tansiyonum 10-5 çıktı sanırım düşük hep böle zaten hamile kaldım kalalı :KK59::KK59:ama niyetlenmeden bi deniycem baktım olmuyor zorlamam.bide eşim gececi sahura kadar otururum namazı kılıp yatarım tabi dayanabilirsem yarında 2-3 gibi kalkarım uykuyla geçiririm bakalım:26::26:

Arkadaşlar, böyle ıncığını cıncığını düşünürseniz tabii ki kasılırsınız ve yapamazsınız. düşünün bunu herkes yapıyor. insanlar manyak mı ki çok acıdığı halde sevişsinler? Demek ki bu çoook güzel bir şey. biraz acı olur, o da sevişme sırasında güzel gelen bi acıdır.

P...s ne kadar ilerlemeli gibi şeylere takılmayın. Rahat olun ve kendinizi olayın şehvetine kaptırın. Zaten öyle yaparsanız zevkten ıslanırsınız ve p...s o kayganlıkta kendiliğinden ilerler.

O çok acıdığını söyleyenler ıslanmadıkları için p...s tahriş ediyordur, bu yüzden acıyordur.

Özetle siz zarı, acıyı onu bunu düşünmeyip olaya kendinizi kaptırırsanız sorunlar ortadan kalkar.

Not: Bekarım, hiç sevişmedim ama çok okurum cinsellik konusunda :)

vajinusmus bu söylediklerinden çok daha farklı bir olay yaşamayan bu durumu bilemez.. zaten bunların hepsini burada olupta bilmeyen yoktur diye düşünüyorum zaten sorun bunları bilmemek değil çok daha derinlerde ve tamamen pisikolojik yani bizim kontrolümüzün dışında...

bende iyiyim canım sağolasın.ayyy tutma o zaman boşver belki bünyen zayıftır.benimde tansiyonum 10-5 çıktı sanırım düşük hep böle zaten hamile kaldım kalalı :KK59::KK59:ama niyetlenmeden bi deniycem baktım olmuyor zorlamam.bide eşim gececi sahura kadar otururum namazı kılıp yatarım tabi dayanabilirsem yarında 2-3 gibi kalkarım uykuyla geçiririm bakalım:26::26:

eevt düşük sanki tansiyonun. benimde biraz düşük çıkıyor . bencede zorlama olmazsa sonuçta izin verilmiş hamilelere kolaylık sağlanmış .. bende sahurda çok yememe raağmen saabh 9 da aç uyandım hemen uyumaya çalıştım öğlen bir de kalktım sonrasında dayanamadım :KK59: zorlamayalım fazla olmazsa kaza ederiz kış olsa gene iyiydi yazın daha da zorlaştırıyor..

eevt düşük sanki tansiyonun. benimde biraz düşük çıkıyor . bencede zorlama olmazsa sonuçta izin verilmiş hamilelere kolaylık sağlanmış .. bende sahurda çok yememe raağmen saabh 9 da aç uyandım hemen uyumaya çalıştım öğlen bir de kalktım sonrasında dayanamadım :KK59: zorlamayalım fazla olmazsa kaza ederiz kış olsa gene iyiydi yazın daha da zorlaştırıyor..

bakalım canım nasip dayanabildiğim yere kadar artık bide yarın hava bulutlu ve yağışlıymış inşallah serin olur

bugün yine vajinusmusla ilgili bişeyler okuyordum bu sorun evlenmeden yada ilişkiyi denemedende anlaşılabiliyormuş. illaki ilişki sırasında öğrenilecek diye bişey yokmuş. vajili kızlar cinselliğe diğer kızlardan çok daha farklı bakıyorlarmış. ki bendede öleydi örneğin seksin saçma-komik-iğrenç vs gibi olduğunu düşünmek.. bunun dışında cinsellikle ilgili konuşmaları duyduğunda gerginlik kendini kötü hissetme fln. şimdi öle düşünmüyorum tabiki ama o zamanlarda meydana çıkıyormuş yani..

bakalım canım nasip dayanabildiğim yere kadar artık bide yarın hava bulutlu ve yağışlıymış inşallah serin olur

innşaallah canım rabbim yardımcın olsun ..

doktor yine fitil verdi şimdi onu sokması var bide:18::18:...sanki ilişkiye girer gibi jelleyip sokuyorum:KK60::KK60::KK60:

ay o küçük top gibi demi bedne bi ki kere kullandım çok uyuz olmuştum ya :KK1: jellemek aklıma gelmemişti çok iyi fikirmiş :)

bugün yine vajinusmusla ilgili bişeyler okuyordum bu sorun evlenmeden yada ilişkiyi denemedende anlaşılabiliyormuş. illaki ilişki sırasında öğrenilecek diye bişey yokmuş. vajili kızlar cinselliğe diğer kızlardan çok daha farklı bakıyorlarmış. ki bendede öleydi örneğin seksin saçma-komik-iğrenç vs gibi olduğunu düşünmek.. bunun dışında cinsellikle ilgili konuşmaları duyduğunda gerginlik kendini kötü hissetme fln. şimdi öle düşünmüyorum tabiki ama o zamanlarda meydana çıkıyormuş yani..

ayy aynen ben! iğrenç olduğunu düşünmüştüm hep... hala da düşüncem tam olarak değişmiş değil ama başarırsam değişir gibi geliyo artık bu topikteki arkadaşlar sayesinde :)

sen ne aşamadasın peki parmak egzersizi yapabiliyormusun?

ben reglimin bitmesini bekliyorum. bu sayfayı yeni bulduğum için yazılanları uygulamak için sabırsızlanıyorum :) baştan beri olan durumum da eş parmağını alabildim ve p...s ucuyla deneme yaptık ve bi duvara :-))) denk geldiğimiz için acı hissettim ve yaklaştırmadım eşimi daha fazla. ama buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim ve en kısa zamanda uygulamaya geçeceğim. yalnız kendi parmağımı kullanabileceğimi pek sanmıyorum ama eş parmağıyla deneme yapmayı düşünüyorum bi sakıncası olmaz di mi size de sorayım? bilmem gereken bişey varsa öğrenmiş olurum yine... bi de ben bu jeli nerden alacağımı bilemiyorum ultrason jelini medicalde çalışan bi arkadaş vardı ona sorduk koli koli satıyolarmış tek satılmıyomuş heryerde böyle midir ki acaba?

X