Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar, böyle ıncığını cıncığını düşünürseniz tabii ki kasılırsınız ve yapamazsınız. düşünün bunu herkes yapıyor. insanlar manyak mı ki çok acıdığı halde sevişsinler? Demek ki bu çoook güzel bir şey. biraz acı olur, o da sevişme sırasında güzel gelen bi acıdır.

P...s ne kadar ilerlemeli gibi şeylere takılmayın. Rahat olun ve kendinizi olayın şehvetine kaptırın. Zaten öyle yaparsanız zevkten ıslanırsınız ve p...s o kayganlıkta kendiliğinden ilerler.

O çok acıdığını söyleyenler ıslanmadıkları için p...s tahriş ediyordur, bu yüzden acıyordur.

Özetle siz zarı, acıyı onu bunu düşünmeyip olaya kendinizi kaptırırsanız sorunlar ortadan kalkar.

Not: Bekarım, hiç sevişmedim ama çok okurum cinsellik konusunda :)

kendinizi kastığınız yerde eşiniz beklesin çıkarmayın pe...i sonra sen derin nefes al ve ıkın sen ıkınırken eşin ittirsin yavaşça giricektir.eşinizle ekip çalışması yapın sizin nefes alıp verişlerinizi ve ıkınmanızı izlesin ki rahatça olsun birde size hatırlatsın nefes al ver ıkın diye

canım ya çok teşekkrler yardımlarn için en yakın zamanda tekrar deneyeceğim , sen ne kadar sürrede aştın?

Arkadaşlar, böyle ıncığını cıncığını düşünürseniz tabii ki kasılırsınız ve yapamazsınız. düşünün bunu herkes yapıyor. insanlar manyak mı ki çok acıdığı halde sevişsinler? Demek ki bu çoook güzel bir şey. biraz acı olur, o da sevişme sırasında güzel gelen bi acıdır.

P...s ne kadar ilerlemeli gibi şeylere takılmayın. Rahat olun ve kendinizi olayın şehvetine kaptırın. Zaten öyle yaparsanız zevkten ıslanırsınız ve p...s o kayganlıkta kendiliğinden ilerler.

O çok acıdığını söyleyenler ıslanmadıkları için p...s tahriş ediyordur, bu yüzden acıyordur.

Özetle siz zarı, acıyı onu bunu düşünmeyip olaya kendinizi kaptırırsanız sorunlar ortadan kalkar.

ben de böle sölüyodumm amaaan çok abartıolar olcak bitcek zevkten anlamam bile diodum ama öle deilmiş :KK43:

cinsellikle ilgili şeyleri çok okuyorsun madem bide vajinusmusla ilgili şeyleri oku olur mu?bunu yaşamayan bilemez ki bekar olan hiç bilemez

ben de böle sölüyodumm amaaan çok abartıolar olcak bitcek zevkten anlamam bile diodum ama öle deilmiş :KK43:

oy kıyamam sana :KK54: bi de korku dışında sebepleri olabiliyor. Mesela evlenmeden önce günah olduğundan dolayı bu konuları öğrenmeye bile yeltenmemek, ya da günah olmasının bilinçaltına yerleşmesi, annenin böyle şeyleri tabu olarak görmesinden dolayı senin de öyle sanman vesaire.

Düşündüğün zaman çekincelerinin sebebini ne olarak görüyorsun?

nazli_85, ben yardımcı olmaya çalışıyorum kendimce. kızmana gerek yoktu. ayrıca vajinusmusu da okumuşluğum var, merak etme.

oy kıyamam sana :KK54: bi de korku dışında sebepleri olabiliyor. Mesela evlenmeden önce günah olduğundan dolayı bu konuları öğrenmeye bile yeltenmemek, ya da günah olmasının bilinçaltına yerleşmesi, annenin böyle şeyleri tabu olarak görmesinden dolayı senin de öyle sanman vesaire.

nazli_85, ben yardımcı olmaya çalışıyorum kendimce. kızmana gerek yoktu. ayrıca vajinusmusu da okumuşluğum var, merak etme.

bak canım bizde bekar olduğumuzda hayaller kuruyorduk şöle olur böle olur diye bizde hiç sevişmedik ama o an gelince ister istemez kasılıyorsun.zaten vajinusmus hastalığıda bu kendini o an gelince kasman ıslnamak sevişirken zevk almak yetmiyor

buraya geliyorlar bilip bilmeden konuşuyorlar insanın asabını zıplatıyorlar keyfimizden yapamıyoz sanki yaaa:KK4::KK4::KK4:

keyfinizden değil de belki bilgisizlikten ve yersiz korkulardandır. ben nereden bileceğim? yardımcı olmaya çalışmak da suç oldu. ben karışmıyorum yaa tamam. umarım yenersiniz sorununuzu da.

keyfinizden değil de belki bilgisizlikten ve yersiz korkulardandır. ben nereden bileceğim? yardımcı olmaya çalışmak da suç oldu. ben karışmıyorum yaa tamam. umarım yenersiniz sorununuzu da.

inan ben evlenmeden o kadar çok bilgi edindim ki zar çeşitleri ilişki pozisyonları hemen her şey ama yetmedi bilgisizliğe gelince kendimi bu konuda ne bilgisiz nede cahil görüyorum.işte bilmediğin için kendinizi bırakın zevk almaya bakın gibi telkinlerde buluncağına allah yardımcınız olsun diye teselli edebilirsin.ben yenenlerdenim çok şükür ve burada bu hastalıkla uğraşan diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.tamam yendikten sonra bu muymuş diyoruz ama o anlık bir şey neyse inşallah sen böyle bir şeyle karşılaşmazsın bence bekarsın bu topikte dolaşma

arkadaslar konu ile ilgili yardımcı olamksa maksat ikinci ucuncu mailde hemen sinir harbiyle kırıcı olunuyor. burada sıkıntı yasayanlar zaten kendi isteklerinin dısında bunu yasıyor. Yasamayan bilemez gercekten ama yardımcı olmaya calısmak guzel sey kırıcı olunmuyor ise. Unutmayalım vajinusmus insanı daha da kırılgan hale de getirebiliyor. O yuzden lutfen amac yardım etmek ise gercekten yazdıklarımıza tekrar tekrar bakarak yanıtlayalım.SOnucta burada sıkıntı cekenler bir derdini paylaşıyor ve yardım istiyorlar.
bu duyguyu yasamayan bilemez muhakkak. bilinc dısı yapılan bir durum oldugu için psikolojik birsey oldugu için ne kadar bilgili de olunsa oldumuı oluyo elden birşey gelmiyor.

neyseki cozumu olan bir sorun er yada gec bu sorunun bir cozumu var kızlar. Bu cozum oncelikle kendi içimizde oncelikle kendi iç savasımızı kazanmalıyız sonrası zaten kolay. Vajinusmus bizi yenmeden biz onu yenecegiz :KK19:

:KK71:

canım benim okumayla olaydı ooooooo ben ne tabu olarak gördüm ne günah gayette açık bir bölgede yetiştim arkadaşlar ilk geceden bahsederken aa acıcakmış falan derlerkenn ne acıması ya o zevkle acımı hissedilir derdimm ve 2 yıldır evliyim 2 kere anca birlikte oldumm oda ne acıyla başına geçmeden anlıyamassın okumayla öğrenilcek şey değil bu vajii şekerim

inan ben evlenmeden o kadar çok bilgi edindim ki zar çeşitleri ilişki pozisyonları hemen her şey ama yetmedi bilgisizliğe gelince kendimi bu konuda ne bilgisiz nede cahil görüyorum.işte bilmediğin için kendinizi bırakın zevk almaya bakın gibi telkinlerde buluncağına allah yardımcınız olsun diye teselli edebilirsin.ben yenenlerdenim çok şükür ve burada bu hastalıkla uğraşan diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.tamam yendikten sonra bu muymuş diyoruz ama o anlık bir şey neyse inşallah sen böyle bir şeyle karşılaşmazsın bence bekarsın bu topikte dolaşma

Allah yardımcınız olsun gibi teselli özelliği bile olmayan kalıplaşmış cümleleri tek başına sarf etmektense çözüm yolu göstermeye çalışmaktır benim tarzım. Ha yanlış çözümler sunmuş olabilirim, o durumda da size "teşekkür ederim ama bunlar işe yaramıyor" demek yakışırdı, beni azarlamak değil. Dilca da aynı dertten muzdarip ama beni azarlamak yerine bunu yaptı.

Ben belki rahatlamanıza faydası olur diye öyle rahat konuştum. Arkadaşlarım rahat olman iyi geliyor der, ben de rahatlıyorum der. Fakat beni tanımadığınız için bilmiş konuşmuş gibi gözükmüş olabilirim.

Neyse bu konunun üzücü bir şey olduğunu biliyorum ve tepkinizi bu konudaki hassaslığınıza yoruyorum. O yüzden üzüldüm ama size kızmadım. Allah kimsenin başına vermesin. Umarım hepiniz düzelirsiniz.

Anlayışlı arkadaşlara teşekkür ediyorum. İyi akşamlar herkese.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun gibi teselli özelliği bile olmayan kalıplaşmış cümleleri tek başına sarf etmektense çözüm yolu göstermeye çalışmaktır benim tarzım. Ha yanlış çözümler sunmuş olabilirim, o durumda da size "teşekkür ederim ama bunlar işe yaramıyor" demek yakışırdı, beni azarlamak değil. Dilca da aynı dertten muzdarip ama beni azarlamak yerine bunu yaptı.

Ben belki rahatlamanıza faydası olur diye öyle rahat konuştum. Arkadaşlarım rahat olman iyi geliyor der, ben de rahatlıyorum der. Fakat beni tanımadığınız için bilmiş konuşmuş gibi gözükmüş olabilirim.

Neyse bu konunun üzücü bir şey olduğunu biliyorum ve tepkinizi bu konudaki hassaslığınıza yoruyorum. O yüzden üzüldüm ama size kızmadım. Allah kimsenin başına vermesin. Umarım hepiniz düzelirsiniz.

İyi akşamlar herkese.

amin....evet bu konuda hassasız sana da iyi akşamlar...

kendinizi kastığınız yerde eşiniz beklesin çıkarmayın pe...i sonra sen derin nefes al ve ıkın sen ıkınırken eşin ittirsin yavaşça giricektir.eşinizle ekip çalışması yapın sizin nefes alıp verişlerinizi ve ıkınmanızı izlesin ki rahatça olsun birde size hatırlatsın nefes al ver ıkın diye

canım teşekkür ederim yardımların için. ayrıca bu konuyu yaşamayan bilemez gerçekten de... bu konudan dolayı insanların hayatının nasıl çıkmazlara girdiğini, insanların nasıl hassaslaştığını yaşamayan bilemeeezz... ve bundan dolayı bence yaşamayan da herhangi bi yorum yapmasa iyi olur diye düşünüyorum. tanımadığım biri de olsa bi başkasının hayatında olumsuz herhangi bir şeye neden olmak istemem çünkü o durumu yaşamadığım için nelere sebep olacağımı bilemem...

kızlar reglim bitti az önce guslümü aldım tekrardan egzersizlere başlamak istiyorum. inşallah bu mübarek günlerde yener kurtuluruz bu durumu. desteklerinizi bekliyorum lütfen

X