- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.001
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81:
TEbrikler, darısı başımıza inşalalh :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr halayımı çekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnolduuu bu işşşşşşşşşşşşş :81:
günaydın kızlar nasılsınız? umarım yeni gelişmeler vardır ara vermeyin sakın cesaret eden başarıyo valla..azıcık cesaret haydi :) Kkelebek seni de tebrik ediyorum darısı dier kızların başına inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız? umarım yeni gelişmeler vardır ara vermeyin sakın cesaret eden başarıyo valla..azıcık cesaret haydi :) Kkelebek seni de tebrik ediyorum darısı dier kızların başına inşallah.
tebrikler canım çok sevindim kıs sen yeni başlamadın mı egzersize
keebekk valla bugun içime de dogmustu az kaldıgı.. super cok sevindimmm bak cekiom halayını ohhhhh
ee nasıl oldu korktugun kadar yokmus dimi? yeni arkadaslara cesaret ver bakalım sende.. ck sevindim canım bundan sonrası da corap sokugu gibi gelio cidden rahat olup kendini asarsanız sonrasındada aynısı olur emin olun ben hem korkak hemde narin biri olarak bunu yapabildi isem sizler cok daha rahat yapabilirsiniz.. cekioz kelebekk in halaıyını hobaaaa
nekadar güzel tebrikler bizede anlatırmısın nasıl oldu bizde cesaretlenelim biraz dimi:)
anaammm maşallah çok tebrik ederim canımmm.. Rabbim başka dert vermesinn.. nasıl oldu anlat hele bi :)
aminn canımm inan ben de şaşırdım çünkü hiç o modda değildim benim aklım market kapanmadan gidebilmekti eşim yaklaşınca geri çevirmedim ama aklımı da tam vermedim çünkü başlayıp yine başarısız olup gecemi mahvetmek istemiyordum ama oldu kontrol bendeydi ve parmak egzersizini p...s le yapıormuşum gibi yaptım çok şükür oldu darısı olmayanların başına hiç atlatamam sanıyordum eşim bana ne kadar daha böyle dayanır ki diyordum ama oldu o da çok mutlu oldu ama benm mutluluğum görülmeye degerdi
tebrik ederim,bu illetten bikişi daha kurtulmuş ya sanki kendim başarmış gibi sevindim inan:) darısı bizim başımıza:) halayına ben de katılayım istedim
(bu arada bu benimilk halayım)
Allah' ım darısı başımıza yarabbimm!!!! Bitsin artık bu çile!!
ya ne güzeeeeeel ben de istiyoruuuuumm :) çok sevindim ya bize de dua etmeyi unutma yardımlarını bekliyoruz :) ben de ilk halayımı senin için çekiyorum
TEbrikler, darısı başımıza inşalalh :))
Allah' ım darısı başımıza yarabbimm!!!! Bitsin artık bu çile!!
biter canım biter yeter ki kararlı olun bu forum çok yardımcı oldu bana cesaret verdi aşanlar var ben niye aşamayım ki dedim çok şükür aştım darısı sizlerin başınıza