Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlar nasılsınız? umarım yeni gelişmeler vardır ara vermeyin sakın cesaret eden başarıyo valla..azıcık cesaret haydi :) Kkelebek seni de tebrik ediyorum darısı dier kızların başına inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız? umarım yeni gelişmeler vardır ara vermeyin sakın cesaret eden başarıyo valla..azıcık cesaret haydi :) Kkelebek seni de tebrik ediyorum darısı dier kızların başına inşallah.

Teşekkür ederiz güzelim sen nasılsın? Ramazandan bu oalyı nasıl aşcaz bilmiyorum, ben dün tepetaklak oldum çünkü:)) İşin yoksa kocayla deneme yap:)) Pil bitince tık yok ki :)))))

kızlar geçmişi okuyordum bende.. valla biz 5. kere dir yaptır her seferinde oldu ben hala diyorumki acaba nerde takılcam çünkü burda kızlar diyorlar ya bugün olmadı yada yarısnı alabildim. bende hiç öyle olmadi ilk denemede bile rahatlıkla tamamını aldımya diyorumki acbaa ben yanlış mı yapıyorum eşime diyorumki tamamını aldım degilmi oda evet diyo yetmiyo bana bide elimle kontrol ediyorum sıkıntı yok öyle bi şartlandırmışımki kendimi sanki bi yerde takılması gerekiyormuş gibi. bunları neden yazıyorum kızlar sizlerinde ilk seferde sorunsuz tamamı girebilir şartlandırmaynı kendinizi. hatta kusursuza şartlandırın bence.yani herşey cok güzel olacak die . ramazan olduğu için allah daha çok yardım eder diye düşünüyorum bol bol dua ve egzersizle biter bu iş inşallh. geceler bizim kızlar bayrama kadar bu işi bitirin çifte bayram olsun inşallah ertelemeyin üşenmeyin sabredin dua edin sonuç=mutluluk huzur aşk...

Kızlar işteyim ama hiç çalışasım yok, evimin kadını çocuklarımın anası mı olsam acaba :)) Sanırım uzun süreli bir tatile ihtiyacım var şiddetle. E bir de vajinismusumuz var nurtopu gibi!! Peah!! :)

:nazar::nazar::nazar:tebrikler canım çok sevindim kıs sen yeni başlamadın mı egzersize :nazar::nazar::nazar:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

evet canım. iki kez yarısına kadar almış sonra çok acı çektiğim için bırakmış vaji olduğuma karar vermiş ilişkiye ara vermiş ve egzersize başlamıştım üç kez parmak egzersizi yaptıktan sonra dün eşimin ısrarıyla deneme yaptık ve başarılı olduk canm. :KK16::KK64:
ama halayıma bile sevinemiyorum çünkü yarısını aldığım o günden dolayı hamile kalma riskim vardı adetim de iki gün geçmişti içim içimi yiyordu sabah sağlık ocağına gittim ve şüpheli çıktı 3 4 gün sonra tekrar gel hamile olabilirsin dedi daha çok yeni evliliğim olmak istemiyorum yaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

keebekk valla bugun içime de dogmustu az kaldıgı.. super cok sevindimmm :KK64: bak cekiom halayını ohhhhh:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:
ee nasıl oldu korktugun kadar yokmus dimi? yeni arkadaslara cesaret ver bakalım sende.. ck sevindim canım bundan sonrası da corap sokugu gibi gelio cidden rahat olup kendini asarsanız sonrasındada aynısı olur emin olun ben hem korkak hemde narin biri olarak bunu yapabildi isem sizler cok daha rahat yapabilirsiniz.. cekioz kelebekk in halaıyını hobaaaa :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

korktuğum kadar yokmuş:KK1: aslında işi ilerletmek istemiyordum markete gidecektik :KK9:ama eşim ısrarcı davrandı. ben de burda okudugum bi pozisyonu denemeye karar verdim ters oturdum ama ne eşim ne ben hiç rahat edemedik sonra yüzyüze pozisyona döndüm eşimden hareketsiz kalmasını istedim. parmak egzersizinde ilerlettiğim gibi devam ettim yavaş yavaş ilerledim tam olmadığına yapamadığıma karar vermiştim ki eşim başı girdi dedi bana da bi cesaret geldi nefes verirken yavaşça itmesini söyledim başta biraz heyecanladı nefesi beklemedi o an biraz canm yandı. sonra sakin olmasını söyledim nefes verirken itti ve başardık sonuna kadar geldik. zevk hissetmedim ama yendiğim için o kadar mutluydum ki saatlerce dans ettim.:KK66::KK66: sonra yendiğime emin olamayıp tekrar yapmak istedim :kk77:ve ilerleyen saatlerde tekrar yaptık gayet kolay oldu. ama benim üstte olmam gerekiyor. sanırım alışıncaya kadar böyle devam edecek :KK75:ama edecek mi bilmiyorm hamile olma riskim var testte şüpheli çıktı dua edin olmayım :KK43:

anaammm maşallah çok tebrik ederim canımmm.. :nazar::nazar::nazar: Rabbim başka dert vermesinn.. :KK70: nasıl oldu anlat hele bi :)

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

aminn canımm inan ben de şaşırdım çünkü hiç o modda değildim benim aklım market kapanmadan gidebilmekti eşim yaklaşınca geri çevirmedim ama aklımı da tam vermedim çünkü başlayıp yine başarısız olup gecemi mahvetmek istemiyordum ama oldu kontrol bendeydi ve parmak egzersizini p...s le yapıormuşum gibi yaptım çok şükür oldu darısı olmayanların başına hiç atlatamam sanıyordum eşim bana ne kadar daha böyle dayanır ki diyordum ama oldu o da çok mutlu oldu ama benm mutluluğum görülmeye degerdi:KK70::KK70::KK70::KK9::nazar:

aminn canımm inan ben de şaşırdım çünkü hiç o modda değildim benim aklım market kapanmadan gidebilmekti eşim yaklaşınca geri çevirmedim ama aklımı da tam vermedim çünkü başlayıp yine başarısız olup gecemi mahvetmek istemiyordum ama oldu kontrol bendeydi ve parmak egzersizini p...s le yapıormuşum gibi yaptım çok şükür oldu darısı olmayanların başına hiç atlatamam sanıyordum eşim bana ne kadar daha böyle dayanır ki diyordum ama oldu o da çok mutlu oldu ama benm mutluluğum görülmeye degerdi:KK70::KK70::KK70::KK9::nazar:

Allah' ım darısı başımıza yarabbimm!!!! Bitsin artık bu çile!!

tebrik ederim,bu illetten bikişi daha kurtulmuş ya sanki kendim başarmış gibi sevindim inan:) darısı bizim başımıza:) halayına ben de katılayım istedim :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
(bu arada bu benimilk halayım:KK17:)

bu forum bana çok yardımcı oldu cesaret verdi aşabileceğime inandırdı. :KK16::KK16: inşallah herkes aşar sonuçta fizyolojimiz aynı olay psikolojide bitiyor inşallah en kısa zamanda herkes aşar:KK71: ben evliliğimin 46. gününde aştım çok şükür:KK62::KK62::KK62::KK19: ama hamile olma riskim var şüpheli çıktı şimdi de bu takıldı aklıma halayın tadını çıkaramadm bile :78:

ya ne güzeeeeeel ben de istiyoruuuuumm :) çok sevindim ya bize de dua etmeyi unutma yardımlarını bekliyoruz :) ben de ilk halayımı senin için çekiyorum
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

inşallah hepiniz en kısa sürede aşarsınız inşallah Allah yardımcınız olsun açıkladım aslında nasıl gerçekleştiğini ama sormak istediğiniz bi şey olursa seve seve cevaplandırırm

teşekkür ederim canım. bazı arkadaşlar ramazanda hal kalmıyor demiş ama valla ramazan bereketiyle geliyo benim 1. günü oldu hem de hiç aklımda yokken darısı çeken herkesin başına

biter canım biter yeter ki kararlı olun bu forum çok yardımcı oldu bana cesaret verdi aşanlar var ben niye aşamayım ki dedim çok şükür aştım darısı sizlerin başınıza

Amin canım inşallah ya, çok sevindim senin adına da. Ramazan ayında nasıl olcak bilmiyorum yani, iftardan sonra zaten hal kalmıyo, egzersiz yapmaya hiç hal kalmıyo:)

X