Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya benim bebeğimde 10 haftalık doktora da sormadım ama oruçluyum ne yapmalıyım sizce

sen daha çok yensin canımcım sorsaydınn genede gerçi sende sorsan bende sorsam tutma diolar ne olur ne olmaz olursa sorumluluğu onlar olurmus gibisinden izin vermiolar.. ...sen çok yenisin daha 1.5 aylık bi sorsaydın genede..

kızlarrrrr özel msj yok diyen kızlarrr burdan açık açık herşeyi sorabilirsiniz bizde açık açık cvplarızzz ...çekinmeyin burda mahremiyet yok biz burda sağlık problemiyle uğraşıoruz çekinecek gücenecek hiç bişi yokk...ooooo siz bizim konustuklarımızı sorduklarımızı görmeyin bizim aramısda hiç bişi yoktu aklımıza gelenii sorardıkkk ne olursa olsunnn yeterki bu sıkıntıdan kurtulalım diee.......

Arkadaşlar vajina girşinden rahime kadar olan mesafe 4-6 cm arasıymış, yani bir yerlere çarpma olayı normal aslında ünkü arptığı yer büyük ihtimalle rahim girişi.

olmuoo canımmm olmuoooo eşin senii zevkee getirse zevkten tamam yapacam diosun ama o an gelioooo hoppppp gidio herşeyyy psikkolojikmen korktuğun içinn ne olursa olsun o an geldimiii p...s vajınaya değdiğimii olay bitio beynin izin vermioo.....ilk önce beynimizee acımıycanııı vajınanın esnek olduğunu algılatacazkii ondan sonra oluooo..olay beyinde bitio yoksam hiç bi kadının vajınasında problem yok hepimizin fizyolojik bakımdan vajınası aynıı bunu ilk gece yapandaaa bizim gibi yapamayn vajınusmus olanındaa aynıııı vajına yapılarımız hep aynııı...bizim olayı beynimizde bitirmemizz gerekiooo ne zaman beynin tamam dio ozaman oluo....

off dooru sölüyorsun.. tamamen psikolojik olan bir durum.. en mükemmel zevk anında bile p.s vajinaya girme fikri bütün beyni kontrolü altına alıyor ve herşey puff!!

canım benim çok sevindim ya :KK9::KK9: bak bide yapamam diodun sana çok yakın oldugunu söylemiştim çoooook sevindim adına ya darısı bizlerin başına inşallah :KK34::KK34:

canım benim evet artı kesinlikle basardıgıma eminim :) insallah hayırlısıyla darısı hepinizin basına valla elimden gelen her turlu destegi vermeye calısıyom. hiç de korkulacak bişi yokmus inanın kızlar rahat olduktan sonra hepsi oluyomus gercekten onemli olan rahat olmak derlerdi bende inananamadım bu kadar kolay olduguna . benimde hamiş olma ihtimalim varmıdır acaba iki defa içime bosaldı ay bilemedimki bu kadar klay olur mu? bi arkadasım oyle hemen olmuyo biz denedik 5 ay sonra tuttu demişti Emir Bebek

kıslar ben markete kadar gidiorum patlıcan biber alamda yimek işinee girişem gelince görüşürüz inşallah pc açık bırakıom ......

kizlar fazla kalamayacagim, leptobum hala tamirde. misss canim sana cevap yazamadim hakkinin helal et, yazicak 1.seyde bulamadim. nefs al ver kislarin dedigi gibi p... ikin öyle dene yada egzersis yap.p... den önce kayganlastirici kullanmayi unutma. ozum kuzum nasilsin nasil özledim seni:KK70:bebis nasil ne yapiyor sen nasilsin, 2.kinizide :KK54: / kizlar egzersizler yapiliyor deyilmi pes etmek yok ara vermek olmuyor demek yok. PES ETMEYE ÖLÜM:KK36: YASASIN HIRS CESARET:KK19: gelin su vajinin hakkindan , ondan sonra gelsin güzel geceler:21: gelsin bebisler:KK49: kizlar kendinize iyi bakin:KK16: saglicakla kalin. gecmisi okuyamadim daha eger yenenler varsa hepsini candan kutlarim, eger yeni hamisler varsa onlarida tebrik ederim

Hu huuu, nerdesiniz kızlar yahu? Aykurt, Aybice, Mukix, mimam 50, Venüsten, missifigo, ve diğerleri. Hatunlar oru mu çarptı yoksa sizi bugün? hadi çözmemiz gereken derdimiz var:))

canım ben geldim hem oruc hem iş kotu etkiled valla bakıom kkime ne yazabilirim diye gecmişi okuyom :) selamlar herkese bu ayda mubarek ramazanın hatrına Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın.. ama kızlar ben simdi diyorumki cok sukur atlattım ve hepimiz aynıydık yani korkular aynı.. biri demiş ben yuzume baksın istiyom arkamı donemem diyorum aynı ben :KK1: oteki demiş baska bişi yani herkes aynı allahım yardım etsin herkese ama en basta gercekten rahat olmak varmıs ben kendim parmak denemesi yapamadım esim yaptı ve oyle beklemedik de bir kac deneme sonrasında hemen p. s denedik oldu simdi de hep oyle deniyoz :KK1: kimbilir belkide aramızda hazır olanlar da vardır eger mum yada biişi alabiliosanız emin olun on cok daha rahat alacaksınız belkide deneme zamanı gelmiştir kim bilir bunu en iyi siz bilirsiniz kızlar..
ayrıca egzersiz yapanlara da bi sey soylemek istiyorum ramazan da belki oruc sakatlanmsın diye ama iftardan sonra deneyebilirsiniz kızlar basta rahat olun ve gun içinde kegel yapmayı unutmayın sakın.. haydi bakaılm hayırlı ramazanlar.:KK68:

off dooru sölüyorsun.. tamamen psikolojik olan bir durum.. en mükemmel zevk anında bile p.s vajinaya girme fikri bütün beyni kontrolü altına alıyor ve herşey puff!!

evetya hele ben dün eşim yapalım diyince bacaklarımdan can gitti saanki zangr zangır tıtredim o sebeble başarısız olduk neden böle oldu anlamadım yaaa

evetya hele ben dün eşim yapalım diyince bacaklarımdan can gitti saanki zangr zangır tıtredim o sebeble başarısız olduk neden böle oldu anlamadım yaaa

canım benim bende bi keresinde oyle olmustum ama pes etmedim biraz bekeldik sonra yine denedik ve bir kısmı oldu emin ol sende yapacaksın denemeye bile gecmiş olmak yolun yarısı:KK55:

kıslar ben yemek işineee girişiom ara ara bakarım size........miss goo kıs iftardan sonra çekelim halayını zaten susadık bayılmayalım halayda teker teker:KK9::KK9:

kızlar bu soruyu baska alanda mı sorsam diye dusundum ama sonucta bunu bilmeyenlerin faydalanması gerekir ilerde lazım olcak sonuc olarak dedim ve soruyorum: simdi korunma yontemleri arasında tabiki modern tıp ın onerdigi yontemler kullanılmaludır . prezervatif vs..(hap dısında) ancaaaaakkk su takvime gore hesap var ya hani adet dongunuze gore ayarlıyo vs.. işte onu kullanmak riskliymiş ama sonucta ben kesinlikle simdi istemiyorum demeyip olsada olur canı diyenler varsa yani kararsızlar :) bu yontemi kullanabilirlermiş. ama bu yontem nasıl yani kısaca hamile kalma riskinin en cok oldugu ve dusuk donem nedir?
:KK6:
birsey daha eklemek istiyorum hayatım boyunca hiç jinekologa gitmedim ama gitmek için birsey beklenilmemeli sanırım en azından saglıklı mıyım onun kontrolunu yaptırmak için gitmek gerekir diye dusunuyorum? baska baslıkta jinekolog tavsiyelerine bakıcam ama sizler İstanbulda hangilerişne gidiyosunuz merak ettim :) normalde herkesin yıklda bir defa gitmesi gerkiyor ustelik :KK43:

Son düzenleme:
kızlar bu soruyu baska alanda mı sorsam diye dusundum ama sonucta bunu bilmeyenlerin faydalanması gerekir ilerde lazım olcak sonuc olarak dedim ve soruyorum: simdi korunma yontemleri arasında tabiki modern tıp ın onerdigi yontemler kullanılmaludır . prezervatif vs..(hap dısında) ancaaaaakkk su takvime gore hesap var ya hani adet dongunuze gore ayarlıyo vs.. işte onu kullanmak riskliymiş ama sonucta ben kesinlikle simdi istemiyorum demeyip olsada olur canı diyenler varsa yani kararsızlar :) bu yontemi kullanabilirlermiş. ama bu yontem nasıl yani kısaca hamile kalma riskinin en cok oldugu ve dusuk donem nedir?
birsey daha eklemek istiyorum hayatım boyunca hiç jinekologa gitmedim ama gitmek için birsey beklenilmemeli sanırım en azından saglıklı mıyım onun kontrolunu yaptırmak için gitmek gerekir diye dusunuyorum? baska baslıkta jinekolog tavsiyelerine bakıcam ama sizler İstanbulda hangilerişne gidiyosunuz merak ettim :) normalde herkesin yıklda bir defa gitmesi gerkiyor ustelik :KK43:

valla canım ben o korunma yöntemini hiç anlamadım zaten korunamadan da hamiş kaldım:26::26:normalde her kadının 6 ay da bir rutin kontrol yaptırması gerekiyor rahim ağzı kanseri ve meme kanseri için.istanbulda kadın sağlığı merkezleri devlete ait orada kontroller yapılıyormuş kemik sayımı falanda yapıyorlarmış.ben hiç gitmedim ama arkadaşım avcılarda gidiyor.gayet güzel diyor.ben devlete gidiyorum muaynelerinden de memnunum şu zamana kadar bi sıkıntım olmadı.

Son düzenleme:

valla ilişkiye girmeyi bilmediğim gibi korunmayıda bilmiom desem yeridirrr:KK60::KK60: ablam 3 aylık iğne vuruluodu sonraa bıraktı adetinin düzenini bozduu sonra spral taktirdiii 6 ay felan kullandı kanaması çok geldi için bi gün doktora gittii doktor spral kaymış Allah korusun böle hamile kalırsın anlamazsın ilaç kullanırsın onu yaparsın bunu yaparsın bebek düşer anlamazsın dediii sprali hemen çıkardıı...sağlık ocağından korunma hapı aldı baş ağrısı yaptı en son prezervatife kaldı şmdi onla korunuooo...en mantıklısı en sağlıklısı prezervatif bencee....kuzummm bizzzz burda hiçç korunma yönteminii konuşmadıkk çünküü o noktoya hiç gelemedikkk normal ilişki yaşamıoduk zaten ne korunmasıı hadi yaşadıkkkk onca sıkıntıların giderilmesi için hemen bebek istedikk hiç korunma yönteminiii konuşmadıkkkkk:KK9:

valla ilişkiye girmeyi bilmediğim gibi korunmayıda bilmiom desem yeridirrr:KK60::KK60: ablam 3 aylık iğne vuruluodu sonraa bıraktı adetinin düzenini bozduu sonra spral taktirdiii 6 ay felan kullandı kanaması çok geldi için bi gün doktora gittii doktor spral kaymış Allah korusun böle hamile kalırsın anlamazsın ilaç kullanırsın onu yaparsın bunu yaparsın bebek düşer anlamazsın dediii sprali hemen çıkardıı...sağlık ocağından korunma hapı aldı baş ağrısı yaptı en son prezervatife kaldı şmdi onla korunuooo...en mantıklısı en sağlıklısı prezervatif bencee....kuzummm bizzzz burda hiçç korunma yönteminii konuşmadıkk çünküü o noktoya hiç gelemedikkk normal ilişki yaşamıoduk zaten ne korunmasıı hadi yaşadıkkkk onca sıkıntıların giderilmesi için hemen bebek istedikk hiç korunma yönteminiii konuşmadıkkkkk:KK9:

biz pre....kullandık halada kullanıyoruz valla:KK1::KK1::KK1:zaten dr da kullanın enfeksiyonu biraz olsun azaltır dedi o yüzden hiç bırakmadık.sağlık ocağı aylık 12 adet veriyor ücretsiz oda yetiyor zaten :KK61::KK61::KK61:

X