Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım hosgeldın Allah kabul etsın ıbadetlerınızı dualarınızı...sen ve bebıs nasılsınız canım umarım hersey yolundadır. bızdede ablamlar vardı gelemedım yegenımden ınternet bıze dusmedı...haftaya persembe memlekete gıtcem bakalım cok sıkıldık evde gıdeyımde annemler bana baksınlar kusma hala devam edıyor

bende ıkı aylık evlıyımm ve bır turlu bunu asamıyorumm ne yaparsam yapayım olmuyo canım cok acıyor dr bı krem onerdı onu da denedımm hıc bır faydasını gormedıgım gıbı ıkı gun boyunca elımde buz tormasıyla dolasmak zorunda kaldımm kendımı cok kotu ve ıse yaramaz hıssedıyorumm :KK43:

canım hosgeldın Allah kabul etsın ıbadetlerınızı dualarınızı...sen ve bebıs nasılsınız canım umarım hersey yolundadır. bızdede ablamlar vardı gelemedım yegenımden ınternet bıze dusmedı...haftaya persembe memlekete gıtcem bakalım cok sıkıldık evde gıdeyımde annemler bana baksınlar kusma hala devam edıyor

hoşbulduk bebişimmmm saolasın Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh.....iyiyiz elhamdülillahhh bi sorun yokk....bende şimdi çıkıodum yazını gördüm cvp yazim dedimm.....anneme gidiom misafir gelcekmiş oraya gidiom bendeee....sende iyisindir inşallahhh olsun olsunn kusma olsunda başka bişi olmasınnn kendine çok dikkat et canımcım Allaha emanet olun sen ve bebişinn.....öptüm:KK54:

Offf okuyunca yazdiklarinizii cokkk aci cekti yuregimm...allahim bska dert vrmesin insaallahh ve bu derdi de bi an once hayirlisiyla sinek isirmasi kivaminda atlatrsinizz..allahim yrdimciniz olsun..psikolojimiz bozuldu demis bi arkadassd cok cok uzuldummm...olmasi ypilmasi gereken ve olmasina hicbi bedensel neden yokken kndinizi hazir hissedinn aciycaks a da bi kere acicakk...kas gevsetici icin iliskiden 1saat once filan ii bi kas gevseticiii ama... İnanin simdi kuran okucamm bu dertten muzdarip herkes icinn allahima dua etcemmmm

Allah senden razi olsun dualarini bin kere kabul etsain inşallah... Benim de böyle bir sorunum var ve bide üstüne mantar olmuşum. Çok ağrım ve yanmam var...

bende ıkı aylık evlıyımm ve bır turlu bunu asamıyorumm ne yaparsam yapayım olmuyo canım cok acıyor dr bı krem onerdı onu da denedımm hıc bır faydasını gormedıgım gıbı ıkı gun boyunca elımde buz tormasıyla dolasmak zorunda kaldımm kendımı cok kotu ve ıse yaramaz hıssedıyorumm :KK43:

hoş geldin canım...daha yeni evlisin ne güzel fazla yıpranmadan burayı bulmuşsun...hiç giriş oldu mu?? dr un verdiği krem neydi???

kızlar bişey sorcamm ben egzersiz yapmadım ama benden ilişkide kırmızı gelmedi sadece akıntım kahverengi gibiydi o kadar bende dr a gittim sordum gelmemesi normal zaten dedi ama benim çok moralim bozuldu o kadar zaman kendini koru ilk ilişkide kanama olmasın valla ne bilim tutucuda değilim ama üzüldüm yinede kafama ne kadar yerleştiyse illa kırmızı bekledim halada kafama takılıyo :KK43:(((((((

kızlar bişey sorcamm ben egzersiz yapmadım ama benden ilişkide kırmızı gelmedi sadece akıntım kahverengi gibiydi o kadar bende dr a gittim sordum gelmemesi normal zaten dedi ama benim çok moralim bozuldu o kadar zaman kendini koru ilk ilişkide kanama olmasın valla ne bilim tutucuda değilim ama üzüldüm yinede kafama ne kadar yerleştiyse illa kırmızı bekledim halada kafama takılıyo :KK43:(((((((

canım zara göre değişir kanama bazılarının çok koyu kırmızı gelir bazılarının pembe bazılarınında hiç gelmez ben egzersiz yapmama rağmen ilk 15 gün kanamam oldu ama pe...girişinde egzersiz esnasında hiç gelmedi

arkadaşlar hamile olup olmadığım kaç gün sonra belli olur gebelik testiyle denmelere devam etcem ama ya hamilelik olmuşsa zararı olurmu tekrar denemenin malum beni epey zorluyo

arkadaşlar hamile olup olmadığım kaç gün sonra belli olur gebelik testiyle denmelere devam etcem ama ya hamilelik olmuşsa zararı olurmu tekrar denemenin malum beni epey zorluyo

adetın bı kac gun gecınce ıdrarda cıkıyor canım ama kısıden kısıye degısıyor yanı hcg degerın yuksekse ıdrarda cıkar ama en garantısı kan testı o kesın sonuc verır. cınsellıgı tam olarak nolur bılmıyorum bızde anlayana kadar olmustu galıba herkeste hamılelıkten habersız yapmıstır ama dedım ya sıze kalmıs ınsallah hamılesındır

yok canım bişiy olmaz allahın izniyle bende bilmeden ilişkiye girdim ağır kaldırdım rabbim korumuş adetin 1-2 gün geçince çıkar testte

çok iyi durumdasın canım sen ilişkiyede girmişin burada ben dahil bir çok arkadaşım hiç ilişki yaşamadan egzerszle yendik...serçe parmak alabiliyorsan işaret parmağına geç.ben hiç parmak yapmadım kalem kullandım kaleme her gün bi kademe pamuk sara sara pe...kalınlığına getirdim.yön konusuna gelince popoya eğimli sokucaksınız.sen içine aldığında girmediği yerde nefes al ver ve nefesini verirken ıkın eşin yavaşca sen ıkınırken ittirsin tamamı girecektir.

başka bi madde sokmak düşüncesi çok itici geliyor brn parmakla devam edeyim sağol önerilerin için. yön konusundaki tariflerin için de teşekkür ederim ok. inşallah faydası olur :44:

merhaba hoşgeldin. bende yeni üyeyim ve aynı senin gibi sırf bu konu için üye olmuştum.
neyse çookk iyi bir durumdasın bence..
dün benim egzersizde ilk denememdi... parmağımın minicik bir kısmını sokmaya çalıştım sadece... çokta başarılı değildi yani...
senin adına çok sevindim.. birazcık gayretle kesinlikle durumunu aşabileceğini düşünüyorum.

inşallaaahh. hayır da o kadar milllet yapıo bu işi bizim gibi tarifle ya da tavsiye ile mi yapıo o 16 17yaşındaki kızlar:KK43:

kıslar yaaaaaaaa. olmadı denemedik bile eşim çok isteksiz çok bunalım modunda. ne olcak bilmem. denemekten vagzeçip doktora gitmeye karar verdik. çünkü eşiminde artık tedaviye ihtiyacı var. adamın psikolojisini bozdum. halbuki kendimi o kadar hazırlmaıştım. doktoruda aradık murat ulusoyu. taa eylülün 21 ine
randevu verdi. halbuki hemen gidecektik tedavi olup bebişimiz olcaktı. rabbim bi trülü nasip etmiyooooooooo:KK43:(((( çok ama çok bunaldımmmmmmmmmm

nazlıcım sanırım geçmişi okuyorsun...nasılsın?sana bir şey sorucam inşallah görürsün...ya ben gebelikte 5.ayıma girdim ama vajinamda baskı ve kramp gibi değişik bi ağrı var birde yanma belimde ve kasıklarımda da sızlama var sen kaç aylıktın tam bilmiyorum ama sen de de oldumu merak ettim???:KK59::KK59::KK59:

nazlıcım sanırım geçmişi okuyorsun...nasılsın?sana bir şey sorucam inşallah görürsün...ya ben gebelikte 5.ayıma girdim ama vajinamda baskı ve kramp gibi değişik bi ağrı var birde yanma belimde ve kasıklarımda da sızlama var sen kaç aylıktın tam bilmiyorum ama sen de de oldumu merak ettim???:KK59::KK59::KK59:

Evet canım geçmişi okuyordum...Benimde ara ara baskı ve kasılmam oldu ama çok uzun süreli değildi..Ben 31 haftalık oldum,druna bir sorsaydın.Hamilelerde mantar ve enfeksiyon olabiliyormuş...Öyle birşey olmasın,vajinal duş falan sakın yapmayın diyorlar...Kendine ve bebeğine dikkat et canım..:KK49:

Evet canım geçmişi okuyordum...Benimde ara ara baskı ve kasılmam oldu ama çok uzun süreli değildi..Ben 31 haftalık oldum,druna bir sorsaydın.Hamilelerde mantar ve enfeksiyon olabiliyormuş...Öyle birşey olmasın,vajinal duş falan sakın yapmayın diyorlar...Kendine ve bebeğine dikkat et canım..:KK49:

mantar var ilaç vermiyorlar:KK50::KK50:salı günü kontrolüm var daha özel hastaneye başlamadım devlete gidiyorum...vajinal duş yapmıyorum hiç.sende kendine ve bebişine iyi bak caanım sağolasın:KK71::KK71:

X