Merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza...
emin ol faydalanabileceğin bir yerdesin.. bu sorunu bir tek yaşayanlar anlayabiliyor .. o yüzden burdaki destek çok farklı .. ben doktora gittiğimde yapabileceğime inanamıyordum ve yapamamıştım egzersizlerimi ama buraya gelip yazılanları okudukça destek aldıkça yaşayanlarla birlikte inandım ve kısa süre sonra oldu çok şükür ...
kesinlikle çözümsüz bir rahatsızlığımız yok buna başta inanmalısın çözeceğine yeneceğine inan .. parmak egzersizleri çok itici geliyor başta hepimize geldiği gibi ama aslında yaptıkça çok kolay olduğunu farkediyorsun zamanla korkulacak bişey olmadığını anlıyorsun ve kasılmaların geçiyor rahat bir şekilde ilişkiye girebilme imkanı sağlıyor.. bence hiç vakit kaybetmeden hemen başla kısa sürede değişiklikleri göreceksin ve sende bu sorunu yeneceksin Allahın izni ile..
ilişkiniz hiç mi olmadı ? yoksa az da olsa bişiler oluyormu ? . ben çok vahim durumdaydım bak dokunamıyordum bile ama ben yaparsam herkes yapar diyordum..
öncelikle ayna ile inceleyebilirsin vajiyi ıkınınca açıldığını farkedeceksin. ve sadece dokun ve elini çekme eğer benim gibi dokunmak bile ürpertiyorsa dokun elini çekme bir süre sonra alışacaksın ..orası da elimiz kolumuz gibi bir yer acı ağrı olacak hiç bişey yok esasında.
daha sonra parmak egzersizi ile başlayabilirsin jel kullanarak egzersizleri bir kez daha paylaşırız sayfada..