Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar tecrübe ve deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum
ailem dahil kimseyle konuşamıyorum
bu forumdaki samimiyet sayesinde sizlere rahatlıkla anlattım
yardımlarınızı bekliyorum
durumum çok da vahim değil de mi aşabilirim değil mi ne yapmam gerekir

canım yazdım ama görmedin sanırım...geçmişi okudun mu?tam olarak neleri öğrenmek istiyorsun???

hoş geldin canım...ne güzel daha taze gelinsin aylarını yıllarını harcamadan hemen egzersizlere başla.herşey sende bitiyor önce istemen lazım azim etmen lazım.inan istediğin zaman egzersizlerde daha kolay ilerliyorsun.bende burayı bulduğumda 15 gün okudum.sonra relg olmayı bekledim.kafama kpydum relg biter bitmez başlıcam dedim ve bittiği gün başladım.1 haftada kabusum son buldu.inan yendiğimde bu muymuş dedim.geçmişi okudun mu?sormak istediklerini sor cevaplayayım.

hoşbuldum:KK75::KK75: ilgilendiğin için sağol. durumumu anlattım egzersizleri denedim eşimle ilişkimde iki kez içeri girdi ama çok acı verdiği için durdurdum. burada okudugum yorumlarda bi çok kişiden daha iyi durumda oldugumu fark ettim serçe parmak egzersizinde de zorlanmadım mesela. aşabilirim değil mi? yön konusunda problem yaşıyoruz sanırım çünkü ilerlediğinde bi yere çarpıyo çarpmaması gerekmez mi :KK59::26:

ayy canım allah kolaylık versin ben gelim diycem ama uzaksın be yavrum uzak olmasan gelirdim.bide vajinamda ağrı var acayip bi baskı sende de oldu mu ya...yürürken acayip oluyom

saol canımmmm...rahim büyüyodur genişliodur canımcım banada öle olmuştu doktora söledim rahim büyüyo oyüsden dedii.....benim suan da bile oluoo bazennn:KK53:.....neyse ben çıkammmm bir sürü işim var sonra görüşürüz inşallahhh .....

Canım kimseye bahsetme en iyisi eşinlearanda kalması, sonra her kafadanbir ses çıkar sorup dururlar, naptın ne ettin diye. Elimizden geldiğince tabii ki yardımcı oluruz. Tabii ki bu sorun çözülecek, buna inan. Sormak istediğin ne olursa yardımcı olmaya hazırım. RAhat ol.

bi tek anneme anlatmış bulundum o da sürekli dans müzik romantik bi ortam filan diyo :KK1: ama onla ilgisi yok çekmeyen anlamıyor :KK50:

eşim işten gelmek üzere. onun görmesini istemiyorum. anlatmamıza karşı çıkıyor. aslında ben de anlatmak istemezdim sonuçta maherm konular ama yardıma ihtiyacım tek başıma altından kalkamıyorum kendimi suçlu hissediyorum. mesajlarıma cevaplarınızı bekliyorum hepsini daha sonra okuyacağım şimdiden teşekkürler:KK5:

hoşbuldum:KK75::KK75: ilgilendiğin için sağol. durumumu anlattım egzersizleri denedim eşimle ilişkimde iki kez içeri girdi ama çok acı verdiği için durdurdum. burada okudugum yorumlarda bi çok kişiden daha iyi durumda oldugumu fark ettim serçe parmak egzersizinde de zorlanmadım mesela. aşabilirim değil mi? yön konusunda problem yaşıyoruz sanırım çünkü ilerlediğinde bi yere çarpıyo çarpmaması gerekmez mi :KK59::26:

bence gayet iyi durumdasın canım hazır yapabiliyoken egzersizlere devam et bence kısa zamanda başarırsın :KK70:

çok iyi durumdasın canım sen ilişkiyede girmişin burada ben dahil bir çok arkadaşım hiç ilişki yaşamadan egzerszle yendik...serçe parmak alabiliyorsan işaret parmağına geç.ben hiç parmak yapmadım kalem kullandım kaleme her gün bi kademe pamuk sara sara pe...kalınlığına getirdim.yön konusuna gelince popoya eğimli sokucaksınız.sen içine aldığında girmediği yerde nefes al ver ve nefesini verirken ıkın eşin yavaşca sen ıkınırken ittirsin tamamı girecektir.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim.
Sırf bu konuda sizden yardım alabilmek amacıyla siteye üye oldum

Evliliğimin 42. günü. Henüz eşimle ilişkiye giremedik. 2 kez içime girdi. Ama fazla ilerlemesine izin vermiyorum ilkinde ağlayarak durmasını istedim. İkincisinde biraz daha sakindim ama yine fazla ilerlemesine izin vermedim. İlerlediğinde kendimi kasıyorum ve onu itiyorum. Doktora gittim hiçbir problem yokmuş ve zar yırtılmamış.
Sanırım yönünü tam kestiremiyoruz çünkü biraz ilerleyince duvara çarpıyor gibi oluyor ve bu çok canımı yakıyor o yüzden hemen durduruyorum.

Vajinismus olduğumu düşündüm ve biraz araştırma yaptım kendimi kasmam benziyor. Sonra bu forumu gördüm burada yazılan egzersizleri denedim. Parmak egzersizinde zorlanmadan serçe parmağımı sonuna kadar sokabildim gelgit yaptım sevindim ve hemen işaret parmağına geçtim onda biraz zorlandım ve devam etmedim. :KK59::KK59:

Yardımlarınızı bekliyorum. Doktora gidecek ne manevi ne maddi gücüm var. Burada bu problemi yenen arkadaşların olduğunu görünce umutlandım. Bu sorunla yıllarımı öldürmek istemiyorum. Eşimi seviyorum ve ona iyi bir eş olmak istiyorum. Yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

merhaba hoşgeldin. bende yeni üyeyim ve aynı senin gibi sırf bu konu için üye olmuştum.
neyse çookk iyi bir durumdasın bence..
dün benim egzersizde ilk denememdi... parmağımın minicik bir kısmını sokmaya çalıştım sadece... çokta başarılı değildi yani...
senin adına çok sevindim.. birazcık gayretle kesinlikle durumunu aşabileceğini düşünüyorum.

bugün egzersizde 2. denememdi ve sonuç fiyasko.... yine ağlama krizine başladım:KK43: allah'ım benim suçum neydi bu derdi bana verdin... ömür boyu aşamayacakmıyım bu sorunumu ben?? çok mutsuzum.. dün burada başaran arkadaşları görünce mutlu olup umudum var sanmıştım ama sanırım ben gerçek bi gelin asla olamayacağım:'(((

merhaba hoşgeldin. bende yeni üyeyim ve aynı senin gibi sırf bu konu için üye olmuştum.
neyse çookk iyi bir durumdasın bence..
dün benim egzersizde ilk denememdi... parmağımın minicik bir kısmını sokmaya çalıştım sadece... çokta başarılı değildi yani...
senin adına çok sevindim.. birazcık gayretle kesinlikle durumunu aşabileceğini düşünüyorum.

ayy aynı bende senn gibiyim bikaçsaat önce denedim benimde parmağımın minicikten de az kısmı girdi çok moralim bozuk oyüzden neyapacağımı bilmiorum

Slm benimde yaşadığım bir sorundu bu vajinismus tam 23 ay sürdü kimse hayal kırıklığına uğramasın. Şuan 3 yaşında bir kızım var 6 senelik evliyim bu sorun beyinde bitiyor Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim egzersizlerinizi imal etmeyin. bende parmakla yaparken çok zorlanıyordum ama eşim ilk girdiğinde o bana girdi demese yemin ederim hissetmezdim

Slm benimde yaşadığım bir sorundu bu vajinismus tam 23 ay sürdü kimse hayal kırıklığına uğramasın. Şuan 3 yaşında bir kızım var 6 senelik evliyim bu sorun beyinde bitiyor Allah herkesin yardımcısı olsun ne diyeyim egzersizlerinizi imal etmeyin. bende parmakla yaparken çok zorlanıyordum ama eşim ilk girdiğinde o bana girdi demese yemin ederim hissetmezdim

nekadar güsel yaa keşke bendede bianda olsa bitsede bende anlamasam parmak egzersizi falan yapamıorum çünküüüü

bugün egzersizde 2. denememdi ve sonuç fiyasko.... yine ağlama krizine başladım:KK43: allah'ım benim suçum neydi bu derdi bana verdin... ömür boyu aşamayacakmıyım bu sorunumu ben?? çok mutsuzum.. dün burada başaran arkadaşları görünce mutlu olup umudum var sanmıştım ama sanırım ben gerçek bi gelin asla olamayacağım:'(((

ben zor bela cesaretlenmiştim egzersizlere oda bugün denedim olmadı olmuo aynen yemin ederim bende ağlama krizlerine girdim eşimi aradım yapamıorum die ağladım walla başımıza geleceği varmış isyan da etmek istemiorum ama bende çokkkkkkkkkkkk mutsuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende cekim mimacıgın halayını :KK64: :KK64:64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 64:KK64:64 benimkide cekilmedi ama ben hala yaptıımmı diye dusunuyom kızlar bu nası iştir:KK53:

bende emin olamadığım için geç kaldı halayım canım sen tamam oldu de biz burda zevkle çekeriz halayını balım zaten olmuştu senin bişey kalmadı yani :)))

nekadar güsel yaa keşke bendede bianda olsa bitsede bende anlamasam parmak egzersizi falan yapamıorum çünküüüü

ben tvyi açıyordum dikkatimi tam oraya verdiğimde yapamıyordum çünkü dizi falan izlerken yapıyordum bide eşim yurt dışından bi siteden 4 boyu olan aşama aşama yapabilmek için pilastik bi kit almıştı onunda etkisis oldu ama başka bi sitede arkadaşlarım mumu eritip yapmışlardı sonra dipfirize falan atıp sertleştirmişlerdi emin ol hiç kokulacak bişey değil zaten vajinanın yapısı buna çok müsait ben aynayla bakıyordum yok olmaz mümkün değil girmez diyordum doktorda nasıl olurda girmez kocaman bebek kafası çıkıyor ordan diyordu ama adamın söylediklerini bile algılayamıyordum sanki bi kördüğümdü ama ya caresizsiniz ya çare sizsiniz valla insan istesin oluyor

X