Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınn arkadaşlar.. bugün 2. gün. egzersizlerime devam edeceğim ama egzersizde deneyimli arkadaşlarımdan bir kaç bişey öğrenmek istiyorum benim dün ilk denememdi biliyorsunuz ve parmağımın sadece minicik bir kısmını sokabildim daha çok dışından bişeyler öğrenmeye çalıştım. bir boğum- bir parmak-bi kaç parmak deneyen arkadaşlarım kaç günde o duruma gelebildiniz?

canım herkesin farklı farklı oluyor. yeterli geldiğine inanıyorsan ikinci aşamaya gecebilirsin. ama bence biraz cesaretle yavaş yavaş ilerlet bak göreceksin sen ittirdikce kendisi giriyor zaten vakum gibi çekiyor azıcık cesaretle denemeye devam et

Belkiide o sertlik anestolden oldu... Bugün bi daha yoklayacam :KK43: Vaji girişi sanki tırtıklı ve sert gibi geldi :S

Bana dr dediği vaji yapısı aynı ağzımızın içinin yapısı gibiymiş nasıl ağzımız hep ıslak vajide hep nemli olurmuş bilmem ne yapısı dedi ama ben unuttum... hiç kullanılmadı normaldir egzersiz yaptıkça sanki bi o tırtıkları eziyoruz gibi bana çok enteresan gelmişti ilk parmağımın tamamını içeriye soktuğumda 10 dk tuttum içerde bi daha sokamam iyice açılsın diye gezdirdim oralarda insanın içi bi tuhaf oluyo karıncalanıyo sanki ama sonra artık egzersiz yapa yapa çok sıradan geliyo curk diye parmak oluveriyo kasmak aklına bile gelmiyo yawrum...

Acaba ben de egzersizler sırasında kayganlaştırıcı mı kullansam?

balım kayganlaştırıcısız nasıl yapıyosunki sen zaten ? tahriş olmuyomu ?

canım herkesin farklı farklı oluyor. yeterli geldiğine inanıyorsan ikinci aşamaya gecebilirsin. ama bence biraz cesaretle yavaş yavaş ilerlet bak göreceksin sen ittirdikce kendisi giriyor zaten vakum gibi çekiyor azıcık cesaretle denemeye devam et

şuan için çok zor görünüyor ama:KK19: bakalım yılmak yok denemeye devam!

balım kayganlaştırıcısız nasıl yapıyosunki sen zaten ? tahriş olmuyomu ? [/QUOTE]

Canım, doktorun verdiği bir krem ve bebeyağı karısımı var onu kullanıyorum yaaprken ama dün pek yeterli gelmedi sanırım.

balım kayganlaştırıcısız nasıl yapıyosunki sen zaten ? tahriş olmuyomu ?

Canım, doktorun verdiği bir krem ve bebeyağı karısımı var onu kullanıyorum yaaprken ama dün pek yeterli gelmedi sanırım.[/QUOTE]

anam hangi dr sana bebe yağını verdi o mantar yapıyo drlar su bazlı jelleri öneriyorlar genelde ben ilk zamanlar gleit gelen kullandım sonra ultrason jeli :KK4:

Bana dr dediği vaji yapısı aynı ağzımızın içinin yapısı gibiymiş nasıl ağzımız hep ıslak vajide hep nemli olurmuş bilmem ne yapısı dedi ama ben unuttum... hiç kullanılmadı normaldir egzersiz yaptıkça sanki bi o tırtıkları eziyoruz gibi bana çok enteresan gelmişti ilk parmağımın tamamını içeriye soktuğumda 10 dk tuttum içerde bi daha sokamam iyice açılsın diye gezdirdim oralarda insanın içi bi tuhaf oluyo karıncalanıyo sanki ama sonra artık egzersiz yapa yapa çok sıradan geliyo curk diye parmak oluveriyo kasmak aklına bile gelmiyo yawrum...

Hmmmm Anladım tamam bende öyle yapiiim içinde baya tutuyum.

Hmmmm Anladım tamam bende öyle yapiiim içinde baya tutuyum.

ben parmağımı çıkardığımda buruşmuştu dr dedi neden o kadar tuttun bende alışmak için dedim güldü iyi bişey yapmışsın başlangıç için ama hedefimiz oraya kolayca girip çıkarmak p...s içinde öyle durmayacak çünkü git gel yapacak o yüzden artık bekleme yapma sokup çıkar dedi sustum :KK9: ilk zamanlar tutsanda sonra hedefin olayı seri hale getirmek olsun bebişim :63:müzik dinle yada tv karşısında yap sıradan bişey yapıyomuşun gibi kendini motive et...o zaman kasmak aklına bile gelmiyo...birde dr bana tavsiyesi evde çamaşırsız dolaşmam idi etek elbise giyin altına çamaşır giymeyin öyle dolanın kadınlığı kabullenin bizde seksiyiz bizde kadınız diğerlerinden eksiğimiz yok fazlamız var birde bacaklar kapalı deil yayılarak oturun yayılarak yatın içeri bişey kaçmıyo bacak açık olduğunda :KK9:

ben parmağımı çıkardığımda buruşmuştu dr dedi neden o kadar tuttun bende alışmak için dedim güldü iyi bişey yapmışsın başlangıç için ama hedefimiz oraya kolayca girip çıkarmak p...s içinde öyle durmayacak çünkü git gel yapacak o yüzden artık bekleme yapma sokup çıkar dedi sustum :KK9: ilk zamanlar tutsanda sonra hedefin olayı seri hale getirmek olsun bebişim :63:müzik dinle yada tv karşısında yap sıradan bişey yapıyomuşun gibi kendini motive et...o zaman kasmak aklına bile gelmiyo...birde dr bana tavsiyesi evde çamaşırsız dolaşmam idi etek elbise giyin altına çamaşır giymeyin öyle dolanın kadınlığı kabullenin bizde seksiyiz bizde kadınız diğerlerinden eksiğimiz yok fazlamız var birde bacaklar kapalı deil yayılarak oturun yayılarak yatın içeri bişey kaçmıyo bacak açık olduğunda :KK9:

Olacak olacak:21::21::21::21::21::21::21::21:

1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne

2- Flash

3- Angelnesss

4- Nazanantalya

5- Duduklutencere

6- Cay2009

7- Tmzklp

8- Ceren_16

9- Pupa

10- Akayyy

11-
Sas_2008
12- Aybice

13- Nehirsakarya
14- Zeing
15- Felif
16- Naazenin
17- Gizem6
18- Sel_ma_
19- Yakamoz1456
20- Betty_boop
21- Palis
22- Papatya1980
23-Simurgx
24- Aslikar
25- Life83
26- 357saco
27- Firstnur87
28- Cicekcim
29- Karadenizki
30- Brownintense
31- Elif06
32- Fatmaal
33- Cilan_21
34- Daisy55
35- Morgelincik
36- Lilium85
37- Ykılıc84
38- Someone
39- Shelin
40- Gamzee91
41- İzmirlicanan
42- F1991
43- Buseumut
44- Lockamm
45- Hayat37
46- Hazanvakti
47- Perilous
48- Acemisurucu
49- 07belinay
50- C_k
51- Mnk661
52- Aytutulması

2.
PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1-
Pamukelma (2 p)
2-
Yaren46 (2 p)
3-
Sardunya (p bynda aprt)
4- Denizdery (2 p)

5-
Nar1905 (1 ep)
6-
Burcum86 (1 sp)
7-
Sahara84 (?)
8- Ferzanca (3 p)

9-
Nill87 (?)
10-
Naz8 (1 p)
11-
Mano (?)
12-
Papatya1980 (mum)
13-Mirage9_2

14- Nsn (2 p)
15- Albunea (2 aprt)

3.
P…S DENEMESİ :
1- Bıdıkcan

2-
Yağmur1987
3-
Deniz1987
4-
Aylin06
5- Aykurt

arkadaşım ben parmak denemesini çoktan bitirdim p.... tamamını aldım ama acıyla olduğundan yendim sayamıyom kendimi yaaa anlamadım yenmış ldummu ben şimdi bu vajiyi :26:

arkadaşım ben parmak denemesini çoktan bitirdim p.... tamamını aldım ama acıyla olduğundan yendim sayamıyom kendimi yaaa anlamadım yenmış ldummu ben şimdi bu vajiyi :26:

bebişim başından sonuna kadar anlat bakıyım tam olarak napıyosun nerde takılıyosun ne hissediyosun ? hangi posizyonda kaç defa yaptınız egzersiz yaptınmı ? ben seni 2-3 ay önceden çok azimli hızlı giden bi hatun olarak hatırlıyorum cesur kendine güvenen biriydin yanlış mı hatırlıyom ?

Son düzenleme:

:90: :90::90: çok güldüm inan. Demek buruşmuştu he :)))))))))) Tamam dediklerini yadım beynime :)

Olmamış olabilir, yılmak yok, korkmak hiç yok arkadasım:))

bir kere olmadı diye olmayacağı anlamına gelmeski :KK54:ben parmağı ilk denediğimde sokamadım içeri mümkün deil bu parmak oraya girmes giremes diyodum bende delik yok diyodum aklınıza gelebilecek en mantıklı/mantıksız senaryoları uyduruyodum popomdan sırf ertelemek için erteleyince ne olacaksa artık sanki başım göğe erecek :KK66:% 100 çözümü olan bir sorun vaji o yüzden bizler çok şanslıyız allah çaresiz dert vermesin bide bu çok olağan bişey kimisi karanlıktan korkar kimisi yüksekten kimisi asansöre binmekten bize ne kadar tuhaf geliyo mesela asansöre binmek bizim korkumuzda başkasına öyle tuhaf geliyo heleki günümüzde lise çağındaki hatunların wclerde bebek düşürdüklerini varsayarsak....bu olayda en hızlı ilerlemenin yolu cinselliğe bakış açımızı değiştirmek bunu yaptığınız anda hepsi çorap söküğü gibi geliyor....

bebişim başından sonuna kadar anlat bakıyım tam olarak napıyosun nerde takılıyosun ne hissediyosun ? hangi posizyonda kaç defa yaptınız egzersiz yaptınmı ? ben seni 2-3 ay önceden çok azimli hızlı giden bi hatun olarak hatırlıyorum cesur kendine güvenen biriydin yanlış mı hatırlıyom ?

doğrudur canım mayıs haziran gibiydi sanırım başladım tüm egzersizler ıyıydı p... denemesine geçtim ilkinde olmadı sonra yarısından fazlasını aldım ama bağıra bağıra çok acıdı ama kan gelmedi bebek düşündüğümüzden bayağı orda harekette etti bi süre içimde böle pıt pıtt bişeyler hissettim neyse sonra ben izne çıktım yanlız adet oldum 10 gün sonra dönünce geçen gün tekrar denedik tamamını almışım ben hissetmedim çünkü kendimden geçmiş durumdaydım bağıra bağıra neyse yarım saat hiç bişey yoktu uyanınca kanamam olmuştu kahverengi gibi kıpkırmızı değil ertesi gün mahvolmuş bi şekilde dolandım ortada belim ağrıdı bütün gün yanii şimdi canım 2. denemedede ağrıdığı için ben yendim diyemiyorum bakalım denemeler devam etcem artık

doğrudur canım mayıs haziran gibiydi sanırım başladım tüm egzersizler ıyıydı p... denemesine geçtim ilkinde olmadı sonra yarısından fazlasını aldım ama bağıra bağıra çok acıdı ama kan gelmedi bebek düşündüğümüzden bayağı orda harekette etti bi süre içimde böle pıt pıtt bişeyler hissettim neyse sonra ben izne çıktım yanlız adet oldum 10 gün sonra dönünce geçen gün tekrar denedik tamamını almışım ben hissetmedim çünkü kendimden geçmiş durumdaydım bağıra bağıra neyse yarım saat hiç bişey yoktu uyanınca kanamam olmuştu kahverengi gibi kıpkırmızı değil ertesi gün mahvolmuş bi şekilde dolandım ortada belim ağrıdı bütün gün yanii şimdi canım 2. denemedede ağrıdığı için ben yendim diyemiyorum bakalım denemeler devam etcem artık

Keske özelden anlatsaydın kasıldım okurken..........

X