-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.601
hoşbuldum canımmmm saolasın Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah....daha ne olsun canım başarmışsın ben bile okadarını yapamamıştımmm...zar kanıdır canım egsersizlerde esnettiğinden hiç gelmeyede bilirdiii normal yaniii.... ee bitmiş işteee denemeler yapıormusun halaa ...ben tam olmadna hamile kaldım yani normal ilişki yaşamadan p..s yarısından fazla girmişti hafif git gel yapıp hamile kaldım ee ölede düşmesinden korktuk bi süre hiç denemedik 5 ay felan denemedik hiç suan denemeler yapıozzz oluodaaa çünkü artık beynim kabullendiiii acımıcanııı eşiminde canımı acıtmıcanıı bitti gittii artık vajınusmus diom oluooo ...sen bırakmaa denemelere devam et Allah bilirr hemen kalıp kalmıcanıı hamilee korunma ..kalırsanda kalırsın bişicik olmazzz....
heidi84 p...s denemelerindemii hamile kaldınnn bacım nasıl oldu o işp...s ucu denerken felanmı hamile kaldın
Özüm hoşgeldin canım Allah kabul etsin bizlerede dua etmişsindir inşallah ben de vajiyi daha yenemeden hamile kaldım şu an 1 aylık bebeğim biz denemeye devam etsek bişey olur mu bebeğe????
hoşbuldumm canım saolasın Rabbim sizlerede nasip etsin bol boll dua ettim Rabbim kabul eder inşallahh......Rabbim kucağına da almayı nasip etsin hakkında hayırlısı böleymiş vajiyi yenmeden hamiş kalmakk, deneme konusuna gelince doktora göründünmüü ona bi sormalısın düşük tehlikem varmı ilişki yasakmı gibisinden.....bizde yoktu ama eşim istemedi genede ne olur ne olmaz zor bulduk zaten dedii denemek istemedi 5 aydan sonraa başladık şimdii ben yavaştan yavaştan deniomm bide eşimede güveniom rahat bırakıom kendimii bebek var nasıl olsaa canımı acıtamaz gibisinden kendimii rahat bırakıorummm oluooo ....bebek varken bilinç altı beyin daha rahat oluooo bebek var eşim canımı acıtmz bişi olur korkar gibisinden ölede oluo yavaş yavaş yaklaşıo banaaa hem beynim hem kendim rahat oluom....oyusden bi doktorunaa danışşşş sizde bizim gibi yavaştan yavaştan denemeler yaparsınn daha rahat olursun hem bebek güven veriooo ......
Amin canım İnşallah bizde yeneriz bu illeti evet doktora gittim düşük tehlikesi falan olmadığını söyledi parmak egzersizlerini sordum yap dedi
İşte zaten eşimin p**i değdiğinde sorun yok ama o atakta bulunacağı zaman kötü oluyorum. Rahat bırakamıyorum. Hemencecik oluverse ahhh
yaslandım kıss hoşgeldin nerelerdesinnnn
hosgeldin canimsefa geldin rabbim umreni kabul etsin. sen nasilsin bebis nasil kac aylik oldun. kiz tatlle ilgili 1seyler yazdim, 1yorumun varmi, sik sik tatile giden tanidiklarin varsa onlara 1.sor
yaslandım sana ozelden dondum canım benimkide nası bi vaji anlamadımki kızlar ben iki defa yarıya kadar basardım hatta yarıdan coguda oldu ama 3. de iice korkuom ..acı yok ama onu gordum sadece basınc var sanki cisim gelmiş gibive kesinlikle parmak egzersizi yapmak gerek ben kendim yapamıyom esime yaptırıom ama az ara verince onuda dokundurmuyom biraz urasması gerek kacıom oyana buyana bu durum normalmi ?
bende bu sayayı okumaktan sanki içinizdeydim uzun zmandır ozumcum allah kabul etsin umreye gittiğinzamanlardan veridir ben buralardayımallah bizede nasip etsin.. her iki yasadıgın duyguyuda :) ama cocuk için ben hala o dusunceye alısamadım yaa esimde cok istiyo :96:
eşinle denmeden önce muhakkak tuvalete git çişin yoksa bilee yapmaya çalışşş....benim öle çok oldu ilişki bırakıp çişe kalktımmsen başardın aslında neyden korkuorsun artık tam tersi azimlenmen mutlu olman devamlı denemen lazımm....bittii başardın korkulacak bişi yok artıkkk illa parmak egsersizi yapmanada gerek yok senin suan... p...s le egsersiz yap p....s ucunu al bi kaç gün alışşş sonra zaten o kendiliğinden girioo.... sen başarmıssın artık korkulacak hiç bişi yok...
saol canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh.....çocuk işi Allaha kalmışşşş inankii benim hiç ummadım anda oldu umdum anda olmadıı ummadım anda oldu.......hem sen başardın artıkkk bakk üstüne git bırakmaa devamlı denemelere devam et bebişinde olur inşallah sıkıntılı günler geride kalır inşallahh.....
ben hala vajiyim ama 4 haftalık hamileyim :))))
merhaba arkadaşlar mı desem kızlar mı desem :) ben yeni üyeyim bu siteyi yeni keşfettim. üç gündür yazılanları birbirine destek olanları gördüm ve faydalanabileceğim bi site olduğunu düşündüm... aynı sıkıntı bende de var ben de vajinismusluyum2 senelik evliyim... bu konu yüzünden en çok ben üzülüyorum en çok ben ağlıyorum zannediyordum burdaki arkadaşların yazdıkarını okuyana kadar... anlıyorum ki hepimiz aynı şekilde aynı sıkıntıyı paylaşıyoruz.. sadece 1 kere jinekoloğa gitme cesareti buldum kendimde çok utanıyorum bu konu yüzünden. kimselerle paylaşamıyorum. ne yapmam gerekiyo onu da bilmiyorum. şimdilik geçmiş konuları yazılanları okuyorum ve biraz olsun umutlanıyorum yapabilir miyim acaba diye...
başaran arkadaşlar varsa lütfen bana da yardım edin...
inşallah bi gün hepimiz bu dertten kurtuluruz...inşallah...
dün herkesden 1yorum istemistim kimse 1sey yazmamis. askolsun hepinize, ama tabi benim tatiim sizi ne ilgilendirir. turizm.de otelde resepsiyonda calisan calismis, tatilllerden fiyatlardan anlayan, yorum yapabilicek kimse yokmu aranizda. 1daha yaziyorum: ben esimle 12.9-18.9 arasi sah inn paradise antalyada tatil yapmak istiyoz. 2.gün önce fiyat 711.euroydu dünle bugün 945-de kaldi, sizce agustosun ortasina kadar bu fiat arada düsermi yoksa hizla yükselirmi. ben simdi bu oteli bekliyeyimmi yoksa ümidimi kesip baska 1.otelemi bakayim.
Günaydın şekerler, nasılsınız bakalım bugün? Egzersizler nasıl gidiyor?
Cuma günlerini çok seviyorum yahu :))