- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.381
Firstnur, arkadaşım nerelerdesin, naptın doktor işini halledebildin mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya kimsecikler yok. biz de kendi kendimize takılalım bari. aslında bende baya bi ilerleme var bence ama şartlar oluşmadı henüz. sen ne aşamadasın canım
neden tahriş olmuşki acaba? ben jelsiz yapıyorum ya dün biraz yanma oldu ama iki dakka sonra geçti bende olmuş olabilirmi acaba ya bide tahrişle uğraşmak isteiyorum.doktor tavsiyelirini bizimle paylaşırsan bizde faydalanmış oluruz canım neler söylüyo genel olarak
günaydın kızlarrrrrrr
Kızlar bu sayfalar pek sakin bu günlerde, nerdesiniz ey ahali, yok mu gelişme kimsede??
sana da günaydın tatlım. aslında vardım okuyordum yazdıklarnıızı ama moralim bozuktu girmek istemedim. ara ara egzersiz yapoyurm şu anda jelsiz üç parmağımı yanyana rahatlıkla alıyorum eş parmağı denedik iki parmak rahatlıkla girdi tabi o zaman aramız iyiydi ertesi gün denemeyi düşünüyordum ama gene aramız limoni. reglim bitti şimdi de aramız bozuk zaten araya hep bişiler giriyo yaaa.. sen naptın tatlım egzersizlerini aksatma bi kere yaptınmı devamı geliyo benim öyle oldu
albunea cım senden güzel haberler bekliyorum bence sen haftaya kalmaz yenersin inşallah
benimde bu aralar kafam biraz bozuk. parmak egzersiyle uğraşıyorumda bide misafir eksik olmuyor bende kaç haftadır zaman ayıramıyorum....olacak inş hepimizin
Ooo kimler gelmiş, günaydın mima'cım nbr:))
iyidir canım senden nbr
canım sana özelden mesaj attım bakabilirmisin
Sağol tatlım iyiyim, naptın kanaman geçtimi?
benim kanamam yokki canım yanmam var ama tam alabiliyorum artık :) yalnız ben üstteyken yapamıyoruz niye anlamadım kayganlaştırıcıda kullanmıyorum artık