Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet ya kimsecikler yok. biz de kendi kendimize takılalım bari. aslında bende baya bi ilerleme var bence ama şartlar oluşmadı henüz. sen ne aşamadasın canım

canım tahri şnedeniyle ilaç kullanıyorum hala, bugun 4. gün, yarın da kullanıp cuma akşamı egzersize başlıycam inşallah yeniden. Başarabilirsem 2 gün egzersizleri tamamlayıp, pazartesi günü doktora 3. seansıma gitmeyi planlıyorum ama bakalım nolcak:) ben eşimle deneme yapamıyorum seanslar bitmeden, yasakladı doktorum:))

neden tahriş olmuşki acaba? ben jelsiz yapıyorum ya dün biraz yanma oldu ama iki dakka sonra geçti bende olmuş olabilirmi acaba ya bide tahrişle uğraşmak isteiyorum.doktor tavsiyelirini bizimle paylaşırsan bizde faydalanmış oluruz canım neler söylüyo genel olarak

neden tahriş olmuşki acaba? ben jelsiz yapıyorum ya dün biraz yanma oldu ama iki dakka sonra geçti bende olmuş olabilirmi acaba ya bide tahrişle uğraşmak isteiyorum.doktor tavsiyelirini bizimle paylaşırsan bizde faydalanmış oluruz canım neler söylüyo genel olarak

Aa paylaşmaz olur muyum canım hiç, onu yapın bunu yapın diye verdiğim tavsiyelerin hepsi doktorun söyledikleri zaten.:KK66::KK66::KK66:

Ben aparat kullanıyorum egzersizlerde, 2.seansta doktor yanlış açıyla girdiğimi ve biraz sert girdiğimi söyledi, ondan olmuş sanırım. İlaç kullanmaya başladığım ilk günlerde yanıyodu ama şimdi geçti o yanmalar sanırım iyieşiyor artık. Jelsiz yapma istersen. ben aparat kullanırken de doktorun verdiği birkaç krem var onları karıştırıp sürüyorum. İstersen onları sana özelden yazarım şeker:KK34:

Kızlar, para para yazıyorum ama bir de toplu yazayım dedim doktorumun tavsiyelerini, umarım işinize yarar:))

- Öncelikle vajina hem enine hem boyuna genişleme özelliğine sahiptir. Bir kere bunu iyice kafamıza kazıyoruz:)
- Sırtüstü yatıp, bacaklarımızı mümkün olduğunca açıyoruz ki, ne kadar cok acarsak, popo kasları o kadar cok gevser.
- Parmak egzersizi olsun, aparatla egzersiz olsun, vajinaya girerken yere paralel olarak girilecek, ki rahatça ilerlesin ve tahrişe sebep olmasın.
Egzersizleri yaparken acı, yanma veya baskı hissettiğiniz yerde derin derin nefes alın ve kolunuzu mümükün oldugunca gevşek tutun.

Ve asla unutmayın, bizler kadınız, diğer kadınlardan hiçbir farkımız yok,hatta fazlamız var ( dün yazmıştım vaji.li kadınlar daha iy isevişirmiş diye :KK66: ). Herkesin yapabildiği bişeyi biz de yapabiliriz:))

sana da günaydın tatlım. aslında vardım okuyordum yazdıklarnıızı ama moralim bozuktu girmek istemedim. ara ara egzersiz yapoyurm şu anda jelsiz üç parmağımı yanyana rahatlıkla alıyorum eş parmağı denedik iki parmak rahatlıkla girdi tabi o zaman aramız iyiydi ertesi gün denemeyi düşünüyordum ama gene aramız limoni. reglim bitti şimdi de aramız bozuk zaten araya hep bişiler giriyo yaaa.. sen naptın tatlım egzersizlerini aksatma bi kere yaptınmı devamı geliyo benim öyle oldu

benimde bu aralar kafam biraz bozuk. parmak egzersiyle uğraşıyorumda bide misafir eksik olmuyor bende kaç haftadır zaman ayıramıyorum....olacak inş hepimizin

benimde bu aralar kafam biraz bozuk. parmak egzersiyle uğraşıyorumda bide misafir eksik olmuyor bende kaç haftadır zaman ayıramıyorum....olacak inş hepimizin

Valla aybice' cim bana gülcen ama ben buldugum her fırsatta deniyorum, yeri geliyo parmakla deneyiveriyorum, en azından girişi rahatlatmak için. Böyle böyle yaparak, artık daha rahat girer oldum:)) Mesela egzersiz yapamıyorum ama günde 4 defa krem sürmem gerekiyor, krem sürerken içeriye yedirmem gerek mesela. 2-3 dakika sonuta parmak egzersizi yapmış oluyoru, hiç yoktan günde en az 15 dakika aprma kegzersizi yapıyo toplamda:)))

işlerin yogunlugundan giriyorumda kızlar okuyamıyorum yahu yetişebildiklerimi okuyorum cvp yazamıyorum bu seferde kusura bakmayın artık :) hadi bakalım söyleyin kimler ne yaptı :)

X