Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim azda olsa yardımcı olursam ne mutlu bana atlatıcaz inşallah hepberaber

ben cıkıom simdi kıslar yarın gorusmek uzere. hadi bakalım oncedende soylendigi gibi pamuk eller vajiye o zman benimkide regl den sonra insallah valla cesaret geldi :)

hiçbirimiz uzuldugumuze degmeyen bişi için uzuluyoz eminim basarıcaz

öpüyorum kocaman şekerlik görüşürüz inşallah mutlu haberlerle..

bak canım şimdi öncelikle bize hangi aşamada oldugunu yani birleşme sırasında ne oldugunu anlat... umarım yardımcı olabilirz

canm burayı takip et yazılanları (egzersizleri) uygula moralini yüksek tut ne sen üzülürsün nede eşin inan allahında izniyle herşey yoluna girer

Son düzenleme:
ya arkadaşlar, sarhoş olmayı denemedim. işe yarar mı sizce. hiç egzersiz işine girmeden votkayla halledemez miyiz? çok sıkıntıdayım. yardım lütfen.

hayır canım. ben hafif çakırkeyif olayım da gevşeyeyim diye denemiştim, zil zurna sarhoş oldum, eşime ettiğim iğrenç lafların haddi var hesabı yok. üstelik de denemeye kalktığım anda canım yandı ve eşimi itip odadan kovmuşum (hayal meyal hatırlıyorum). yani alkol bilinçaltına etki etmiyor ne yazık ki. hiç deneme.

yani evet. ama ben egzersiz yapamam. psikolojik olarak aşamaz mıyım? pozitif düşünceyle. bana tam detaylı yazsanız belki o da yardımcı olur. çünkü tam birleşmeyle ilgili çok az bilgim var. eksik bilgi mi beni olumsuz etkiliyo acaba?

yenebilirsin canım ben öyle yendim egzersiz yapamıyordum acımadıgına acımıyacagına inandırdım kendimi zaten öylede afedersiniz kabız oldugunuzda bile daha cok acı cekiyorsunuz basınc sizin yasadıgınız hepsi bu dayanın ve ıkının inan bittiğinde allahım bu muymus diyeceksiniz......

kuzummmmm nasılsın bakim iyimisin?

iyiyim kuzummmmmmmmm iyiyim... iyi olmaya çalışıyom... ya yaslandım arkadaşımın cevap yazdığı arkadaşa bende bişiler yazıyordum ama komşum geldi yarım kaldı... ardından toptancı geldi... aradan zaman geçince silindi yazı bende la havle çektim.. ne diyim yazmayacam... lahavle anlayana yeter herhalde... biz çok mutluyuz halimizden demi tatlım? kardeş gibiyim herkesten ALLAH ım razı olsun... ben gayettttttttt mutluyum burda cnaı isteyen takılır canı istemeyen takılmaz... sen nasılsın yavrum iyimisin... inan sabahtan beridir bildirilerime bile bakamadım ya...

çok teşekkür ederim nilüfer. çok incesiniz. eşim görev nedeniyle şehir dışında ve 2 hafta sonra gelicek. bi de şuna üzülüyorum , eşim sürekli görev için uzağa gidiyo. böyle bişeyi yaşadığımız günün sabahı yine kalkıp göreve giderse ve birkaç gün gelmezse ara vermiş olucaz. acaba sıkıntı olur mu?

canım benim burda hep vaji konusamayızki anlayıslı olmalılar herkese aynı seyi söylüyoruz zaten bunu asmanın tek yolu kafada bitirmek neyse memnunuz hayatımızdan biz... bak gız bildirimlerine :) kardesiz biz hepimiz aşan ve aşmayan herkesle bazı kardesler sorun cıkarabilir normal...

canim bu sabah 08:24 gece yazdigin yazida, özelden yazilmasina karsiyim demissin. bak canim özelden yazarken 2.tarafda daha rahat oluyor. cünkü insan istedigi gibi herseyi buraya acikca yazamiyo bende bazen 1.rilerine özel mesas yazip 1.sey soruyorum. cünkü cekiniyorum buraya yazmaya, ve cevabinda bana özel gelmesini isterim, cünkü utanmak istemem, mesela bazi konularda ben cok cahilim. 1.de herseyi buraya yazip.da burayida herseyle isgal etmek istemem. 1.de yenen arkadaslar var 1.de daha egzersisin basinda olan arkadaslar var. herkesin pskoloji korkulari, yasadiklari, farkli. mesela sana söyle 1.örmek verim: sen simdi egzersisini bitirsen sira p.... e gelse ve birimizden bundan sonra ne yapicam diye yardim istesen. ben sana burdan acikdan yazmam, özel yazarim. cünkü aramizda daha egzersise baslamayan var, egzersis yapan var 1.de bizi yazdiklarimizi gizli gizli okuyan var. cünkü digerlerin icinde bulundugu durum farkli. onlarin akillarini karistirmak hic istemem. hersey sirayla.

yok sekerim olmaz bişey sıkıntı yapma ben 1,5sene sonra aştım sabret ve rahat olmaya bak acımıyor inan bana basınctan baska bişey yok ayrıca oldumu bi kere gerisi gelir kayganlastırıcı kullanıyormusun dokunabiliyormusun vajine yoksa hiçmi girmiyor anlatırsan net cvp verebilriim...

Merhabaa ArkadaşLarr.. Bi Kaç gündür gelemiyordum eşimle aramızdaki problemleri halletttikk Şimdii tedavi olmamı istiyor.. Ama doktorun bayan olmasını istiyor.. İstanbuLda Bana vajinismus tedaviisi için tavsiye edebileceğiniz Doktor var mı ? Sitedekii sizler ve doktor yardımıyla yenmek istiyorum bu sorunuu...

kayganlaştırıcı henüz denemedim. vajinam dokunabiliyorum. hatta dokunmak da çok hoşuma gidiyo. giriş hiç ama hiç olmadı. izin vermiyorum girmeyi denemesine. ah bi yensem korkumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…