Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bncede vajiyi yenmeden hamile kalmak ii değil evlilikte sorunlar çözüle çzöle ilerlenr. çünkü vaji ev içersnde huzursuzluğada yol açıyo eşler kadar anlayışlı olsda vajinismus günlük hayatımıza çok fazla yansıyo. sorunlu bir evliliğe bebk dünyaya getrmk zor olur

benim galiba işaret parmak bi boğum olduuu aaaaaaaayy bayılcam içim bi tuhaf oldu acayip hissettim tiksintide deil çok heycanlandım :KK3::KK9:

kıs hepimiz öleeeee olduk... bende manyah heyecan yapmıştım ağlıycaktım parmağım oldu diye hehehehe:KK37: hafif bi iç gıdıklanması gibi bişiiiiii:KK9:

bu arada vajıyı yenmeden cocuk ıstemek cok buyuk hata kızlar aman dıyeyım cunku alttan muayene falan cok buyuk sorun olur, bı de hamılelık kolay bı surec degıl vajı meselesını hamılelıktı dogumdu cocuktu derken en az 1-2 sene ertelersınız o zamanda ıyıce kemıklesır bu sorun. vakıt daha erkenken egzersızı yapıp 1-2 haftada kurtulmak varken bu ısten...ben bunları vajıyı yenmeden tup bebek denemıs ve omrunden omur gıtmıs bırı olarak yazıyorum

Aynen aynen aynen çok güzel ifade etmişsin. Ben bebiş nedeniyle tam 1.5 yıl erteledim bu vaji.yi. Ama hep aklımdaydı içim içimi yedi. Muayenelerde dayanılmaz acılar çektim, sakın vaji.yken bebek düşünmeyin.

kıs hepimiz öleeeee olduk... bende manyah heyecan yapmıştım ağlıycaktım parmağım oldu diye hehehehe:KK37: hafif bi iç gıdıklanması gibi bişiiiiii:KK9:

evet içim gıdıklandı çok heycanlandım acayipti fazla öteye gidemedim..ama önceden okadar bile dokunduramıyodum..acaba tamamen sokabilirmym içine..direk işaret parmaktan başladım ama..aaaayyy içim hala bi tuhaff..

bu arada vajıyı yenmeden cocuk ıstemek cok buyuk hata kızlar aman dıyeyım cunku alttan muayene falan cok buyuk sorun olur, bı de hamılelık kolay bı surec degıl vajı meselesını hamılelıktı dogumdu cocuktu derken en az 1-2 sene ertelersınız o zamanda ıyıce kemıklesır bu sorun. Vakıt daha erkenken egzersızı yapıp 1-2 haftada kurtulmak varken bu ısten...ben bunları vajıyı yenmeden tup bebek denemıs ve omrunden omur gıtmıs bırı olarak yazıyorum

canım nasıl yani ? Sen tüp bebekle çocuk mu yaptın durumun ne şimdi ? Anlatabilir misin ?

merhaba hanımlar.vajiyi bende bu topikte yendim geçen eylül ayı başında.2- 3 ay gibi egzersiz dönemim oldu çok şükür kurtuldum.dün akşam hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyiz.vajiyi yendiğimde 10 aylık evliydim o 10 ayım karamsar olarak geçmişti ama şimdi geldiğim nokta beni şaşırtmıyor değil.
umarım sizlerde egzersizlerinizi bir an önce tamamlarsınız.

ben vajiyi yenenlere ilk günlerini ya da aylarını sormak istiyorum..bir kere girdikten sonraki günler normal mi geçti??ben yendiğimi zannediyordum ama hala girdiğinde cok acıyor ve zevk almıyorum??nasıl olacak daha öncede yazdım alışma dönemi var dediler ama niye hala zevk alamıyorum 1 buçuk ay oldu offffffffffffffff
:KK43: :KK43: :KK43:

canım sana bi sorum olacak... sen vajili iken hamile kalmışsın midyenin de dediği gibi alttan muayene vajili iken zor olmalı ? sana alttan muayene falan yaptılar mı ? eğer yaptılar ise sorun yaşadın mı ? yani bu hamilelik dönemini vajili iken nasıl geçirdin ?

Son düzenleme:
ben vajiyi yenenlere ilk günlerini ya da aylarını sormak istiyorum..bir kere girdikten sonraki günler normal mi geçti??ben yendiğimi zannediyordum ama hala girdiğinde cok acıyor ve zevk almıyorum??nasıl olacak daha öncede yazdım alışma dönemi var dediler ama niye hala zevk alamıyorum 1 buçuk ay oldu offffffffffffffff

ek olarak bir de hep çişim geliyor..Allahım ne tuhaf durumlar..yardım et bize...

canım ben yeni yendim.... ben klitoral orgazmdan sonra ilişkiye giriyorum sanırım o yüzden zevk alamıyorum... diğer türlü hiç denemedim ama sanırım onda da zevk alamam çünkü zamanla alışmamız lazım bu duruma.... bir buçuk ay olmuş bir buçuk ay da ne kadar süre ile ilişkiye giriyorsunuz ?

merhaba hanımlar.vajiyi bende bu topikte yendim geçen eylül ayı başında.2- 3 ay gibi egzersiz dönemim oldu çok şükür kurtuldum.dün akşam hamile olduğumu öğrendim çok sevinçliyiz.vajiyi yendiğimde 10 aylık evliydim o 10 ayım karamsar olarak geçmişti ama şimdi geldiğim nokta beni şaşırtmıyor değil.
umarım sizlerde egzersizlerinizi bir an önce tamamlarsınız.[/QU :KK9: tebrikleeeer :KK9: :nazar:çok güzel haber:nazar: darısı bizim başımıza inşallaaaaahh:KK61: vajiyi yenen arkadaşlar bol bol dua edin bize çok içten bu mübarek aylarda makbule geçerrrrrrr :79:

canım sana bi sorum olacak... sen vajili iken hamile kalmışsın midyenin de dediği gibi alttan muayene vajili iken zor olmalı ? sana alttan muayene falan yaptılar mı ? eğer yaptılar ise sorun yaşadın mı ? yani bu hamilelik dönemini vajili iken nasıl geçirdin ?
Ne diyorsun canım, mahvoldum resmen, vajinam duvar gibi kendini açmaz iken dr ler normal doğum için iki güne bir ellerini sokup rahme kadar bakıyorlardı, aşırı acı çekiyordum bağırıyordum ve çok ta kırmızı geliyordu.

canım nasıl yani ? Sen tüp bebekle çocuk mu yaptın durumun ne şimdi ? Anlatabilir misin ?

cocuk yapamadık cunku negatıf sonucu aldık canım gecen yaz yaptırdık esımde sorun oldugu ıcın mecbur kaldım normal yollarla olmaz dedı drlar esımde ılıskıden umudunu kestı(3 yıl olmustu gecen yaz) bu yola basvurduk ama olmadı neler cektım anlatamam...Rabbıme sukurler olsun subatta 3,5 senelık evlıyken yendım bu ılletı egzersız yaparak ve yendıkten hemen sonrakı ay hamıle kaldım dusuk oldu malesef veee bı mucızel daha oldu dusukten hemen sonra yıne hamıle kaldım cok sukur bu hamılelıgım ıyı gıdıyor bakalım ınsallah saglıcakla dogar bebegım:nazar:yaaa ıste oyle cok buyuk salaklıklar yaptım basta 3 sene kendılıgınden olur dıye bekleyerek sonrada tup bebek(gercı vardır bı hayır..) derken keske bunlarla ugrasacagıma egzersızlerı yapıp kurtulsaymısım...sımdı erteleyenlere o kadar kızıyorum kı nolursunuz ertelemeyın vakıt gectıkce daha zorlasıyor care sızsınız...

canım ben yeni yendim.... ben klitoral orgazmdan sonra ilişkiye giriyorum sanırım o yüzden zevk alamıyorum... diğer türlü hiç denemedim ama sanırım onda da zevk alamam çünkü zamanla alışmamız lazım bu duruma.... bir buçuk ay olmuş bir buçuk ay da ne kadar süre ile ilişkiye giriyorsunuz ?

15 kez falandır en fazla hep deneme tabiki karşılıklı haz yok..pnsi sokmama kararı aldığımızda önsevişmeden aşırı zevk alıyorum aşırı kayganlık oluşuyor ama onu yaptığımızda canım acıyor..sadece egzersiz yapıyoruz..gelgit yapıyoruz haz yok..sendede mi aynı durum??

Ben 3 kez yaşadım ilkinde hiç acı hissetmedim ama diğer ikisinde girerken acıdı, sonra nefes alıp vererek kendimi rahatlatınca içimdeyken acı yok oldu, ve zevk te alıyorum ben maşaAllah ama orgazm olamıyorum ne yazık ki. Ben böyleyim ama çoğu kişi birkaç ayda acının gidip zevkin geldiğini söylüyor inş sen de yakında normale dönersin.

canım ılk zamanlar tabı bıraz tedırgınlık oluyor ama yendıgın ıcın sevıncınden gozune gorunmuyor eger duzenlı ılıskı yasanırsa daha cabuk alısıyorsun tabı onsevısme sart kesınlıkle ne kadar hazır olursan o kadar hıssetmıyorsun bısey. bu arada zevk konusu bıraz daha farklı bı durum herkes sonra olur falan dıyor bakalım bu arada cısın gelme hıssı ıyı bı sey bu da vajınal bosalma olacagını gostergesı ok ılıskıden once tuvalet ıhtıyacını karsıl bı sorun olmaz

Ben 3 kez yaşadım ilkinde hiç acı hissetmedim ama diğer ikisinde girerken acıdı, sonra nefes alıp vererek kendimi rahatlatınca içimdeyken acı yok oldu, ve zevk te alıyorum ben maşaAllah ama orgazm olamıyorum ne yazık ki. Ben böyleyim ama çoğu kişi birkaç ayda acının gidip zevkin geldiğini söylüyor inş sen de yakında normale dönersin.

nasıl zevk alıp orgazm olamıyorsun??

Ne diyorsun canım, mahvoldum resmen, vajinam duvar gibi kendini açmaz iken dr ler normal doğum için iki güne bir ellerini sokup rahme kadar bakıyorlardı, aşırı acı çekiyordum bağırıyordum ve çok ta kırmızı geliyordu.

ayy tahmin edebiliyorum çok zor bi durum.... ya hamile iken illa dr. ların alttan bakması yada oraya birşey sokması şart mı ya :KK43: ben vajiyi yenmiş biri olarak bundan korkuyorum

X