Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay çok sevindim adına bence başarmışsın gerisi gelir ne güzel işte..nekadarlık evlisin..

merhaba tatlım bende senle yaşıtım ve 8aylık evliyim...seni daha yeni evli sanmıştım yanlış anlamadım demi 1yıl mı oldu yoksa 1 aymı? offfff kafam karıştı... ne yazıkki bütün yeni gelinlerin başına gelişyo herkes çocuk çocuk diye tutturuyo... hiç sormuyorlarki sen düşünüyormusun yada kendini hazır hissediyormusun diye... bizde manyah değiliz herhalde bizde istiyoıruz çocuğu... neyse tatlım benim sana tekrar tavsiyem önce yen sonra çocuk düşün... en yakın örnek bulutlar bunun için... vajiliykende hamile kalınır tabi... ama hamilelik süresince alttan ultrasonla bakacaklar muayene edecekler... parmak bile dokunduramazken ozaman mecbur dokunacaklar senin için zor bir durum olur bunları düşün... bence önce vajiyi yen sonra çocuk düşün... ayrıca bence ne erken ne geç çocuk için... tam kıvamlarında... açıkçası bende aynı yaşta olduğum iin bende bi 5-6ay sonra felan istiyorum kısmet hayırlısı... ama önce benimde atlatmam lazım şu vajiyi...

merhaba tatlım bende senle yaşıtım ve 8aylık evliyim...seni daha yeni evli sanmıştım yanlış anlamadım demi 1yıl mı oldu yoksa 1 aymı? offfff kafam karıştı... ne yazıkki bütün yeni gelinlerin başına gelişyo herkes çocuk çocuk diye tutturuyo... hiç sormuyorlarki sen düşünüyormusun yada kendini hazır hissediyormusun diye... bizde manyah değiliz herhalde bizde istiyoıruz çocuğu... neyse tatlım benim sana tekrar tavsiyem önce yen sonra çocuk düşün... en yakın örnek bulutlar bunun için... vajiliykende hamile kalınır tabi... ama hamilelik süresince alttan ultrasonla bakacaklar muayene edecekler... parmak bile dokunduramazken ozaman mecbur dokunacaklar senin için zor bir durum olur bunları düşün... bence önce vajiyi yen sonra çocuk düşün... ayrıca bence ne erken ne geç çocuk için... tam kıvamlarında... açıkçası bende aynı yaşta olduğum iin bende bi 5-6ay sonra felan istiyorum kısmet hayırlısı... ama önce benimde atlatmam lazım şu vajiyi...

Kızlar yahu, daha yaşlarınız, genç, vajinismusu yenin, evliliklerinizin tadını ıakrın, çocuk doğduktan sonra zaten evlilikler farklı bir boyuta geçiyo, acele etmemek lazım kanımca:)

1 yıl oldu canım sen ne durumdasın vajide..

Kızlar yahu, daha yaşlarınız, genç, vajinismusu yenin, evliliklerinizin tadını ıakrın, çocuk doğduktan sonra zaten evlilikler farklı bir boyuta geçiyo, acele etmemek lazım kanımca:)

amannnnnnnnnnn sorma baskı baskı baskı... yav bende diyorum daha genciz bi anlayalım evli olduğumuzu... ki ne kadar 8ay geçmiş de olsa neyazıkki biz daha yeni evli gibi bile değiliz vaji yüzünden... demi ama biraz tadını çıkarmak lazım... ya bitaraftanda düşünüyorsun bebiş de olmazsa olmazlardan... e bi taraftanda tam çalışıp birikim yapacağımız zamanlar... birdaha elimize geçmeyecek zamanlar... ne yaşarsak bu yaşlarda yaşanıyor... aman hayırlısı be tatlım... bu arada parmak egz.ne alışman beni çok mutlu etti... keşke eşinde denese çok farrklı bi duygu emin ol...

cıtır ann olamk guzel bencede dusunsene ileride de kzıın yada oglunla durumunu.. bu dusunce bana sıcak geliyor acıkcası ama tabi ilk basta bana da daha 2 ay olmus evleneli ya erkenmi dedirtiyor yas 26.. ama dusunuyorum esim 30.. ben ona haksızlıkda etmek istemiyorum babası genc olsun onunda hakkı. of bu durum biraz duygusallastırıo işte..

1 yıl oldu canım sen ne durumdasın vajide..

tatlım ben 2 parmakta takıldım kaldım... aslında kendimi bşiraz dinlenme aşamasına aldım sayılır... canım ben ilk parmak denedim serçe hemen girdi.. acayip bi özgüven kazandım... hemen arkasından işaret denedim oda oldu... sonraki egz.de işaret serçe orta yüzük tek tek denedim girdi... rahattım artık... eşimle parmak denedik... ondada çok rahattım ama 2 parmak denediğimde takıldım... hala giriş kasımı çok kasıyorum... hazır değilim sanki... bi kez daha denedim yine hazır değilim.. ama çok üzerine düşmedim... benim hatam o oldu... bi 5dk denedim olmayınca bıraktım... bikaç gündürde dinlenmedeyim... ama ssana kesinlikle ve kesinlikle tavsiyemdir gülüm... parmak egzersizi dene... hiç dokunamayanlar bakamayanlar vardı... bir kez denediler sadece ve gerisi hemen geldi... bişey yokki
parmakta tatlım.. kendi parmağın zarar verecek değilsin kendi kendine demi ama... bence dene bi derim... ayrıntı istersen yazarım daha... ama boşuna kendini üzme heba etme lütfen... ucunda ölüm yok ya sadece parmağını dokunacaksın...

canım tebrik ederim bak görieceksin sende başaracaksın..... 200 kere egzersiz yapmak çok iyi ....
hangi doktora gidiyorsun sen ? daha önce de yazmıştım ama senden bir cevap gelmedi ?

başarırsın taze evlisin hemde..1 senelik evliyim egzersiz bile yapamadım...

başladın mı egzersizlere arkadaşların hepsi bu şekilde yendiyse bi bildikleri vardır tabiki ama ben yapamadım evlenmeden öncede ben takip ediyodum burayı zaten nasıl yapmak istiyosan yap canım hangisi kolayına gelirse iki türlü de dene kendin karar ver tatlım

slm arkadaşlarr :KK3: 20 günlük aradan sonra tekrar burdayımm yeni döndüm annemlerdenn biraz kafam dağıldıı iyi olduu yenen arkadaşlarr olmuşş tebrik ederim onlarııı bu akşamm ben pe...s denemek istiyorumm sizce denemelimiyimm arkdaşlarr kafamda rahat ya belki bir umutt olur diyorumm...:44:

Canım Dr. Saygın' a gidiyorum:)

tamam canım... bak o doktora giden bi arkadaşımız vardı.... o doktora giderken bende egzerisz yapıyordum.... o kadar umutsuz du ki p...s boyutu mumu alamıyodu ve sonunda başardı.... sende başaracaksın canım... önemli olan buna inanmak..... zaten p...s boyutu mumu aldıktan sonra p...s çok kolay olacak....

X