- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.641
tatlım ben 2 parmakta takıldım kaldım... aslında kendimi bşiraz dinlenme aşamasına aldım sayılır... canım ben ilk parmak denedim serçe hemen girdi.. acayip bi özgüven kazandım... hemen arkasından işaret denedim oda oldu... sonraki egz.de işaret serçe orta yüzük tek tek denedim girdi... rahattım artık... eşimle parmak denedik... ondada çok rahattım ama 2 parmak denediğimde takıldım... hala giriş kasımı çok kasıyorum... hazır değilim sanki... bi kez daha denedim yine hazır değilim.. ama çok üzerine düşmedim... benim hatam o oldu... bi 5dk denedim olmayınca bıraktım... bikaç gündürde dinlenmedeyim... ama ssana kesinlikle ve kesinlikle tavsiyemdir gülüm... parmak egzersizi dene... hiç dokunamayanlar bakamayanlar vardı... bir kez denediler sadece ve gerisi hemen geldi... bişey yokki
parmakta tatlım.. kendi parmağın zarar verecek değilsin kendi kendine demi ama... bence dene bi derim... ayrıntı istersen yazarım daha... ama boşuna kendini üzme heba etme lütfen... ucunda ölüm yok ya sadece parmağını dokunacaksın...
başlayıp pes etmek istemiyorum..ama bi dokunuyorm olmuyo bırakıyorum hemen...dinlenme aşamasında tek parmak egzersizini dvm ettir bence..