Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy canım ya çok sağol valla en azından birileri ilgileniyo dün yattı uyudu adam ya :KK43:

Ben dün gece bir kaşık suda boğabilirdim benimkini. Ben ikimiz için böyle bir dertle uğraşıyorum,2 saat debelenmişim egzersiz yapıcam diye, canım yanmış, bunu yaşattığı psikoloji de cabası tabi, dün bilgisayarında bir video gördüm kan beynime sıçradı resmen :)))

2. ılıskıde sorn yasayan arkadaslar sıze tavsıyem ılıskıden once son kullandıgınız aparatla 5-10 dk olsa egzersız yapın bunu gerı donus olarak gormeyın sakın sadece onda basardıgınızı gorup p..gecıs kolay olur bıde sızler ılkını yapmıs ınsanlarsınız korkulacak bı sey yok.
bı de egzersızde sorun yasayan arkadaslar sızler o gun zorlanıyorsanız bı oncekı asamayı bıraz yapıp yenısıne gecın zaten cem kecenın kıtabında yazıyor bı sonrakı asamaya gecmeden bı oncekını yapın dıyor. bu arada vajı yuzunden kavgalar yasanabılır erkekler bazen sınır bozucu olabılıyorlar ama naparsınız bu sızın moralınızı bozmasın vajıyı yenınce burnundan getırsınız:KK34::KK34:

ben hiç egzersiz yapmadımki midyecim yapabileceğimide sanmıyorum başka bi önerin var mı canım

ben hiç egzersiz yapmadımki midyecim yapabileceğimide sanmıyorum başka bi önerin var mı canım

tatlım bende yapmadım yapamadım zaten ben rahat bırakarak yendim bide acı olmadıgını sadece kastıgım için olduguna inandım ve yaptım sende rahatlamaya calıs bide ıkınmayı ihmal etme derim

Ben dün gece bir kaşık suda boğabilirdim benimkini. Ben ikimiz için böyle bir dertle uğraşıyorum,2 saat debelenmişim egzersiz yapıcam diye, canım yanmış, bunu yaşattığı psikoloji de cabası tabi, dün bilgisayarında bir video gördüm kan beynime sıçradı resmen :)))

bizim tartışma bu sebepten değildi güya ona sorsan asla bundan değil ama bence kesinlikle olmamasından kaynaklandı çünkü sudan bi sebepti büyüttü büyüttü söylendi sonrada yatıp uyudu ya inanabiliyo musun uyudu yani

tatlım bende yapmadım yapamadım zaten ben rahat bırakarak yendim bide acı olmadıgını sadece kastıgım için olduguna inandım ve yaptım sende rahatlamaya calıs bide ıkınmayı ihmal etme derim

benimkide öyle diyo canım ama acıyınca bi anda kasıyorum sonrada bırakamıyorum sanırım bi kez daha deniycektik dün araya tartışma girince yalan oldu şu an sinirimden ortadan ikiye yarılabilirimmmmmmm

ya hamişlik nası biidir acaba :)

gecen bize bi misafir geldi 3 yasında oğlu var valla yeni alısmıstım guzel bişi olabilecegi fikrine yine geri cekildim :)

anam o ne yaramazlık oyle buyuk konusmuyorum ama anne babasıda hiç dur demiyo ilk defa evimize geldiler cocuk mutfakta catal kasık bırakmadı balkona tasıdı :KK23: cocukalrla aram iyi allahtan sabırlıyımdırda cok etkilemedi beni ama gerildim tabi .. ya ben cokmu kotu bi anne olurum acaba katı kuralları olan :KK55:

sabır sabır sabuır tatlım... herşeyin bir zamanı vardır... ama hem sabredecek hemde azmedeceksin... birde çok özel olmazsa kaç yaşındasın... bu kadar çok çocuk istemen dikkatimi çektide... ve kesinlikle tavsiyem önce vajiyi yen sonra çocuk düşün tatlım... bak bulutlar senin için güzel bir örnek bence...

sabrediyorum aslında 1senem doldu 26 yaşındayım..çokmu erken çocuk için bilmem istiyorum çevredende çok baskı görüyorum belki onun etkisi büyüktür..yada vajinismus psikolojisi..zaman akıp gidiyo..

egzersiz yapmadanda yenebiliriz yanni öylemii

tatlım egzersizin amacı vücudu tanımak yani vajinin nasıl acılabildiğini görerek psikolojik olarak rahatlamak p..is denemesinde rahat olmak ben oranın aslında cok büyük ve geniş oldugunu hatta bebiş bile cıkabildiğini telkin ettim kendime burdaki arkadaslarda cok güven verdi rahatlamayı kendim basardım ıkındım yavas yavas yaklasıkyarım saatte ama acısız sadece hafif yanmayla birlikte basınc olusuyor o kadar inan sıktıgımıza degmiyor........

tatlım egzersizin amacı vücudu tanımak yani vajinin nasıl acılabildiğini görerek psikolojik olarak rahatlamak p..is denemesinde rahat olmak ben oranın aslında cok büyük ve geniş oldugunu hatta bebiş bile cıkabildiğini telkin ettim kendime burdaki arkadaslarda cok güven verdi rahatlamayı kendim basardım ıkındım yavas yavas yaklasıkyarım saatte ama acısız sadece hafif yanmayla birlikte basınc olusuyor o kadar inan sıktıgımıza degmiyor........

ay çok zor geliyo işte egzersiz içim bi tuhaf oluyo:KK37:direk p..s daha normal geliiyo öyle çalışmaya başlasam olurmu acaba :44:eek:lmazsa ugraşmıyım boşuna egzersize zorda olsa alıştırayım kendimi :KK59:yapabilirsem tabi..

herkes gitti galibaa:63:

valla canım şöyle söyliyim ben egzersiz fikrine adapte olamadım eşimle p...s denemesi yaparak başladık ilk zamanlar kaçıyodum zaten ben sonra baktım olacak gibi değil egzersizde yapamıyorum başka çarem olmayınca böyle olmasına karar verdim hiç girmediği zamanlar oldu dokununca kaçtığım zamanlar oldu ama bi şekilde toparladık bi 10 gün önce olmuştu benim sonra regl oldum tekrar denemem uzun sürdü bide dün oldu tam anlamıyla :) dünkü ikinci denemem yanmayla sonlandı bende devam edemedim tatlım durum bu

valla canım şöyle söyliyim ben egzersiz fikrine adapte olamadım eşimle p...s denemesi yaparak başladık ilk zamanlar kaçıyodum zaten ben sonra baktım olacak gibi değil egzersizde yapamıyorum başka çarem olmayınca böyle olmasına karar verdim hiç girmediği zamanlar oldu dokununca kaçtığım zamanlar oldu ama bi şekilde toparladık bi 10 gün önce olmuştu benim sonra regl oldum tekrar denemem uzun sürdü bide dün oldu tam anlamıyla :) dünkü ikinci denemem yanmayla sonlandı bende devam edemedim tatlım durum bu

ay çok sevindim adına bence başarmışsın gerisi gelir ne güzel işte..nekadarlık evlisin..

Kızlar, ben hayatta yapamam derdim, aam emin olun egzersizler cok nöemli. Bi kere yaptıktan sonra azimli olursanız devamı gelir. Hepimiz için egzersizler güllük gülistanlık değil, emin olun, bi oluyo bi olmuyo, ama önemli olan vazgecmemek.

X