- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.581
bi anda moralim bozuldu peşinden şiddetli bi tartışma yaşadım ve şu an moralim sıfır hiç bişey yapmak istemiyorum sen hangi aşamadasın canım
Canım benim durumum kardiyo grafiği gibi, inişli çıkışlı:) SAna şöyle anlatayım: ben ilk önce burdan okuduklarımı deneye başladım birka ay önce, ilk olarak kulak çöpüyle başladım sonra parmak egzersizine başlamaya çalıştım ama olmadı bir türlü. Baktım kend ikendime yenemiyorum doktora gitmeye başladım ve geçen hafta pazartesi günü ilk seansımı aldım. Seansta doktor beni 2 farklı boyda aparatla çalıştırdı ve inanılmaz rahattım. İlk seansta aparatın boyunu bu kadar kolay değiştirebilmemim iyi olduğunu söyleyince doktor epey mutlu oldum bir an önce bu dertten kurtulayım diye. Eve geldim ,aynı boyda aparatla egzersiz yapmaya alştım, küttttt, olmadı. Bende gittim yine klasik kulak öpü olayına başşladım ama bu defa üzerine 1 kat pamuk sardı, kalınlaştırdım, öyle denedim. Bu defa da girişte biraz canım acıdı ama sonra alıştım. onunla biraz çalıştıkran sonra tekrar aparatı denedim olmadı ben de bıraktım. Zaten regl omuştum. Reglim bitince tekrar denedim olmadı ama dün gece büyük bir azimle yeniden başladım. Bu defa ilk yaptığım kulak çöpünden sonra bir tane daha yaptım, bu dea da daha kalın olarak. Önce tek kat pamuklu kulak çöpünü, sonra da daha kalın yaptığım kulak çöpünü denedim, ve sonra da aparatı tekrar denedim ve bu defa oldu. Aparatı ilk alışımda biraz canı macıdı ama bunda doktorun egzersizler ırasında kullanmam için verdiği kremlerin de etkisi vardı tabii ki. Aparatla yaklaşık 200 kere falan egzersiz yaptım. Sonra parmak denedim ve oldu. Egzersizleri bu gece yine tekrarlıycam, başarılı olursam 2. seansıma gidicem inşallah:)