Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dur, dur dur yavaş, ne demek iyi değilim, olamıycam. Pes etmek yok hemen öyle, umutsuzluğa kapılmak hiç yok:)

Amaa Benn ÇAbaladıkçaa EşimLee aramm BozuLuyoo... Benn ikimizz için uğraşıyorumm o moral bozmaktan başka bişi yapmıyoo..
oLee İşteee.. Ara ara kapılıyorumm umutsuzluğaa burayı okuyunca gaza geliyorumm bole bole geçioo günler bakalım daha ne kadar gitceekk bolee

Eşiyle sıkıntı yaşamayan mı var sakın pes etme ewt moral bozmaktan ve kafana kakmaktan başka bir işe yaramazlar ama ona inat başaracaksın... Ben inanılmaz şeyler yaşadım hatırlayan arkadaşlar bilirler 9 ay oldu neredeyse başardım mı hayır başaramadım mücadeleye devam :))))))) gülümse ve yola devam et

kızzz ne güzel konusmussun canım benim :):80::80::80:

Sağolll Canımm... İnşş Hepp Beraberr BaşarCAzz... Bakk yinee Motivee Oluyorumm sankimm = ))) Kafayıı Yedimm Tırlatıorumm Yahuuu

Bikaç gün kendi haline bırak istersen, sen de bu arada egzersizlerini yaparsın. SEn kamaya başla, o nasılsa kovalar seni :)) Sıkma hiç canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…