- 17 Ekim 2008
- 216
- 0
- 37
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.301
Dur, dur dur yavaş, ne demek iyi değilim, olamıycam. Pes etmek yok hemen öyle, umutsuzluğa kapılmak hiç yok:)
A.SeLamm... Kendi adıma ii olmaya çalışıyorumm..Sen Nasılsnn Cnm ?Herkese selam nasılsınız ?
Amaa Benn ÇAbaladıkçaa EşimLee aramm BozuLuyoo... Benn ikimizz için uğraşıyorumm o moral bozmaktan başka bişi yapmıyoo..
oLee İşteee.. Ara ara kapılıyorumm umutsuzluğaa burayı okuyunca gaza geliyorumm bole bole geçioo günler bakalım daha ne kadar gitceekk bolee
A.SeLamm... Kendi adıma ii olmaya çalışıyorumm..Sen Nasılsnn Cnm ?
Herkese selam nasılsınız ?
aybice ciğim merak etme sen... yardım etmek isteyen kimse ayrılmaz bu sayfadan... sevcihanda gelicek tekrar.. o mecburi gidiyor... ama net bağlatır yakında inşaallah... tatlım hepimiz burayı ailemiz gibi görüyoruz... ben kısaca vaji kardeşliğimiz var diyorum... gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor tatlım ya... ne abla ne anne ne başkası... yaşamayan kimse anlamaz... ki anlatsak üstüne üstlük dalga bile geçerler... ben daha hiç kimseye anlatmadım anlatmayıda düşünmüyorum... burdaki arkadaşlar kardeşim gibi oldu... girmeden yapamıyorum siteyesende aynısın galiba... biri gidecek olsa üzülüyor insan tabi... ha bazılarıda yok değil.. buradan bütün yardımı alıyor ve yeniyorlar... sonra bazıları bi teşekkür bile etmeden gidiyormuşşşşş... yardım duygusu insanın kişiliğiyle alakalı bence... sen kafanı rahatlat biran önce lütfen ve egzersizlere başla canım... şimdiden ALLAH ım kolaylık versin...
Başka adresten açıp girdin dimi :) halen tatildemisin bana da gelsene :)))))))
Eşiyle sıkıntı yaşamayan mı var sakın pes etme ewt moral bozmaktan ve kafana kakmaktan başka bir işe yaramazlar ama ona inat başaracaksın... Ben inanılmaz şeyler yaşadım hatırlayan arkadaşlar bilirler 9 ay oldu neredeyse başardım mı hayır başaramadım mücadeleye devam :))))))) gülümse ve yola devam et
Amaa Benn ÇAbaladıkçaa EşimLee aramm BozuLuyoo... Benn ikimizz için uğraşıyorumm o moral bozmaktan başka bişi yapmıyoo..
oLee İşteee.. Ara ara kapılıyorumm umutsuzluğaa burayı okuyunca gaza geliyorumm bole bole geçioo günler bakalım daha ne kadar gitceekk bolee
seninde kandilin kutlu olsun canım..hepimize bol bol dua edecemm bu akşam:87:
aykurt mukix nerdesiniz yaaa sabahları hep burda olurdunuz nereye kayboldunuz çabuk gelin bakiyimmm
günaydın canım. bende bu akşam hepimiz için dua edicem inşallah.. sen naptın hiç dün bi gelişme oldumu
günaydın şekerim duydum sesini koştum geldim :) :80::80: