- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.281
okudunmu yaziyi
cnm ben 1.5 yıll yapamadımkasım 2009 da murat ulusoya gittim öle yendim.iki ay sonrada hamile kaldım sen yendin mi?
arkadaşalr bugün aranızda son günüm artık bu kadar sık giremiyeceğimişten çıkıyorum evdeyim yarından itibaren ama iyi bişey bu egzersizlere vaktim kalıcak bakalım neler olucak fırsat buldukça hep size yazıcammm sözzzhepinizi çok özlücem hep yardımcı oldunuz bana sizin sayenizde çok şey öğrendim şimdi biliyorumki vaji nedir nasıl yenilir allah hepinizden razı olsunnn
eski sayflarda geziyordum yeni gördüm..ya o başarmış neden ayrıldıkı sayfadan....heyy millet başaranlar gitmeyin sayfadan biz yeni geldik kim destekleyecek bizi bu yaban ellerde:95::95:
Hatırlamaz olurmuyum.Merak ediyordum bende.Zeinax kapsama alanı dışında :) o zamanlar dokunamıyordun bile dimi..?
tebriklerrr canımmm...darısıı başımızaaaa =))
iyiii değilimm..OLamıcaamm da.. Cİcimm Ayıymışşş pehh..Nerdenn bulaştımm BiLmemm kii : ((
ay ne güzel, sorucagim 1.ri daha cikti. 1.ara sana özelden sorularim olucak cevaplarsan sevinirm
vallaaa çok saol ya nedense biri sayfadan gideceğini bildirse hemen umutsuzlanıyorum bu konuda yanlız kalacağımı hissediyorum.ayy benim pssikolojimmi bozul du ne offfffffffffffffffff
kendine iyi bak bak dedigim gibi 1.sey olursa sorarsin
evet aynen aykurt ben bi hafta oldu üye olalı ve bu syfasız yapamıyorum artık.başaranları görünce bende başaracam diyoruumm..inşşşş Rabbimin izniyle başarazda...
Arkadaşlar, söylediğim gibi ben doktora gitmeye başladım ve doktorun bu derdi yenebilmek için bana ilk telkini bacaklarımı açabildiğimiz kadar açmam gerektiği oldu. Böyle olduğunda kaslar daha çok gevşermiş. Ben de size aynı şeyi tavsiye ediyorum, çünkü geröekten işe yarıyor. Bir de ben parmak egzersizi yapamıyorum mesela ama aparatla denedi doktor, onda hiç sorun olmadı, parmakta sıkıntı cekiyosanız siz de bence aparatla denemelisiniz. Ha en önemlisi, moralinizi hiç bozmayın nolur. Ben kendimi 2 gündür daha iyi hissediyorum :)