Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşalr bugün aranızda son günüm artık bu kadar sık giremiyeceğim:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:işten çıkıyorum evdeyim yarından itibaren ama iyi bişey bu egzersizlere vaktim kalıcak bakalım neler olucak fırsat buldukça hep size yazıcammm sözzzhepinizi çok özlücem hep yardımcı oldunuz bana sizin sayenizde çok şey öğrendim şimdi biliyorumki vaji nedir nasıl yenilir allah hepinizden razı olsunnn:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

arkadaşalr bugün aranızda son günüm artık bu kadar sık giremiyeceğim:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:işten çıkıyorum evdeyim yarından itibaren ama iyi bişey bu egzersizlere vaktim kalıcak bakalım neler olucak fırsat buldukça hep size yazıcammm sözzzhepinizi çok özlücem hep yardımcı oldunuz bana sizin sayenizde çok şey öğrendim şimdi biliyorumki vaji nedir nasıl yenilir allah hepinizden razı olsunnn:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:

kendine iyi bak bak dedigim gibi 1.sey olursa sorarsin

vallaaa çok saol ya nedense biri sayfadan gideceğini bildirse hemen umutsuzlanıyorum bu konuda yanlız kalacağımı hissediyorum.ayy benim pssikolojimmi bozul du ne offfffffffffffffffff

aybice ciğim merak etme sen... yardım etmek isteyen kimse ayrılmaz bu sayfadan... sevcihanda gelicek tekrar.. o mecburi gidiyor... ama net bağlatır yakında inşaallah... tatlım hepimiz burayı ailemiz gibi görüyoruz... ben kısaca vaji kardeşliğimiz var diyorum... gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor tatlım ya... ne abla ne anne ne başkası... yaşamayan kimse anlamaz... ki anlatsak üstüne üstlük dalga bile geçerler... ben daha hiç kimseye anlatmadım anlatmayıda düşünmüyorum... burdaki arkadaşlar kardeşim gibi oldu... girmeden yapamıyorum siteye:KK9: sende aynısın galiba... biri gidecek olsa üzülüyor insan tabi... ha bazılarıda yok değil.. buradan bütün yardımı alıyor ve yeniyorlar... sonra bazıları bi teşekkür bile etmeden gidiyormuşşşşş... yardım duygusu insanın kişiliğiyle alakalı bence... sen kafanı rahatlat biran önce lütfen ve egzersizlere başla canım... şimdiden ALLAH ım kolaylık versin...

Arkadaşlar, söylediğim gibi ben doktora gitmeye başladım ve doktorun bu derdi yenebilmek için bana ilk telkini bacaklarımı açabildiğimiz kadar açmam gerektiği oldu. Böyle olduğunda kaslar daha çok gevşermiş. Ben de size aynı şeyi tavsiye ediyorum, çünkü geröekten işe yarıyor. Bir de ben parmak egzersizi yapamıyorum mesela ama aparatla denedi doktor, onda hiç sorun olmadı, parmakta sıkıntı cekiyosanız siz de bence aparatla denemelisiniz. Ha en önemlisi, moralinizi hiç bozmayın nolur. Ben kendimi 2 gündür daha iyi hissediyorum :)

evet aynen aykurt ben bi hafta oldu üye olalı ve bu syfasız yapamıyorum artık.başaranları görünce bende başaracam diyoruumm..inşşşş Rabbimin izniyle başarazda...

kızlar biz burdayız hep.... yardım etmek için burdayız..... eşim bana artık "hayır kurumu" demeye başladı :)
elimden geldiğince yardım etmek istiyorum.... zamanında bu iş o kadar psikolojimi bozmuştu ki yendiğim zaman kendimi bu iş için adıycam demiştim :)

evet aynen aykurt ben bi hafta oldu üye olalı ve bu syfasız yapamıyorum artık.başaranları görünce bende başaracam diyoruumm..inşşşş Rabbimin izniyle başarazda...

başarıcaksın tabi ki canım.... senin benden diğerlerinden neyin eksik... bütün tesisat sende de mevcut canım :) farklı birşey yok hiç birimizde o yüzden yılma sakın pes etmek yok..... azmet ev işiymiş başka dertlermiş hepsini çöpe at sadece bu işe yoğunlaş.....

Arkadaşlar, söylediğim gibi ben doktora gitmeye başladım ve doktorun bu derdi yenebilmek için bana ilk telkini bacaklarımı açabildiğimiz kadar açmam gerektiği oldu. Böyle olduğunda kaslar daha çok gevşermiş. Ben de size aynı şeyi tavsiye ediyorum, çünkü geröekten işe yarıyor. Bir de ben parmak egzersizi yapamıyorum mesela ama aparatla denedi doktor, onda hiç sorun olmadı, parmakta sıkıntı cekiyosanız siz de bence aparatla denemelisiniz. Ha en önemlisi, moralinizi hiç bozmayın nolur. Ben kendimi 2 gündür daha iyi hissediyorum :)

hangi doktora gidiyorsun canım

X