Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın hatunlar,

dün akşam kuzenimden bi dua aldım askerde komutanı vermiş...tüm dileklerin gerçekleşmesi için bir dua imiş birazdan yazacağım buraya...bu duayı abdest alıp namaz kılıp okursanız gökten 3 melek gelip duanızı hemen Allah-u Tealaya ulaştırıyormuş....bir sürü kişinin duası kabul olmuş...dualar içinde en makbul olanı kulun kula ettiği dua imiş o yüzden mutlaka birbirimize dua edeilim arakadaşlar.....

-inşallah bu mubarek gecenin hatrına herkesin duaları kabul olur..

günaydın hanımlar
öncelikle kandiliniz mübarek olsun dün eğzersize başladm sizlere çok tşk ederim. Kendime güvenm geldi parmağı içime alınca anladım ki içerisinde zaten zor olmuyo geniş bir yer. İnş bu gidişle yenebilirim. Tekrardan tşk ediyorum hepinize bugünde dua edicem inş herkes kurtulur bu durumdan

Eüzübillahimineşeytannirracim Bismillahirrahmanirrahim

Esselatu vesselamu aleyke ya ResulAllah

Esselatu vesselamu aleyke ya HabibAllah

Esselatu vesselamu aleyke ya Hetemel Enbiya-i Murselin

Ya erhamerrahimin

Ya erhamerrahimin

Ya erhamerrahimin

Sen kabul et dularımızı ya rabbi....

amin Rbbim bu mübarek günün hatırına herkese işinde kolaylık ve bu hastalıkta ve diğer hastalıkta da acil şifalar nasip etsin inşaallah

bu arada günaydın hanımlarrrrrrrrrrr... Hayırlı cumalar olsun ve hepimizin Mübaret Beraat Kandilimiz Kutlu Olsun.

hoşgeldin canım.. geç kalmayın bi dahaa özlüyorum valla. sende bi gelişme varmı sen naptın hiç. eğer benden sual edecek olursan bende hiç gelişme yok gerileme var.

ben dün acısız ilkkez birleşeme yasadım onun mutlulugu var üstümde hayırdır kuzum sen neden geriledin bakim egzersiz yapmıyormusun?

ben dün acısız ilkkez birleşeme yasadım onun mutlulugu var üstümde hayırdır kuzum sen neden geriledin bakim egzersiz yapmıyormusun?
bizim sorunlar bitmedi aksine artarak devam ediyor bakalım Allah sonumuzu hayır etsin bu mübarek günün hatırına. senin adına ççokk sevindim acısız olması çok büyük bi gelişme. bu kacıncı denemenizdi yani kaçıncısında artık acsızı oldu peki sen bişiler hissettinmi

kızlar yaa ben şimdi bazılarnızıı arkadaş olraak ekledimya onu nası kullanıyoruz yani noluyo arkadaş olunca ayy sacma bi cümle kurdum ama idare edin yaa kafam bozuk zaten.:44:

canım ben 07.06.2011de ilkini gerceklestirdim hep girişte sıkıntı yasıyordum oda hep acıcakmı acaba korkusundan aslında acıdıgı yok dün girişte sanırım sıkmadım kendimi cok acımadı gelip gitmelerde kasıklarımda baskı hissediyordum oda olmadı zevk aldım almasına ama kociş dayanamıyorki heheheh kadife gibiymiş utandım kızzzzz.... hehehe!!!! yenin artık sunu inanın cektiğiniz acılara degiyor...

ben buralarda yeniyim bende bilmiyorum.bilenlerden açıklama bekliyoruz. özel mesaj bile yazamıyorum daha dahaaa 100 mesaj olacakta

kızlar yaa ben şimdi bazılarnızıı arkadaş olraak ekledimya onu nası kullanıyoruz yani noluyo arkadaş olunca ayy sacma bi cümle kurdum ama idare edin yaa kafam bozuk zaten.:44:

bende tam bilmiyorum amaaaaaannnnnn laf olsun arkadaş dolsun hehehhe canım bazı özellikler var aynı facedeki gibi istediğin şeyleri sadece arkadaşların felan göreebiliyor... istediklerini bütün üyeler... istediklerini herkes... gözüme takılmıştı bi ara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…