- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.321
aykurt mukix nerdesiniz yaaa sabahları hep burda olurdunuz nereye kayboldunuz çabuk gelin bakiyimmm
geldim geldim çatlamayınkıs benim bura daha uzak sanırım anca duyabildimde geldim
Eüzübillahimineşeytannirracim Bismillahirrahmanirrahim
Esselatu vesselamu aleyke ya ResulAllah
Esselatu vesselamu aleyke ya HabibAllah
Esselatu vesselamu aleyke ya Hetemel Enbiya-i Murselin
Ya erhamerrahimin
Ya erhamerrahimin
Ya erhamerrahimin
Sen kabul et dularımızı ya rabbi....
sendemi dün ilk defa başladın
hoşgeldin canım.. geç kalmayın bi dahaa özlüyorum valla. sende bi gelişme varmı sen naptın hiç. eğer benden sual edecek olursan bende hiç gelişme yok gerileme var.
bizim sorunlar bitmedi aksine artarak devam ediyor bakalım Allah sonumuzu hayır etsin bu mübarek günün hatırına. senin adına ççokk sevindim acısız olması çok büyük bi gelişme. bu kacıncı denemenizdi yani kaçıncısında artık acsızı oldu peki sen bişiler hissettinmiben dün acısız ilkkez birleşeme yasadım onun mutlulugu var üstümde hayırdır kuzum sen neden geriledin bakim egzersiz yapmıyormusun?
ben dün acısız ilkkez birleşeme yasadım onun mutlulugu var üstümde hayırdır kuzum sen neden geriledin bakim egzersiz yapmıyormusun?
serçe parmağğını dene sende benm gibi sevindirik olucaksın ben inanamadım içine parmağın girdiğinde iyice alıyo içi zaten boşluk bugün dene benceevet ama ben daha inceleme aşamasındayım
bizim sorunlar bitmedi aksine artarak devam ediyor bakalım Allah sonumuzu hayır etsin bu mübarek günün hatırına. senin adına ççokk sevindim acısız olması çok büyük bi gelişme. bu kacıncı denemenizdi yani kaçıncısında artık acsızı oldu peki sen bişiler hissettinmi
kızlar yaa ben şimdi bazılarnızıı arkadaş olraak ekledimya onu nası kullanıyoruz yani noluyo arkadaş olunca ayy sacma bi cümle kurdum ama idare edin yaa kafam bozuk zaten.:44: