Egzersiz yapan/yapmayı düşünen arkadaşlar için anlatıyorum özellikle
dün akşam eşimle denedik egzersizleri
... bi duş aldım rahatladım önce.. sonra oturduk tarif ettim... serçe parmak denemeye çalıştı çok acıdı...bana kendim denemem daha mantıklı olacağını söyledi önce ben denedim gayet rahat oldu
sonra tekrar eşim denedi serçeyi ve rahatça oldu... işaret orta... hatta baya gırgır şamata oldu ya gülmekten heba oldum... baş parmakta denedi..... ama denemesi hem benim alışmam için hemde onun öğrenmesi için iyi oldu açıkçası... bide eşime dedimki parmağı içime alınca hareket ettirsene orada dedim... o hareket ettirdi ama ben bişey hissetmedim... sonra baya takıldık konuya... nerede acıyor onu keşfettik... sadece girişte acı var... içinde halayda çekse haberim yok... eşim içinde bi oyana bi bu yana gidiyo bişey hissetmiyom... şimdi hissediyonmu diyo yoooooo diyom... baya bi keşfetti içeriyi ha sonra dediki sadece girişteki kas var onu da geçince vaji içine çekiyo resmen dedi... ve gittikçe açılıyo genişliyo dedi.. ben p
..le bunu hissedemezdim iyiki denemişiz parmağı dedi... ay çok mutlu oldum
sonra 2 parmak deneyelim dedik ben denemeye çalıştım olmadı
eşim denemeye çalıştı baya gerildim... bi kas varya girişte acayip sıkıştırıyo parmaklarımı o çok kasıyo... eşim denedi ondada olmadı...ama diyorki sen ıkınınca giriyor aslında diyor
ama sizladı baya ve ben yoruldum artık
eşim sağolsun yeter artık fazla yorma kendini bugünlük yeter bence dedi
çok yorulup yıpranma dedi
ama bi hoşuma gittiki hem ilerleme kaydetmemiz
hem eşimin va
..yı tanıması
en azından şimdi nerde kasılma olduğunu biliyor