- 13 Mart 2008
- 1.563
- 6
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.041
Merhaba kızlar.....
ben zeinax.... siteden üyeliğim silindiği için yeni bir adres açmak zorunda kaldım :)))
üye olana kadar annem ağladı valla :)))) yeni onaylandı....
kızlar ben 4 temmuz gecesi saat 3 te yendim.................... başardımmmmmmmm.......... bu iletten kurtuldummmmmmmmmmmmmmmm.........
bana yardımcı olan VENÜSTEN. ESRA_OGT, JASMİN. ECRİNECRİN, RANASENA, EYLUL, BALBOCUU, ÖZLEM 16450, ÖZÜM34 ve hatırlayamadığım tek kelimelikte olsda bana cevap veren bana yardım eden herkese ana herkeseeeeeeeeeee sonsuz teşekkür ederim............
ben bu site ile beraber doktora da gidiyordum.... ikisinin de faydasını gördüm..(fakat doktorun verdiklerinden çok bu sitedekileri uguladığımı söyleyebilirim)...bu sitede sormadığım soru kalmadı :)) benim kadar cesaretsiz bir insan olmadığını düşünürken burada benim gibilerin bu hastalığı yendiğini görünce cesaretlendim.... egzersizlerimi yaptım.... egzersizler bittikten sonra p...s denedim defalarca, olmadığı zamanlar başaramadığım zamanlar çok oldu ama yılmadım... çok zor günler yaşadımi eşim uyurken onu izleyerek sürekli ağlıyordum... ama yılmadım ve sürekli denemeler yaptım...... ve o müthiş gün 4 temmuz gecesi p...s i içime aldım..... hemde 4 kez 5 kez yaptım..... girerken hisettim.... eşimde tamamını aldığımı söyledi.... bi 5 dakika kadar çıkarmadım ve beklettim.... ertesi günü yeniden doğmuş gibi uyandım...... Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın bu hastallığı.......... 4 temmuzdan beri 3 kere yaptık iki kez eşim içime boşaldı umarım hamileyimdir.......................
bundan sonra bu sitede sürekli takipteyim.... herkese yardım için burdayım..............
canımmmm çok sevindimm yaaa tebrik ederimmmm
halayına yetişemedimm ama olsunn
rabbim mutluluğunu daim etsin canım.. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallaah ..