Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben geldim eger sorulariniz varsa cevaplandirabilirim. burcum biraz cesaret ne olur, bu kadar,karamsar olma. bu kendilinden gecmez biliyorsun deyilmi, diger kadinlarin yerinde olmak istemiyormusun, onlarin esleriyle yaptigini sende esinle yapmak istemezmisin, hem kendini hemde esini mutlu etmek istemezmisin, hayatinin 1.düzene girmesini istemezmisin. anne olmak istemezmisin,en önemlisi ömrünün sonuna kadar böylemi kalmak istiyorsun, ben böyle kalmak istiyorum, diyorsan kimse 1.sey yapamaz sana. 1.yerlerden baslaman gerek,

ben geldim eger sorulariniz varsa cevaplandirabilirim. burcum biraz cesaret ne olur, bu kadar,karamsar olma. bu kendilinden gecmez biliyorsun deyilmi, diger kadinlarin yerinde olmak istemiyormusun, onlarin esleriyle yaptigini sende esinle yapmak istemezmisin, hem kendini hemde esini mutlu etmek istemezmisin, hayatinin 1.düzene girmesini istemezmisin. anne olmak istemezmisin,en önemlisi ömrünün sonuna kadar böylemi kalmak istiyorsun, ben böyle kalmak istiyorum, diyorsan kimse 1.sey yapamaz sana. 1.yerlerden baslaman gerek,

bu cevabı bende aldım :) ve egzersize baslıcam ama sorum su : nasıl egzersiz yapmalıyım? egzersiz nedir? detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim

slm kızlar sorularınız varsa cvp landırabilirim .???? dr. süleyman eserdağla 4 günde aştım o kdr çok vajinismus hastası var ki, eşimle ben çok şaşırdık doktora gitmeseydim şuan hala aynı sıkıntılarla boğuşucaktım ücret olrakta 3.500,ilaçlarla 3700 tuttu benim eşim ankaralı olduğu için kayınvalıdemlerde kaldık ama şehir dışından gelenler anlaşmalı otelleri var orda kalıyorlarmış gitmek isteyen arkadaşlar bunu da hesap etsin .

önce kendinize 1.inanin basaricam bende rabbimin izniyle yapabilirim diyin. önce 1.ayna karsisinda vajinayi inceleyin, heryerine bakin aynadan. eger korkuyorsaniz,her bölgeye 1.dokunun bakin 1.sey oluyormu, önce azim her isin basi: 1.öylesiye parmaginizi milim milim koyun bekleyin. bakin ne hissediyorsunuz, simdi herkesin bilmesi gereken 1sey var. vajinanin kendi salgiladigi 1.salgi vardir, yani vajina bazen kendilinden islak olur. ama bu durum kisiden kisiye degisir. eger vajinaniz kuruysa ve ihtiyaciniz varsa jel kullanin. 1.de herkesin degisik yapisi var:kimisi ben parmak hic yapamam yada yaptim bana tufaf geldi,diyebilir, bu arkadaslar,mum yapmayi tercih ediyor. kimisi, ben ciplak parmakla yapamam diyor, bu arkadaslar eldiven kullaniyor. bu konuda benim sahsi görüsüm, ciplak parmakla yapilmasi ve egzersisler arasinda her zaman yapamassanizda arda mutlaka parmak gezersisi yapin. cünkü p.... e en yakin sey parmak, his olarak,ayni deriden candan canli. anlatabiliyormuyum. ben kendim daha önce hic mum yapmadim, mumla ilgili sorularinizi sevcihan,ecrinecrin nazli85 arkadaslara sorabilirsiniz. 1.de gecmisi okumayan arkadaslara gecmisi okumalarini öneriyorum cünkü gecmiste egzersislerle ilgili cok sey bulabilirsiniz. hemde fikir teknikler hakkinda bilgi sahibi olrsunuz.

slm kızlar sorularınız varsa cvp landırabilirim .???? dr. süleyman eserdağla 4 günde aştım o kdr çok vajinismus hastası var ki, eşimle ben çok şaşırdık doktora gitmeseydim şuan hala aynı sıkıntılarla boğuşucaktım ücret olrakta 3.500,ilaçlarla 3700 tuttu benim eşim ankaralı olduğu için kayınvalıdemlerde kaldık ama şehir dışından gelenler anlaşmalı otelleri var orda kalıyorlarmış gitmek isteyen arkadaşlar bunu da hesap etsin .

basardinmi, hangi pozisyonda yendin ee.yeni gelin duygu ve düsüncelerini alalim.

bu cevabı bende aldım :) ve egzersize baslıcam ama sorum su : nasıl egzersiz yapmalıyım? egzersiz nedir? detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim

bende yazimi okumadan gittin diye üzülmüstüm, ben yazarken biraz yavas yazarimda, istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin burda. 1.ri cevap yazmasada 1.ri mutlaka cevap yazar mutlaka,

zeynepyaso arkadasimizin doktola cözmesi sizi, hayal kirikligina aklinizi karistirmasin. sakin hevesiniz kirilmasin, öyle arada doktorla tedavi olan arkadaslar oluyor. ama egzersisle sizde bu isin üstesinden gelebilirsiniz, 1.gecmisi okusaniz görüceksiniz ne kadar kisi kendi yenmis.

selam arkadaşlar. beni tembel tenekeler kısmına yazınn.. ben uzun zamandır egzersiz yapmıyorumm:KK25:

venüs yok ama biz variz burda.:KK36: böyle yapma ama, bu kadar karamsar, eringec olma egzersiz yapmadan nasil yenmeyi düsünüyon. 1.düsün gecmisden simdiye kadar yasadiklarini, eger vajinismusdan kurtulmak istiyorsan, giriceksin bu egzersis yoluna. azim biraz cesaret herkes yapiyorsa sende yapabilirsin.yapmaman icin hic 1bahanen olamaz, varmi gecerli 1nedenin niye yapmak istemiyorsun.

Son düzenleme:
tamam canım ben gecmişteyim soyle detaylı okuyom gecmisi yarın da egzersize baslıcam. aslıdna kendime hedef koymak sakıncalımı bilmiyorum ama agustosun ikinci haftasına kadar kısaca ramazana kadar yenim istiyom tobe ramazanda izne cıkıcam barı o tatilimiz balayı gibi balayı olsun :KK70:

tamam canım ben gecmişteyim soyle detaylı okuyom gecmisi yarın da egzersize baslıcam. aslıdna kendime hedef koymak sakıncalımı bilmiyorum ama agustosun ikinci haftasına kadar kısaca ramazana kadar yenim istiyom tobe ramazanda izne cıkıcam barı o tatilimiz balayı gibi balayı olsun :KK70:

tamam canim kendine iyi bak korkma egzersisden. önce orani 1tani kesfet,sonra egzersislerini ilerletirsin.önemli olan baslamak her istede öyle deyilmi, baslasan gerisi gelir o.egzersisi 1alissan, sonra sen isticeksin devam etmeyi,hirs yapicaksin varsa korkularin, zamanla azalacak. paramak vajinaya koyma egzersisini aynanin karsisinda yap. isin yoksa yalnizsan hemen basla :KK1:

Son düzenleme:
bu egzersis süresince önemli olan baska 1.seyse. kendini telkin etme kendinizle güzel güzel konusun. ben kendime güveniyorum,ben bunu istiyorum yapabilirim benim diger bayanlardan neyim eksik.

haklısın canım. çok doğru söylüyosun. ama değişik bi psikoloji içine girdim. sıkıldım..bunaldım.

venüs yok ama biz variz burda.:KK36: böyle yapma ama, bu kadar karamsar, eringec olma egzersiz yapmadan nasil yenmeyi düsünüyon. 1.düsün gecmisden simdiye kadar yasadiklarini, eger vajinismusdan kurtulmak istiyorsan, giriceksin bu egzersis yoluna. azim biraz cesaret herkes yapiyorsa sende yapabilirsin.yapmaman icin hic 1bahanen olamaz, varmi gecerli 1nedenin niye yapmak istemiyorsun.

yok canım geçerli bir bahanemm. :KK43:

X