- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #59.721
saol canim sükür iyim. sen naslsin hersey yolundami
çok şükür iyiyim tatlım... ekmek parası kazanmaya çaılışıyorum ALLAH ımın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim sükür iyim. sen naslsin hersey yolundami
kizlar ben carsiya gidicem, varsa 1.sorunuz cevaplandiralim. hanimlar hadi sizde egzersis basina gecin. böyle oturmakla olmaz, belki suan müsait deyilsiniz ama lütfen ilk firsattta egzersize baslamayanlar baslasin, egzersis yapanlar yollarina devam etsinler. hadi biraz cesaret, hirs, baskalari yapiyorsa bende yaparim, benim onlardan neyim eksik, diyip durun hep bu cümleleri tekrarlayin.
seni kutlamismiydim hatirlayamiyorum, insan o.kadar kisiyi kutluyorki. ben 1.de balik hafizaliyim. neyse 1.daha kutluyorum seni eee nasil gidiyor bakalim, hersey yolundami, varmi 1.sorun[/QUOTEkutlamışsındır sanırım canım teşekkürler
yolunda hamdolsun sende iyisindir inş.
tatlım yapılır bence neden yapılmasın... ya mumu alcamn diye bişey yok bence... senin o 3 parmağın kalınlığı ne kadar sence tatlım? bazısı hiç mum denemiyo... bazısı sadece parmakta rahat ediyo hem 2 parmaktan sonra pen... deneyenler de çok bildiğim kadarıyla... ama bende pekiştire pekiştire gitmek istiyorum... bugün eş parmağı düşünü,yorum bakalım :26:
egzersiz degil de su es parmagını ve p.s denemesini yapıcam.. cunku bi kısım giriş oldu devamıda gelir inanıyorum..
dua edin insallah olur hepimizin..
Çıkmak zorundayım kızlar ama yenen herkese sormak istiyorum. Ben 3 parmak alabiliyorum biraz önce de eşimin iki parmağını alabildim, p....s ten ince bir aparat ta alabiliyorum, sizce p....s denemesi yapmalı mıyım? yaslandım arkadaşım çok sağ ol, sana göre denemesem iyi olacak, diğer yenenlerin fikirlerini de almak istiyorum.
Ayyy p...s denemesini düşünemiyorum bundan taaa 1.5 sene önce denemiştik en son, araya hamilelik doğum lohusalık girdi, nasıl denerim ayy fena oldum ilk zamanlar yaşadığım zorluklar geldi aklıma. Bu arada penis boyutunda mumu hala alamıyorum ve eş parmağına da başlayamadık. Onları aşmadan p...s denemesi yapılır mı?
ayyyyyyy çok ama çok sevindim tatlım ya... sen sonuçta biraz alıştın...e bide eş parmağını denedin ne güzel bak ... Rabbim yar ve yardımcın olsun gülüm... bence biraz daha alış derim eş parmağına... sonra arkadaşlar p... başı öneriyordu sadece başını girdirmeye çalış alışsın... hem o an hazırsan zaten alırsın... hazır değilsende zaten denemeyecektim dersin tatlım...İnanamıyorum aykurt eşimle demin parmak denedik ilk önce tek parmağı denedik oldu daha sonra da iki parmağı sonuna kadar girebildi. Aslında denesek iyi olur p...s galiba ama çok korkuyorum.
seni kutlamismiydim hatirlayamiyorum, insan o.kadar kisiyi kutluyorki. ben 1.de balik hafizaliyim. neyse 1.daha kutluyorum seni eee nasil gidiyor bakalim, hersey yolundami, varmi 1.sorun[/QUOTEkutlamışsındır sanırım canım teşekkürler
yolunda hamdolsun sende iyisindir inş.
rabbim her zaman iyi etsin insallah.böyle senin gibi arkadaslarin hersey yolunda yazdiklari zaman 1.seviniyorum.ki anlatamam.:87: saol canim bende iyim. insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. kendine iyi bak görüsürüz, bak unutma ister vaji, ister basarmis ol, ister hamile: burda her zaman takildigin 1.sey olursa sorabilirsin arkadaslara. banada sorabilirsin.
sağol canım allh razı olsun sende kendine iyi bak allaha emanet olrabbim her zaman iyi etsin insallah.böyle senin gibi arkadaslarin hersey yolunda yazdiklari zaman 1.seviniyorum.ki anlatamam.:87: saol canim bende iyim. insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. kendine iyi bak görüsürüz, bak unutma ister vaji, ister basarmis ol, ister hamile: burda her zaman takildigin 1.sey olursa sorabilirsin arkadaslara. banada sorabilirsin.
kizlar insallah bulutlarin, hevesini kirmamisimdir, ben onun bu kadar ilerledigini bilmiyordum, yoksa farkli seyler yazardim ona simdi ciktida. ay insallah bana bakip denemekden vazgecmez.
ben cikiyorum canim sonra yine görüsürüz
bugün moralim çokkk bozuksınavım çok kötü geçti???iğrenç ötesiydi...eşimle dün gece tartıştık izin yüzünden annemlere gitcekmişiz ama o 2 gün kalıp döncekmiş ben istersem 2-3 gün daha kalırmışım.beraber gideriz 1 hafta kalırız diye beni oyaladı göndermedi şimdi kıvırıyor.birde bikini bölgemde çıban çıkmış o kadar şişki içi iltehap dolu ama çıkmıyor bi türlü offf ya hepsi üst üste geliyor bacağıma sürekli kramp giriyor daha 4 aylıkken topallamaya başladım.5 ayı nasıl bitircem Allahım yardım eylesin...
geçmiş olsun canım allah şifa wersin geçer inşallah 5 ayında geçer merak etme üzülüp bebeğinide üzme zor canım bu işler galiba midem o kadar kötüki 3 gündür sürekli bulanıyor oturduğum yerde dönüyorda dönüyor sürekli ya
sağol canımcım aminnn...Rabbim sanada şifa versin bulantıda kötü...benim ilk aylar hiç bi sıkıntım olmadı ama artık kramptan uyuyamaz hale geldim yatsam yatamıyom hareket etsem olmuyo bacağımı nere koycamı sapıtıyom...senin ne kadarlık oldu???