Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allah iyiliğini versin o kadar güzel açıklamışsınki:)bide onu deneyelim bakalım

Madem öyle, işte böyle :jeyyar:

Bugün ilk yazdıklarını okuyunca daha kötü durumdasın sanmıştım ama az kalmış senin. Üç parmakta rahatsan birkaç mum egzersizinden sonra çok süper olmasa da sevinçten ağlatacak bir deneme yaşarsınız diye umuyorum.

Söylemedi deme, benim tarif ettiğim mum her ne kadar kağıt havluya sarılı falan da olsa yine de fazla katı geliyor başta. Ama gerekirse uzun süre üç parmak yap sonra muma geç, ama muma geç. İlkinde dayan, ikincide daha iyi oluyor. Ve bunu yaparken asla jelsiz yapma.

Benim giyinip çıkmam lazım bir ara. Aklına takılan bir şey olursa önceki mesajlarıma bakabilirsin, daha çok detay vererek anlatmıştım birkaç kere. Akşam bakabilir miyim bilmiyorum ama iyi haberlerini okumak istiyorum en azından yılbaşı sonrası. Hadi bakalım kaydirigubbakcemile5

bnm eşim ben tiksiniyorum yapamam demişti bende onu sepetleyip kndim devam ettim ne minnet edecekmişim sonrada yendim çok şükür.şimdi bile kegel çalışmalarına devam ediyorum zorlandıgımda.ilerde peşinden koşar amakaydirigubbakcemile3

çok komiksin ya, sevdim kız seni dogru söylüyon vallahikaydirigubbakcemile5

Valla bunu yaptıktan sorna bilinçaltından bi çığlık duyuluyo "zenci gelse ne yazar uleeeeeeeen" sonra kolay oluyo valla

sorma canım ya.bana egzersizleri yanında bile yaptırmıyo ben soğuyorum o zaman diyo.ev de sobalı düşün artık soğukta ne çekiyorum.dün yalvar yakar ikna ettim.orta parmağıyla denedik.hemen fırladı kalktı.off offffff şu çilem bitse artık

HERKESİN YENİ YILINI KUTLUYORUM BURADAN...YENİ YILDA YENİ GÜZEL BAŞLANGIÇLAR YAPIN BAKIYIM KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR...ANLADINIZ SİZ BENİ;HEPİNİZE KOLAY GELSİNopuyorumnanaktan

ARKADAŞLAR BEN BU İLLETTEN YILIN SON ZAMANLARINA DOĞRU KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR...İNŞALLAH SİZLERDE YENİ YILIN İLK ZAMANLARINDA KURTULMUŞ OLURSUNUZ...HEPİNİZİN YENİ YILI KUTLU OLSUN..BOL SEVİŞKENLİ :1hug:BOL BEBİŞLİ YILLAR DİLİYORUM HEPİNİZE...:ecrin_bebek:

tbrkler canım bende 2 hafta oldu 2008 evlendım 2009 kurtuldum 2010dada bebısım olur ıns.
senınde yenı yılın kutlu olsuuun hersey gonlunuzce olsuuuun kızlaaaaaaaaar hihoyyyt

tbrkler canım bende 2 hafta oldu 2008 evlendım 2009 kurtuldum 2010dada bebısım olur ıns.
senınde yenı yılın kutlu olsuuun hersey gonlunuzce olsuuuun kızlaaaaaaaaar hihoyyyt

SAZİYECİM.. başarmışsın çokkkk sevindim.. RABBİM yüzünü hep güldürsün, 2010 da yuvanızı bebekle taçlandırsın inş..

DİĞER BAŞARANLARI DA KUTLARIM..
BENDE GEÇEN 2009 DA 1 OCAKTA BAŞARMIŞTIM .. BİR YIL OLDU, ŞİMDİ DE BEBİŞİM İÇİN GÜN SAYIYORUM,RABBİM HEPİNİZE NASİP ETSİN

Arkadaşlar, emla kremle biraz parmak egzersizinden sonra p....si yarısına kadar alabildim. Ama gerçekten çok zorlandım. Nasıl yaptığımı hala bilmiyorum. Sanki bir daha yapamazmışım gibi geliyor. ılk başta yine kanamam oldu ama sonra durdu.Hala şoktayım. Yapmam gerektiğini biliyorum, çünkü bir bebeğim olsun çok istiyorum. Ben artık anne olmak istiyorum.ınşallah 2010 da hepimiz bu dertten kurtuluruz. Hepinize başarılı:)) bir yıl diliyorum.

kızlaaarrrr hepınıze gnaydın ...yenı bır yıl yenı umudlarla geldı ...ıhsallh hepınız bu yılda kurtulursunuz bende bu gecen yılın sonunda kurtuldum daha ck yenı sayılır ...dualarım hepsııznle sabredın ıhsallh bu yıl buutn dertler bıter basarmama ıcın destek olan buutn arkadasları yıne ck tesekur edıyorum sıızn sayenızde su an ck mutluyum rabbım hepımıızn yuzunu guldursun ıhsallh 2010 bebeıslerımız yoldadır ..MUTLU YILLARRRRRRRRRRRR

canım tebrık edıyorum cokk guzel ..nerdeyse bırmek uzerı ..bende ılk denemeelrımde yarısını yapabıldım yanı benım ııcn buyuk basarıydı basardım gozuyle baktım yanı ılk denemedehepsı olmuyor ama bır kac denemde oluyor sabret ve bı daha yapamama deme emın ol yaparsın emla kremı sur kayganlastırıcınıda sur hafıf kın cunku ıkınmak ck ıse yarıyo ve hpsı olması ıcın bıraz zamn ver ok tebrıkklerrrrhihoyyythihoyyyt

tsk canım ınsalllaaaaaaaaah...
sende bana yardımcı oldun sagol canımcığım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…