• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar mrb 2010 ilk gününde size güzel haberi vermek istiyorum.1 aylık uğraşlarım sonunda BENDE BAŞARDIM.inanması çok zor rüya gibi ama oldu gerçekten oldu.önce Rabbimin sonra sizlerin sayesinde bende başardım.hemde 2 defa oldu.hepinizden Allah razı olsun.rabbim bu durumda olan herkese yardım etsin.

canım benim çok sevindim darısı basaramayanlara:nazar:

selam arkadaşlar ben bu işi yapanlara birşey sormak istiyorum ilişkiye girerken kendimi çok kasıyorum sanki eşimin p..s içime girince orda birşeyler patlıycakmış gibi hissediyorum(aslında tam anlatamadım ama umarım anladınız) ilk yaptıgımızdaki duygularınız nelerdi?paylaşabilirmisiniz?fisfisfis

selam arkadaşlar ben bu işi yapanlara birşey sormak istiyorum ilişkiye girerken kendimi çok kasıyorum sanki eşimin p..s içime girince orda birşeyler patlıycakmış gibi hissediyorum(aslında tam anlatamadım ama umarım anladınız) ilk yaptıgımızdaki duygularınız nelerdi?paylaşabilirmisiniz?fisfisfis

o psıkolojık canım bıde havaymış ordaki o his
ama gecıyo zamanla bendede vardı

canm ben emla kremle başardım
o uyuşturuyor ve acı falan hissetmiyosun zamanla kremsizde girdim
çok rahat oluyo o kremle

evt o kremi arkadaşlar önerdi bir türlü alamadım bende anestol var ama pek işe yaramadı malesef hava meseleside kafamı karıştırdı kafamçokkarıştı fisfisfis nasıl yani?

evt o kremi arkadaşlar önerdi bir türlü alamadım bende anestol var ama pek işe yaramadı malesef hava meseleside kafamı karıştırdı kafamçokkarıştı fisfisfis nasıl yani?

anestol fazla etkı etmıyo canım ben bı defa kullandım ve mantar oluştu bende
bıdaha hıc sürmedım..
hava toplanıyomuş ıcıne zorlayınca baskı yapıyomus patlıcak gıbı .. ama bıraz zaman sonra o his kayboluyo

anestol fazla etkı etmıyo canım ben bı defa kullandım ve mantar oluştu bende
bıdaha hıc sürmedım..
hava toplanıyomuş ıcıne zorlayınca baskı yapıyomus patlıcak gıbı .. ama bıraz zaman sonra o his kayboluyo

anladım canım
aslında korkcak hiçbirşey yokda o an gelince bişiler oluyo işte eşim yok şimdi bende egzersiz yapıyorum dua edinde:Saruboceq: alayım şu şerceyi içerye

anladım canım
aslında korkcak hiçbirşey yokda o an gelince bişiler oluyo işte eşim yok şimdi bende egzersiz yapıyorum dua edinde:Saruboceq: alayım şu şerceyi içerye

serce parmagınımı demek ıstedın yoksa baska serçemi:) şaka ypıyosun heralde kaydirigubbakcemile3 başarılar canım dualarımız senınle

Back