- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.741
offfff offffff
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu doktora gıt meselesını bırde aile içi yanı halam soyledı ve ben elim ayağım tıtreyerek tersledım ve şuan onun kızı hamıle 1 aylık evlı şimdi bı evıne gıtsem bana karşı nısbetler offf allahım düşündükçe delı oluyorum
ne cok yazmısınız yaaaaaaaa yarım saattır bunları okudum
gunaydııın vee herkeze basarılar kızlar öpüyorum sızi
bırazcık daha uyuyumda geliyim sımdılık kımsecıklerı göremedım burda opuyorumnanaktan
kızlar mrb maalesef size güzel haberler veremicem.ben ne kadar şanssızım ya.penis denemesine bir türlü geçemiyoruz bu ne ya.egzersizleri yapıyorum.eşim hemen yapalım olsun bitsin diyo.bende biraz uğraşamsını istiyorum zaten korkuyorum.çok heyecanlıyorum.lütfen bi yol gösterin kaç gündür geçemedik bir türlü
arkadşlar bu işi yaptıktan sonra eşinin davranışlarında değişiklik olan oldumu,mesela herhangfi bir konuda kavga ettiğimizde ben kendimi çok üzüp hırpalıyorum bazen hiç umursamıyor beni deli oluyorum,acaba bu iş olduktan sonra dahamı el üstünde tutamaz kıyamaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum:a015::a015:
Ben varıım kiiia.s.
Sen uyu anam, ben dünden beri buradayım. Bilgisayar başında biraz! poster işim vardı kalakaldım. Allahtan KK var arada soluklanıyorum.
uyudum kalktım valla guzelce uykumu almışım
ne oldu herıfın gelcekmı bugun calısmalar nası gıdıo
ben aksam esımle yaparım bıraz egzersız sonra gelsın 2010 cocugu :)) kaydirigubbakcemile3
dün akşam eşimle parmak egzersizi yaptık bir kere ben çok heyecanlanıyorum.ondan biraz sabır istiyorum o hemen sıkılıyo.ne gerek var bunlara diyo.dişini sık hemen olsun diyo.yani oda haklı 18 ay oldu.ama napıyım yeter artık.inanın stresten mideme kramplar giriyo.
arkadşlar bu işi yaptıktan sonra eşinin davranışlarında değişiklik olan oldumu,mesela herhangfi bir konuda kavga ettiğimizde ben kendimi çok üzüp hırpalıyorum bazen hiç umursamıyor beni deli oluyorum,acaba bu iş olduktan sonra dahamı el üstünde tutamaz kıyamaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum:a015::a015:
zaten bana izin verdi adet dönemini saymazsak 2-3 hafta egzersiz yaptım.dediğin gibi çok kafam rahattı.ama şimdi penise geçemiyorum düşünsene 3 parmağı bile yaptım.hala korkuyorum.çok acıyacak gbi geliyo.birtürlü cesaret edemiyorum.eşimin parmağyla egzersiz yaptık.ama eşim hemen sıkıldı.yani uğraşamk istemiyo hemen olsun diyo.sen korkaksın diyo başka bişey demiyo.