Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar nası gıdıoo?????????????????????
yenı yılınız kutlu mutlu olsun..
ben 2 gundur bısey yapmadım yani olduda alışmışızya icine gırmedık, bakalım 2 gün aradan sonra nası olacak ıns kolay olur. bugun esım yok evde bende egzersız yaparım bıraz.
siz de ne oldu ne bitti arkadaşlaaar :uhm:

merhaba arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli?

ben dün emla krem aldım...bugün de adetimin son günü...akşama artık bu işi çözmek istiyorum...

yenen arkadaşlarım!!! bana önerileriniz nelerdir? emlayı nasıl kullanayım,bana anlatır mısınız?inşaallah akşama bir düğün daha yaşanacak :)

canım ıhsallh zaten bu kadra karraıysan basarabılrısın ...ılk parmak egzersızı yap mutlaka yada yapabılıyosan parmagına emla kremı sur ve ıc kısmına ıyıce sur hafıf yanma yapabılrı azcık bekle gecıyo sonra zaten orası uyuyusyo pen... denemesınde deırnd erın nefes al ver ve hafıf ıkın bu cok ıse yarıyo korkma hıc ...uyusuk olduugndan canı hıc hıssetmıyosun bende emlayla yendım ck kolay basarabılrısın hadı ıhsalhhh

ne kadar sürede uyuşuyor,ne kadar bekleyeyim? bir de önce emlayı sonra kayganlaştırıcıyı mı süreyim? gleitglen jel alıcam bugün de.jel emlanın etkisini yok eder mi?

ne kadar sürede uyuşuyor,ne kadar bekleyeyim? bir de önce emlayı sonra kayganlaştırıcıyı mı süreyim? gleitglen jel alıcam bugün de.jel emlanın etkisini yok eder mi?
canım 2 dakka yada en fazla 3 dakka uyusuyor kendnı rahat bırak ınna duusndugunden cok daha kolay oluyor ıcerıye gırısı hıssedıyosun ama acı falan asla yk kokrtugun anda bekle derın nefes la ver ama kacma ok

ben bebe yagı kullandım aslında kayganlastırıcıda ck ıse yarıyo ve hıc yan etkısı yk yanı aynı uyuskluk devam edıyo

kızlar mrb 2010 ilk gününde size güzel haberi vermek istiyorum.1 aylık uğraşlarım sonunda BENDE BAŞARDIM.inanması çok zor rüya gibi ama oldu gerçekten oldu.önce Rabbimin sonra sizlerin sayesinde bende başardım.hemde 2 defa oldu.hepinizden Allah razı olsun.rabbim bu durumda olan herkese yardım etsin.

tebrıkler canıım hihoyyyt

Gözün aydın,darısı başıma.Ben de bu akşam bitireceğim bu işi inşallah.Önerilerin var mı bana ? :)

canım tebrıkkk edrım gozun aydın en guzel hedıyeyı esıne sen vermısın ...tekradan tebrık edıyorumopuyorumnanaktan

Gözün aydın,darısı başıma.Ben de bu akşam bitireceğim bu işi inşallah.Önerilerin var mı bana ? :)

tabiki ben arkadaşların sayesinde bunu başardım.bende birilerine yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.sen hangi aşamadsın bilmiyorum ama ben 3 parmağa kadar geldim penise bir türlü geçemiyodum.sağolsun krizalit.kristalin mumu tavsiye etti.muma kağıt havlu sarıp onla egzersiz yaptım.sonra belimin altına bir yastık aldım.açıkcası kontrolümde olsun diye ben kendi elimle yerleştirdim.girişi biraz zor oluyor.o sırada ıkın ve derin nefes al devamı geliyo.birde herkeste mutlaka farklıdır ama ben ilişki esnasında yapmadım.çünkü o sırada sonuçta eşin zevke geliyo belki tam kendini kontrol edemez.yani biraz zorlayıcı olur diye normal egzersizle başladık devamı geldi.

canım tebrıkkk edrım gozun aydın en guzel hedıyeyı esıne sen vermısın ...tekradan tebrık edıyorumopuyorumnanaktan

evet canım sağol eşimde öyle dedi.en güzel hediyeyi sen verdin dedi.inanki üstümden dağ gibi bir yük kalktı.ilk zamanlar heralde biraz acır sonra düzelir demi.ya birde git gel yapamadım heyecanlandım.

evet canım sağol eşimde öyle dedi.en güzel hediyeyi sen verdin dedi.inanki üstümden dağ gibi bir yük kalktı.ilk zamanlar heralde biraz acır sonra düzelir demi.ya birde git gel yapamadım heyecanlandım.

evet cnm önce başlarda acıyo birazcık ama bence günde 2-3 defa yapın alışsın vajinan. bence eşin altta olsun sen kontrol et yavaş yavaş git gel yap çünkü öyle daha iyi alışırsın. ama 1 haftaya kalmaz geçer inşl. acıma falan kalmaz. tebrik ediyorum seni bende vajinismustum ve kurtuldum rabbime şükür. birde tam gireceği zaman ALLAH'ım yardım et de inşl. daha rahat olur. herşey gönlünce olsun:Saruboceq::Saruboceq:

sağol canım ya Allah bu durumda olan herkese yardım etsin.gerçekten çekilecek dert değil.18 ayım zehir oldu inan kendime saygım kalmadı.inş bundan sonra telafi ederiz.ve tatlı tatlı bebeklerimiz olur.

sağol canım ya Allah bu durumda olan herkese yardım etsin.gerçekten çekilecek dert değil.18 ayım zehir oldu inan kendime saygım kalmadı.inş bundan sonra telafi ederiz.ve tatlı tatlı bebeklerimiz olur.

inşl bitanem en büyük isteğim dileğim rabbimden bi bebeğimin olması
inşl rabbim duyarda bi bebiş nasip eder bize..
bende çok çektim ama geçti bitti inşl.
artık çok rahatım ..
:sm_cool::sm_cool:

zemuszemus
evet dogru sık sık deneme yap ıyıce acılsın ..zaten acı olayı zamnla gecıyor ılk zamnlar zevk alamıyosun cunku beynın dırek oraya odaklanıyo kendını elnden geldıgı kadar kasma gıt gel yapmaya calıs ılk zman zor olabılır ama zamnla gecıcektır gozun aydın canımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…