Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim kafana takma bu kadar ya gün gelir devran döner merak etme, Allah herşeyin hayırlısını versin, vardır bunda da bir hayır mutlaka.

ne cok yazmısınız yaaaaaaaa yarım saattır bunları okudum
gunaydııın vee herkeze basarılar kızlar öpüyorum sızi
bırazcık daha uyuyumda geliyim sımdılık kımsecıklerı göremedım burda opuyorumnanaktan

Ben varıım kiiia.s.

Sen uyu anam, ben dünden beri buradayım. Bilgisayar başında biraz! poster işim vardı kalakaldım. Allahtan KK var arada soluklanıyorum.

arkadşlar bu işi yaptıktan sonra eşinin davranışlarında değişiklik olan oldumu,mesela herhangfi bir konuda kavga ettiğimizde ben kendimi çok üzüp hırpalıyorum bazen hiç umursamıyor beni deli oluyorum,acaba bu iş olduktan sonra dahamı el üstünde tutamaz kıyamaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum:a015::a015:

kızlar mrb maalesef size güzel haberler veremicem.ben ne kadar şanssızım ya.penis denemesine bir türlü geçemiyoruz bu ne ya.egzersizleri yapıyorum.eşim hemen yapalım olsun bitsin diyo.bende biraz uğraşamsını istiyorum zaten korkuyorum.çok heyecanlıyorum.lütfen bi yol gösterin kaç gündür geçemedik bir türlü

canım korkan bırıne hemen olsun bıtsın zaten denmez.. esınle paylas hemen gecmeyelım bıraz ön sev...şme olsun de parmagınla sende dene felan de. ben yaptıgım halde bıle hemen gecemıyom valla önce bıraz parmak sonra yavas yavas gecıyoz yoksaaa bende bıle olmuyo

öyle ahım şahım bı degısıklık olmuyo ama tabı eşinde mutlu oluyo yaptıkdan sonra ..
daha ısteklı oluyo o konuda.
sende başarınca bıraz naz yaparsın ona , oda kıyamaz sana ozaman zemuszemus

Ben varıım kiiia.s.

Sen uyu anam, ben dünden beri buradayım. Bilgisayar başında biraz! poster işim vardı kalakaldım. Allahtan KK var arada soluklanıyorum.

uyudum kalktım valla guzelce uykumu almışım
ne oldu herıfın gelcekmı bugun calısmalar nası gıdıo
ben aksam esımle yaparım bıraz egzersız sonra gelsın 2010 cocugu :)) kaydirigubbakcemile3

dün akşam eşimle parmak egzersizi yaptık bir kere ben çok heyecanlanıyorum.ondan biraz sabır istiyorum o hemen sıkılıyo.ne gerek var bunlara diyo.dişini sık hemen olsun diyo.yani oda haklı 18 ay oldu.ama napıyım yeter artık.inanın stresten mideme kramplar giriyo.

uyudum kalktım valla guzelce uykumu almışım
ne oldu herıfın gelcekmı bugun calısmalar nası gıdıo
ben aksam esımle yaparım bıraz egzersız sonra gelsın 2010 cocugu :)) kaydirigubbakcemile3

Ben babamla yaşıyorum canım, o yüzden ben herife gitmeyi tercih ediyorum :jeyyar:

İş çıkışına gidicem bakalım. Onun da kardeşleri arkadaşlarımız falan da olacak, kalabalık güzel bi akşam geçireceğiz sanırım. Ve sanırım ilk kez yeni yıla girerken heyecanlanıp mutlu oluyorum. Ne yemekler yapsam diye düşünüp duruyorum bir de cokacimcoook

Sen egzersizlerde bayağı iyi gidiyorsun, hadi bakalım, belki bir yılbaşı bebeği gelir 2010'da. Öyle olursa burcu Terazi oluyo gibi, valla çok iyi sositososito

Ben de iki gecelik uykusuzlukla yeni yıla uyuyarak girmezsem iyidir. Kırmızı donumu önceden giyeyim bari :roflol:

Son düzenleme:

Canım eşin biraz araştırsa bu vajinismusu, insanlar neler yaşıyor, ne çabalarla aşıyor okuyup öğrense daha anlayışlı davranır mıydı acaba?

Gerek olmasaydı bunlara hiçbirimiz bunları yaşamıyor olurduk zaten. Cinselliğe "tak fişi bitir işi" gözüyle bakan erkeklere kıl oluyorumlmaz:

Sen eşinle bir anlaşma yap. Sana atıyorum bir hafta izin versin. Sen egzersizlerini sürekli yap. Bir hafta sonraki değişimi gördüğünde iknâ olacaktır diye düşünüyorum. O bir haftada senin de kafan rahat eder öyle bir talep gelmeyince?

Sence denemeye değer mi?

Davranışlarında değişiklik gibisinden olmasa da olumlu bir katkısı oldu elbette. Birbirimize daha yakın olduk diyeceğim ama anlatmak istediğimi ifâde edemiyorum. Zaten çok güzel olan bir birlikteliği bile daha güzel yaptı bu. Ama kesinlikle karşılıklı bir şey bu. Sağlıklı bir cinsel hayatınız olduğu zaman sen çok daha az gergin olacaksın ve ne kendini ne onu üzüp hırpalamayacaksın o kadar. Eşin de aynı şekilde.

Ama senin dediğin gibisi benim başıma gelse ben çok üzülürdüm. Yapamıyorken kötü, yapabiliyorken iyi davranması, bana o olaydan sonra değer vermesi veya bana bunu göstermesi çok aşağılık bir şey olurdu. Benim için sadece bu'sun der gibi. Ay Allah korusun. Biz zaten bir aydan kısa zamanda hallettik, ama benimki benden bile daha fazla inanıyordu olacağına, o yüzden beni en çok o rahatlatmıştır psikolojik olarak. Şimdi de karşılıklı olarak daha keyifliyiz :içelim:

Yani uzun lafın kısası, elbette yaşam kalitenize yansıyacaktır, ama emin ol karşılıklı bir olumlu yönelim olacak. Gerçek bir ilişki sonrası yaşanan orgazm diğerlerinden farklı ve çok daha güçlü buna inan. Sizi birbirinize daha bir bağlayacak sositososito

zaten bana izin verdi adet dönemini saymazsak 2-3 hafta egzersiz yaptım.dediğin gibi çok kafam rahattı.ama şimdi penise geçemiyorum düşünsene 3 parmağı bile yaptım.hala korkuyorum.çok acıyacak gbi geliyo.birtürlü cesaret edemiyorum.eşimin parmağyla egzersiz yaptık.ama eşim hemen sıkıldı.yani uğraşamk istemiyo hemen olsun diyo.sen korkaksın diyo başka bişey demiyo.

Canım ben de üç parmağı çok rahat yapıyordum, o gazla denedik ama bayağı zor oldu. Hatta girdi çıkmadı falan, neyse.

Ben baktım parmakla falan olmayacak, uzun beyaz mumlar vardır ya, ondan bir tane aldım, etrafına kağıt havlu sardım, yeterince kalın olduğunu düşündüğümde de strech filmle sardım ve o şey ile egzersiz yaptım iki defa. Ve sonraki denememizde ne bir acı, ne başka bir şey hissettim, ikimiz de inanamadık.

Sen hâlâ üç parmak alabiliyorsan bunu da bir dene. İlkin zor geliyor parmaktan sonra ama alışıyorsun. Ben diyebilirim ki kesinlikle bununla aştım. Zaten onunla yaptıktan sonra penis öyle kolay geliyor ki. Hallettiğin zaman anlayacaksın ki ne mum, ve hatta ne de parmak, en kolayı gerçekten penismiş. Ama gözümüz korkmuş bir kere, ister istemez kendimizi kasıyoruz.

Sana tek diyeceğim, yaklaşık penis kalınlığında, ve bir karış falan uzunluğunda bir şey bul, yap, al, bir şekilde hallet onu ve onunla çalış. Farkı göreceksin.yerimseniben

Sana da bir daha korkaksın derse o mumu ona göster ve ters ters bak, sonra da psikopatça sırıt. Bilmem anlatabildim mi:roflol:

Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelşmişsin. Azıcık daha sabretsin. Üstüne gelmekle sana ancak köstek olur.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…