- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.641
ilk girişte değilmi
idrar torbası var ondanmı acaba
yalnız benim de bi sorunum var basaranlar bu konuda yardım ederlerse sevinirim.ilişki esnesında ben hep üstte olmak istiyorum git gel yapamıyorum kasıklarıma aşırı baskı oluyor bu konuda doktora gittim ve doktor kasıklarımdaki baskıyada pisikolojik dedi.bunu yasayan ve bi çözüm bulan varmı.bide baska pozisyonlara nasıl gecicem?herkesin allah yardımcısı olsun
yarenayse bende kristalin gibi üstte olunca tedırgın oluyorum altta olmak daha kolay gıbıme gelıyo esım ayaktayken..
bıde bak şunu dene üste olunca arkanı dön öyle daha kolay oluyo gıt gel yapabılıyo ınsan ama önün dönük olunca zorlanıyo ınsan( yanı ben öleyım) esın yatarken yada otururken sende otur üstüne ama arkan dönük olsun ozaman girişte hıc bı acı hıssetmıyo ınsan nıyeyse..
yinede sana kalmış tabı hangı çeşit ıstediğin:) bendede baskı oluyo kasıklarımda ara ara
Aslında bunu öğrendiğim iyi oldu, ama ben arkamı dönemem ki canımın içine, görmem lazım opuyorumnanaktan
hahah canıkom öyle daha mutlu olur esın merak etme :)
Arkamı dönünce mi? :uhm:
merhaba kızlar
hahah kaydirigubbakcemile3 yani canım ayıba kacıyo ama hoşlarına gıdıyo ..
kucagına ters oturunca
Aslında tersini düzünü konuşmadık ama o da tâbiri câizse oturmamı istiyor, ama işte o üstte olup kilitlendiğim deneme aklıma geliyor, erteliyorum.
Aslında şöyle kocaman bir aynamız olsa, yüzyüze olmasak da oradan görsek falan. Öhmm, neyse. Gerisini fantezilerimiz bölümüne yazacağım sositososito
Ama sabah o kapkalın mumu öncesinde parmak egzersizi olmadan aldım ya, dehşet gaza geldim. O kaskatı şey bile o kadar kolay olduysa penis her türlü olur valla hihoyyyt
nerdesinizzzzzzz
nerdesinizzzzzzz
sen bayaaaaaaaa gazaa gelmışın hemen çağir herifini kaydirigubbakcemile :teytey:
bana bir yol gösterin kızlar ya
ben parmak egzersizi yapamıyorum
1 parmak 1 boğum 2 parmak 1 boğum giriyor gerisi gelmiyor
biraz zorlayınca ajide sızı oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?