- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.621
kayganlaştırıcı jel kullandık bikaç kez.bunu kullandığımızda normalde farklı bi yanma ve tahriş olduğunu hissediyorum saırım bana uymuyor bu jel.
en önemlisi bu darlığa bir çözüm bulmalıyım çünkü zevk almaktan geçtim isteksizlik yapmaya başladı bende
Bunu atlamışım ben. Acaba kayganlaştırıcı olarak ne kullandınız. Eczanelerden falan alınan vajinal kayganlaştırıcı mı yoksa bebe yağı veya başka tür bir jel mi?
Ben de ilk zamanlarda bir markanın jel bebe yağını kullanıyordum ama okudum ki bunların ph değeri ile vajina ortamının ph değeri uyuşmadığı için vajinaya zarar verebiliyorlarmış. O yüzden en doğrusu vajina için üretilmiş kayganlaştırıcılar. Vazelinle bile deneyen duyduğum için bunu sık sık tekrarlamak istiyorum.
kayganlaştırıcı olarak adını anımsamıyorum ama beyaz ve üstünde mavi amblemli bir vajinal jeldi.ama bu bana hiç iyi gelmedi yanmanın şiddetini arttırıyor bende.
ve sizin yaptığınız egzersizi de burdan okudum ilk sayfalardan.ama birkez deneyim dedim bu sefer de çok rahatsız oldum yabancı madde gibi hissettim ve denemeyi o an bıraktım yok ben yapamicam dedim.
şimdi ilk olarak bu egzersize nasıl başlamam gerekiyor?hani egzersizde bari acı çekmeyim diyorum:))) genişleme ciddi anlamda oldu mu peki sizde?düzenli yaparsam ne kadar zamanda gelişmeleri hissedebilicem?
gerçekten detaylı anlatmışsınız çok çok teşekkür ederim:))) bundan sonra düzenli yapıcam bu egzersizi ve gelişmeleri de paylaşıcam:))))
sözlümün aldığı krem de su bazlı.ama düşününki darlıktan benim canım yanıyor ama onun da yanıyor.yani bu egzersiz çok önemli:)))bir hafta içinde 3 parmağa kadar genişleme kaydedilebiliyorsa bu mucize çünkü ben enaz 6 7 ay sürer diye umutsuzdum:))) çok büyük bir iyilik yaptın gerçekten sağol çünkü artık isteksizlik başlamıştı ve ilişkiye girmekten korkmaya başlamıştım:))) ben bugün denicem kesinlikle yabancılasam dahi ısrarla denicem zamanla bu yabancılamayı da bırakırım inş:)))
Bunu atlamışım ben. Acaba kayganlaştırıcı olarak ne kullandınız. Eczanelerden falan alınan vajinal kayganlaştırıcı mı yoksa bebe yağı veya başka tür bir jel mi?
Ben de ilk zamanlarda bir markanın jel bebe yağını kullanıyordum ama okudum ki bunların ph değeri ile vajina ortamının ph değeri uyuşmadığı için vajinaya zarar verebiliyorlarmış. O yüzden en doğrusu vajina için üretilmiş kayganlaştırıcılar. Vazelinle bile deneyen duyduğum için bunu sık sık tekrarlamak istiyorum.
kızlarya çok teşekkür ederim açıklamalarınız içina.s.
saziye hayırlıv olsun denemeniz başarılı olmuş yine,sevincin yazdıklarından çok net belli oluyor darısı başımıza inşallah:Saruboceq:
saz,ye artık zevk almaya başladın sanırım değilmi,ben sanki yüzyıl hiiç birliktelik yaşamasam canım istemeycek sizdede oluyormu sevişirken bile o bölgemde kıpırtı olmuyor ,inşallah o günlerde gelir şöyle ıslanma falan olucakmı bende ileride çok merak ediyorum:sm_confused:
şuan regl dönemindeyim,önce ilk iş üniversite hastanesine gidicem orada doktorla görüştükten sonra,onunda tavisyesi ne olacak bakalım aynı zamanda parmaklada enemelere başlarım.
ben geçen yıl kadn doğumcuya gittiğimde bana uyuşturucu sprey verdiğinde jelle birlikte o hırsla ilk hafta eşiminki biraz girmişti ve gel git bile yapıyordu ama ilerlerken sanki içimde bişey olucakmış gibi geldi ve çıkardık az girmişti ama içime gidip gelirken acımamıştı bu bizim için büyük bir gelişmeydi ama birdaha denememiz çok aralıklı olduğu için birdaha başaramadık,biz aslında çok çok az denedik arkadaşlar hiç üstüne dfüşmedik,benim vajinam çok dada değil iki parmağım rahat giriyor tabni sonuna kadar değil birboğumu biraz geçik.
geçen yıl bu derdimi paylaştığım nişanlı arkadaşım vardı o yazın evlendi ve onunki oldu ben hala kaldım,anlattı bana okadar zor olmöuşki kanayan yaraya tuz basmış kadar çok acıdı dedi ama o acıya dayanmış asla bırakmamışlar ilk gün olmuş bitmiş sonrada kurtulmuş,cesaret işte.
birsürü gecelikler almıştım çeşit çeşit düğün önü onlar hala bekliyor hiç giyilmeden:a015 birder evde süslü olmayı seven bir bayanım birde şu iş olsa nasıl süslencem kimbilir:romantik bir yemek hazırlıyorsun ama sonu bu şekilde bitmeyince hiçbir anlamı olmuyor herşey yarım,insan küstüğünde bile tam kapris yapıp küsemiyor:çok üzgünüm:
gunaydııııııııın sevgili arkadaslarım :) nasılsınız bakalım bugun
egzersızle rne alemde denemeee yapan oldumuu öyle okuyup okuyup gecmeyyyıın
hadı yazın bakalllıım bıraz...
yazinkiii isteklı oldugunuz görünsün aaaa opuyorumnanaktan
Ben sabaha karşı yaptım canım, raporumu sunayım
Jelsiz bir mum denemesi asla düşünemediğimden jelle yaptım. Ama ama, parmakla açmadan direk sokmayı denedim o şeyi ve oldu, şaşkınım. Acı da olmadı. O bile oluyorsa demek ki benim ilişki öncesi parmakla biraz uğraşmam gereksiz. Gerçi üç-beş dakika ancak yapıyorduk zaten ama ilişkinin doğallığına aykırı gibi geliyordu bana. İyi hissettim valla hihoyyyt
daha egzersize bıle baslamayan varsa hemen baslasın yoksaa cok zorr bu durumu aşabikmeniz haa ona göreeklava:
Aynen hanımlar, haftada birkaç kez, yarımşar saat ayırsanız yeter. Herkesin izlediği dizi mizi bir şeyler vardır, o ara bunu da aradan çıkarın. Bir noktadan sonra geldiğiniz aşamaya inanamayacaksınız.
Yok mu başka deneyen eden?
Ben sabaha karşı yaptım canım, raporumu sunayım
Jelsiz bir mum denemesi asla düşünemediğimden jelle yaptım. Ama ama, parmakla açmadan direk sokmayı denedim o şeyi ve oldu, şaşkınım. Acı da olmadı. O bile oluyorsa demek ki benim ilişki öncesi parmakla biraz uğraşmam gereksiz. Gerçi üç-beş dakika ancak yapıyorduk zaten ama ilişkinin doğallığına aykırı gibi geliyordu bana. İyi hissettim valla hihoyyyt
kız bacım bızden baska istekli olan yokmu ne :))
parmağını sokarken ,üst kısımda bir sertlik hissediyormusun
napıyosunuz yarın yılbasında kızlar... kırmızılar hazırmı
Doğru anladıysam, evet. Sanırım kemik hissediliyor parmağı üste doğrultunca. Çatı kemiği dedikleri olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?