kayganlaştırıcı olarak adını anımsamıyorum ama beyaz ve üstünde mavi amblemli bir vajinal jeldi.ama bu bana hiç iyi gelmedi yanmanın şiddetini arttırıyor bende.
ve sizin yaptığınız egzersizi de burdan okudum ilk sayfalardan.ama birkez deneyim dedim bu sefer de çok rahatsız oldum yabancı madde gibi hissettim ve denemeyi o an bıraktım yok ben yapamicam dedim.
şimdi ilk olarak bu egzersize nasıl başlamam gerekiyor?hani egzersizde bari acı çekmeyim diyorum:))) genişleme ciddi anlamda oldu mu peki sizde?düzenli yaparsam ne kadar zamanda gelişmeleri hissedebilicem?
Ben bebe yağını bırakınca gleitgelen'e geçtim, krem gibi bir tüpte. Ambalajını falan hatırlamıyorum ama tavsiye etmiş olayım. Bu arada az evvel yazmayı unutmuşum ama jelin yağ bazlı değil de su bazlı olması da önemlidir, aklınızda bulunsun
Bendeki gelişmeleri aktarayım kısaca. İlişkiye girmeyi deneyip de "anam bende vajinismus varmış ki" dedikten sonra parmak egzersizlerine başladım. Bir parmak giriyordu başta zaten çok şükür, yapa yapa, orayı aça aça iki parmak sokar duruma geldim, ve bu pek de kolay olmadı açıkçası. Ama karşılığını aldım, birinci haftanın sonunda üç parmak sokabiliyordum hihoyyyt
Tabi ilk zamanlarda değil üç, iki parmak sokabilmek için bile başta tek parmakla başlamam, sonra onunla ileri geri yapa yapa alıştırmam, sonra iki ya da üç parmakla denemem gerekiyordu, öyle hemen lök diye iki parmak sokamıyordum yani.
Tabi evli olmadığım ve benim herifle aynı evde yaşamadığım için öyle sık sık "gel bakalım olmuş mu?" diye deneme de yapamıyorduk. Ama aslında bu sanırım iyi bir şeydi. Yani sürekli deneyip olmadığını görüp egzersizlerin işe yaradığından şüphe etmektense gerçekten aşama kaydedip denemek iyi oldu zannımca.
İyi hatırlamıyorum şu an, ama sanırım üç parmak olduktan bir hafta falan sonra denemiştik, deneme öncesi de bayağı egzersiz yaptığım halde bayağı zor ve acılı olmuştu, ama olmuştu. Ağlamıştım ama mutluluktan opuyorumnanaktan
Sonra egzersizlere devam ettikçe fark ettim ki artık önceden uğraşmaya gerek kalmadan iki parmak lök diye girebiliyor, yani o açılma kalıcı hâle dönüşüyor, sadece egzersiz zamanlarını kapsamıyor. Sonra üç parmağı da çok rahat alır hâle geldim. O ara denemelerimiz nisbeten iyi geçti. Bu sefer penis girerken değil çıkarken yanma başladı.
Ben bu aşamada gereğinden fazla takıldım. Sonra kafama dank etti de kendime penis taklidi bir araç yapmayı akıl edebildim, benim tamamen aşmamı kesinlikle o sağlamıştır. Üç parmaktan sonra hemen onu deneseydim Allah bilir bir ay bile sürmeyecekti bütün bunlar. Çünkü parmaklar bir yerden sonra yetmiyor, daha uzun bir şeyle egzersiz yapmak o aşamadan sonra organı ilişki denemesine çok daha iyi hazırlıyor, bunu bilir bunu söylerim. Ama evvelinde parmaklarla ilgili her türlü egzersizi rahatça yapabilmek gerekiyor.
Penis taklidi araç dediğim de şudur: Bir adet mum alınır, o uzun ve beyaz olanlardan. Bunun etrafına kâğıt havlu sıkıca dolanır bayağı bi. İsteğe bağlı olmakla beraber yaklaşık iki parmak genişlkiğine geldikten sonra stretch film ile sıkıca sarılıp sarmalanır, ve yeni egzersiz aletimiz hazırdır :teytey:
Parmaktan sonra bunu denemek zor geliyor, çünkü parmaklarımız sıcak bu şey değil. Parmaklarımız yumuşak bu şey değil. Parmaklarımız bükülebilir yapıda bu şey değil. Ama biraz rahatsız etmesine rağmen bolca kayganlaştırıcı ile deneyince çok olumlu sonuç veriyor. Ben ağrılı yanmalı ilişki denemelerinden sonra şimdi rahatça yapabiliyorsam bunu muma borçluyum.
Bunları gaza gelin diye anlattım, şimdi nasıl başlayacağınıza geliyorum, âcizâne kaydirigubbakcemile3
Kendi egzersiz hâlimi anlatayım: Yorganımı katlayıp tortop yapıyorum, başımı koymak için. Kalçamın geleceği yere de kırlent koyuyorumü jel leke yapmasın diye de üstüne havlu örtüyorum. Sonra bilgisayarı yanıma çekiyorum. Dizi/film ne bulursam izliyorum ve o sırada egzersiz yapıyorum. Başlangıçta dikkatinizi oranıza verirsiniz ama yavaştan girmeye başladığı zaman açın bir şey izleyin. Aklınız ister istemez izlediğiniz şeye kayacağı için heyecan, kasıntı, hiçbir şeyiniz olmaz kolay kolay. Ben hep böyle yaptım. Sonuçta eliniz de gözünüz de aklınız da egzersizde olursa ister istemez panik yapabilirsiniz. Ama öbür türlü eliniz otomatiğe bağlıyor, öyle ileri geri yapa yapa bi bakıyorsunuz olmuş. Bunu denemenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Siz yeni başlayacağınız için parmağınıza kayganlaştırıcı sürüp vajina girişinde dairesel hareketlerle ufak ufak içeri girmeye çalışabilirsiniz. Giriş kısmını aşıp sokuş kısmına geldiğinizde de parmağınızı kalçanıza doğru, yani aşağı doğru ilerletmeniz gerekecek. Zaten bir kere oldu mu gerisi geliyor. Yeter ki başlayın. Önce çok tuhaf geliyor, ama zamanla alışıyorsunuz. Hele de benim gibi bir şeyler seyrederek yaparsanız asla külfet olarak gelmiyor.
Ben yine uzattım kaydirigubbakcemile3