- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.661
deneyebildiim kadar deniyorm fakat sızı acl karışımı bişey beni engelliyor
emla da kullnmıştım
emla da kullnmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyebildiim kadar deniyorm fakat sızı acl karışımı bişey beni engelliyor
emla da kullnmıştım
emla biraz işe yaradı tabi ama yinede ben bir boğumda öteye gidemedim
off ya dayanamıyorum artık böyle giderse 1 kaç aya kalmaz boşanırım benmafoldumben
off ya dayanamıyorum artık böyle giderse 1 kaç aya kalmaz boşanırım benmafoldumben
okadar çok şey var ki artık eskisi gibi bakamıyorum değil parmak sokmak mafoldumben eşimle kedi köpek gibi kavga ediyoruz mafoldumben off yaaa hiç bi umudum yok bu evlilikten artık
ya eşim aslında anlayışlı ama bazen dayanamayıp sinirleniyo bide kavgalarımız başka konulardan oluyo ama biliyorum hep bu sorunun yüzünden ikimizde mutlu değiliz :mymeka :senağlama bende dayanamıyorum artık bu halee
olsun pes etme yavas yavas hepsı olur
bızde hemen lak dıye hepsını sokamadık 1bogum 2 bogum derken gerısı gelıyo yeterkı korkma dayanılmayacak bı acı degıl sonucta bıkere dişini sok ve ittir ıcıne parmagını acımadıgını kolay olacagını sende göreceksindir
ya eşim aslında anlayışlı ama bazen dayanamayıp sinirleniyo bide kavgalarımız başka konulardan oluyo ama biliyorum hep bu sorunun yüzünden ikimizde mutlu değiliz :mymeka :senağlama bende dayanamıyorum artık bu halee
canım her gün egzersiz yapıypmuydun?
egzersiz falan yapabildiğim yok bi ara epey ilerlemiştim p..s 2-3 cm falan girdi ama şimdi bakamıyorum bile
:sm_confused:
egzersiz falan yapabildiğim yok bi ara epey ilerlemiştim p..s 2-3 cm falan girdi ama şimdi bakamıyorum bile
:sm_confused:
evet hergun yapıyodum egzersız
basardıgım halde hala yapıyorum egzersız bos kaldıkca yarım saat kadar oturup yapıyorum rahat olayım dıye.
bence hala yapamayan arkadaslar hıc boş bırakmayın hergun yapın oturuo mesela pc basında yarım saat muzık dınleyecegınıze felan gecın koltuga muzık calsın sız egzersız yapın. vallllaaaaaaaa billlaaaaaaaaa başarırsınızzz . ben eger yaptıysam sızde yaparsınız ay acıdı ay dur yapma cok acıyo yok ıstemıyom yapamıyom ışte diyen ben AGLAYAN ZIRLAYAN ben yaptıysam eger valla sızde yaparsınız
ÇABA GÖSTERİİN !!!
doğru söylüyorsun yapmak gerekli ama çalışınca hergün zor!!!!!
doğru söylüyorsun yapmak gerekli ama çalışınca hergün zor!!!!!