E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #5.461
kız fıstık 2 gün girmedim geri döndüğümde bi baktım mutsuzluğumu bulaştırıp gitmişim,kıyamam ya.düşünme böyle gerçekten seninde bana dediğin gibi gelip geçiyo bazen böle dönemler(benim hala geçmedi ama)
nasıl şimdi ağrı varmı geçtimi.bence benim nacizane fikrim madem pe.nis boyutunda bişeyle açmaya çalışıyosun direk penisle aç:)eşinle sık sık dene bence.benim fikrim aslında 2 parmak bile yeter ama hadi 3 olsun,üçten sonra orayı davul gibi genişletmeye gerek yok.bol ön sevişme mutlu ve huzurlu bi ruh hali ve başarmışlık duygusu bol bol sevgi ve ihtiras,değişik oyunlar ve fantaziler.belki bir süre biraz acı sızı ama sonuçta mutlak başarı.çok biliyomuş gibi konuştum yine ama gerçekten moralim düzgün olsa bunları yapardım ama kızgın olduğumdan eşime hiç birini haketmiyo diye düşünüyorum.başardıktan sonra parmak egzersizi 2 defa yaptım ve 2.de 2 parmak tamamı oldu biliyosunuz.artık oranın açık olduğunu biliyoruz.hele sen bence yeteri kadar açmışsın.bence egzersizleri artık kocişinle yap,bidahada öle benim ruh halimden etkilenme,;herşey güzel olacak,,,,,,,,vereliniortak
ya ggogle öldüm gülmekten ya doğru söylüyosun ama ortada sürekli deniycek penis yok. evli diilim ki ben. ama dün gece bir kez daha denedik bu genişletme çabalarım vajinama bi sonuç verdi mi bilmiyorum da bilinçaltima girdi sanirim. daha az acıdı girişte. ya sanırım zamanla düzelcek bişey fazla takiyorum. Oluyo da girişte acıyo. ilk bi kaç dakika. aslinda ilişki sirasinda da aşırı bi dolgunluk ve gerginlik var amaa ay napiyim ya iki gün üzüldüm artik üzülemicem yani sıkıntı bastı. Ama çok güldürdün beni ya davul gibi doğru diyosun ya. Hatta egzrsiz yaparken de içimden geçti yani folloş olcam iyice diye. Artik kendi halime gülmeye başladm yani Allah sonumuzu hayretsin. Sen de kaç gündür üzülüyosun yeter ama benim gibi yap valla aaaa kaç gün üzüldüm ya yeter de . eşin napiyo sariliyo mu yine sana kiz barişmadiniz mi hala ne nazli çıktın sennnn opuyorumnanaktan